Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 SM-T210 WİFİ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.644
Cevap
31
Favori
189.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Root yapan arkadaslar, otg baglantisinin olup olmadigini artik soyleyebilir mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTNET KAMPANYASIYLA ALAN BİR ARKADAŞ VAR MI
  • arkadaşlar. Duyduğuma göre cihazda otg desteği yok. Sistem ile alakalı değil. Donanım yok. :/ berbat bir durum.
  • Ben

• Kafayı yicem. o oyun akıcı oynatıyor shadow gone bende lowda deli gibi kasıyor. combat 4 ü deneyemiyorumda. En çok istediğim oyun oydu doğrusu. Ama SG kasıyorsa onu düşünemiyorum :/ birde oyunları satın mı aldınız yoksa apk. mi ? apk olarak indirdim açılmıyor :(
  • Root işlemini gercekleştirdim gercekten sorunsuz suan makina
  • bu tableti ttnet kampanyasından alacak olanlar için kısa bir bilgi paylaşayım..

ttnetin baska bir kampanyasına baktığımızda ilk 2 ay bedava 10 ay 40 tl 1 yıl 63 tl olarak ödememiz isteniyor.

bu durumda

63*2:126

23*10:230

230+126:356 tl gibi karımız oluyor baktığımda tab 3 de bu fiyatda yani eğer tablet ihtiyacı olmayanlar sadece bu kampanya için alıcak olanlar almasın ama eğer tableti ihtiyacı olanlar içinse şöyle birşey söyleyim vatan bilgisayarda su anda asus memopad hd7 400tl sizin ttnetten kazancınz 350tl idi 50 tl daha verip bu tableti alıyorsunuz.

peki biz bu tableti aldık + ları ne olucak diye soruyorsunuzdur kesin :) hemen cevaplayayım.

-daha fazla depolama alanı sayesinde daha çok uygulama oyun yukleme şansınız olucak buna ilave asusun bulut depolama alanınıda 1 yıl boyunca kullanabiliceksiniz

-kamera performansı daha iyi

-wifi cekimi konusunda tab 3 sıkıntılı bir cihaz tabi bu sorun herkezde olmasada ama sizdede olabilr bu riske girmeye değmez bence 50tl için asusda boyle bir sorun yok en azından kimse forumda bahsetmedi :)

-daha iyi bir oyun performansı alırsınız cünkü powerwr sgx544 mp grafik birimi yeni bir grafik birimi olmasada tab 3 ün grafik birimden daha iyi bir grafik birimidir oyun performanslarına baktığımızda örnek vereyim shdow gun da tab 3 bazı yerlerde kasarken asus memopad daha az kasıyor veya hiç kasmıyor.

-en önemlisi hepimizin 1.kriteri olan ekran

tab 3 ün ekranına baktığımızda 1024*600 tft ekran kullanılıyor.

memopad hd 7 de ise 1280*860 ıps ekran led aydınlatmalı bir ekran kullanılıyorki buda tab 3 den daha iyi bir ekran performansı vereceği anlamına geliyor.

arkadaslar size kısaca bu iki cihazı karşılaştırdım benim düşüncelerim bunlar bence ttnetten gidip garantisi belli olmayan ellerinde kalmış cihazları almaktansa 2 yıl garantili herşeyiyle daha üstün bir cihaz almak (50tl fark ödeyerek) daha mantıklı geliyor herkeze iyi forumlar :)

• şu an ben de rootluyorum. otg kablosu olmadığı için deneyemiycem. ama sanmıyorum ki roottan sonra olsun otg desteği. xperia u da otg için böyle şeyler yapmamıştım. rootlamadaki asıl amacım oyunları sd card'a taşımak bu arada.

ekleme: sd card a uygulama taşınmıyor.
    ekleme 2 :http://forum.donanimhaber.com/m_61428840/tm.htm adresindeki program ile uygulamaları sd carda taşımak mümkünmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elendil8 -- 8 Eylül 2013; 14:46:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasdemir01

bu tableti ttnet kampanyasından alacak olanlar için kısa bir bilgi paylaşayım..

ttnetin baska bir kampanyasına baktığımızda ilk 2 ay bedava 10 ay 40 tl 1 yıl 63 tl olarak ödememiz isteniyor.

bu durumda

63*2:126

23*10:230

230+126:356 tl gibi karımız oluyor baktığımda tab 3 de bu fiyatda yani eğer tablet ihtiyacı olmayanlar sadece bu kampanya için alıcak olanlar almasın ama eğer tableti ihtiyacı olanlar içinse şöyle birşey söyleyim vatan bilgisayarda su anda asus memopad hd7 400tl sizin ttnetten kazancınz 350tl idi 50 tl daha verip bu tableti alıyorsunuz.

Bu nasıl bir hesap?
    Neyin nesinden kar ettik ve o karla nasıl memopad aldık anlayamadım..

Ttnet den alınan ama piyasada 399 Tl ye satılan tablete 24 ayda 1.156 Tl ödedik.. Değil mi?
    24 Ayda bunun sadece internetine ödeyeceğimiz para kaç lira ise 1.156 Tl den düşelim karımız var mı anlayalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 8 Eylül 2013; 12:31:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sas_sas kullanıcısına yanıt
    bak normalde tablet kampanyası şu şekilde deilmi

tableti veriyolar 2 yıl boyunca 63 tl ödüyosun deilmi ? kaç para eder 63*24:1512tl eder.

eğer sen ilk 2 ay bedava 10 ay 40 tl dier 1 yılda 63 tl olan kampanyadan yararlanmak istersen tableti almamış oluyosun ama tablet parası cebine kalmış oluyo cünkü yukarda yaptığım hesapta 360tl gibi bir karın oluyoki zaten tabletin fiyatıda bu seviyede..

demek istediğim bu tablet kampanyasından yararlanacağına benim dediğim kampanyadan yaptır kar ettiğin o 360tl ye 50tl daha koy tab 3 den daha üstün özelliklere sahip memopad hd7 yi al vatanbilgisayarda 400tl indirimde sadece vatanda var. demek istediğim buydu.
  • bir arkadaşımız geçmiş sayfalarda ekran ışığı ile ilgili bir yazı yazmıştı. ekran ışığını otomatikten çıkartıp en kısığa aldığınızda, beyaz renklerde daha kolay fark edilen bir ışık titremesinden bahsetmişti. aynı durum benim tabletimde de var. dün başka bir yakınımın tabletinde de aynı durumu gözlemledim. demek ki enerjiyi azaltınca ekranı aydınlatan ledler stabilliğini kaybediyor. ışık ayarını bir tık arttırınca titreme kayboluyor. bu bir arıza değil demek ki, cihazların yapısı böyle. tüm arkadaşların tabletlerini iyi günlerde kullanmalarını dilerim...
  • Babamı almaya gönderdim fakat şu an telefon üzerinden vereceğimiz cihaz yok sadece 1 tane isterseniz internet taahütüyle ürün alabilirsiniz demişler, aradaki fark ne anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transfikk

Kafayı yicem. o oyun akıcı oynatıyor shadow gone bende lowda deli gibi kasıyor. combat 4 ü deneyemiyorumda. En çok istediğim oyun oydu doğrusu. Ama SG kasıyorsa onu düşünemiyorum :/ birde oyunları satın mı aldınız yoksa apk. mi ? apk olarak indirdim açılmıyor :(

Hocam internetten indirdiğim çoğu uygulama gerçekten de açılnıyor. Bunun nedeni internetteki uygulamaların çoğu zaman bizim cihazdaki işlemcinin dışındaki işlemciler (örneğin tegra3 vb) tarafından stabil şekilde çalıştırılacak şekilde uyarlanmış olmaları....

Ben oyun indirmek için genelde uygulamalar menüsündeki gamehub uygulamasına bakıyorum... O da zaten samsung apps adlı uygulamaya yönlendiriyor.
    Samsung apps te oyunlar genelde bedava oluyor. Örneğin google playde şu sıralar ücretli olan bazı oyunlar samsung apps ten ücretsiz olarak indirilebiliyor
    ve samsung appsten oyun indirdiğimizde stabil bir şekilde çalııyor en ağır oyunlar bile... Örneğin Google playde ücretli olan modern combat 4 oyununu
    samsung apps ten ücretsiz indirdim.

Bu arada root yapan arkadaşlar:
    1. Root explorer (Ancak rootlu cihazlarda görüp üzerlerinde işlem yapabileceğimiz sistem dosyalarını gösteren dosya yöneticisi)
    2. Lucky patcher (pek çok ücretli uygulamayı kendi başına kıran ve sertifika denetimi sorunu yaşatan uygulamaları sertifikalayan program, root gerektirir)
    3. Blackmarkt (en ünlü alternatif market uygulaması. Google playde göremediğiniz veya gördüğünüz fakat ücretli olan pek çok uygulamayı
    ücretsiz indirmenizi sağlayan market uygulaması, rootlu-rootsuz her cihazda çalışır)

gibi uygulamaları da yüklerse cihazlarından çok daha fazla zevk alacaklardır.

OTG konusuna gelince, bu özellik ancak CFW (üzerinde düzenleme yapılmış yazılım) yüklenirse stok yazılımda kapatılmış olan o özellik açılacaktır
    gibi görünüyor fakat bu cihaz henüz yeni olduğu için CFW ile uğraşan pek olmamış. Biraz beklememiz gerekiyor gibi.

GPS konusuna gelince, ben cihazda Sygic programını kullanıyorum. Navitel de ücretsiz kullanılabilir gibi ama ben denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 9 Eylül 2013; 14:58:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

quote:

Orijinalden alıntı: Transfikk

Kafayı yicem. o oyun akıcı oynatıyor shadow gone bende lowda deli gibi kasıyor. combat 4 ü deneyemiyorumda. En çok istediğim oyun oydu doğrusu. Ama SG kasıyorsa onu düşünemiyorum :/ birde oyunları satın mı aldınız yoksa apk. mi ? apk olarak indirdim açılmıyor :(

Hocam internetten indirdiğim çoğu uygulama gerçekten de açılnıyor. Bunun nedeni internetteki uygulamaların çoğu zaman bizim cihazdaki işlemcinin dışındaki işlemciler (örneğin tegra3 vb) tarafından stabil şekilde çalıştırılacak şekilde uyarlanmış olmaları....

Ben oyun indirmek için genelde uygulamalar menüsündeki gamehub uygulamasına bakıyorum... O da zaten samsung apps adlı uygulamaya yönlendiriyor.
    Samsung apps te oyunlar genelde bedava oluyor. Örneğin google playde şu sıralar ücretli olan bazı oyunlar samsung apps ten ücretsiz olarak indirilebiliyor
    ve samsung appsten oyun indirdiğimizde stabil bir şekilde çalııyor en ağır oyunlar bile... Örneğin Google playde ücretli olan modern combat 4 oyununu
    samsung apps ten ücretsiz indirdim.

Bu arada root yapan arkadaşlar:
    1. Root explorer (Ancak rootlu cihazlarda görüp üzerlerinde işlem yapabileceğimiz sistem dosyalarını gösteren dosya yöneticisi)
    2. Lucky patcher (pek çok ücretli uygulamayı kendi başına kıran ve sertifika denetimi sorunu yaşatan uygulamaları sertifikalayan program, root gerektirir)
    3. Blackmarkt (en ünlü alternatif market uygulaması. Google playde göremediğiniz veya gördüğünüz fakat ücretli olan pek çok uygulamayı
    ücretsiz indirmenizi sağlayan market uygulaması, rootlu-rootsuz her cihazda çalışır)

gibi uygulamaları da yüklerse cihazlarından çok daha fazla zevk alacaklardır.

OTG konusuna gelince, bu özellik ancak CFW (üzerinde düzenleme yapılmış yazılım) yüklenirse stok yazılımda kapatılmış olan o özellik açılacaktır
    gibi görünüyor fakat bu cihaz henüz yeni olduğu için CFW ile uğraşan pek olmamış. Biraz beklememiz gerekiyor gibi.

GPS konusuna gelince, ben cihazda Sygic programını kullanıyorum. Navitel de ücretsiz kullanılabilir gibi ama ben denemedim.

krdeşim cidden samsung apps hoşuma gitmemişti ve devre dışı bırakmıştım. combat 4 ün ücretsiz olduğunu senden duyunca hemen açtım ve gerçekten de ücretsizmiş. Bende 1gb boyutu olan obb dosyasını indirip denicektim ücretsizi varmış :=) çok sağolasın

• bu cihazmı daha iyi yoksa ACER ICONIA A1 mi hangisini önerirsiniz arkadaşlar ??? tableti oyun internet film amaçlı kullanıcam
  • xda'da tablet için rom çıkmış. kurtarma dosyaları da var ayriyeten. ancak rom ile ilgili dil problemi var sanırım. almanca yokmuş birisinin dediğine göre. öyleyse türkçenin olacağını hiç sanmıyorum.
  • 8 inçlik olanda çoklu pencere var 7 inçlikte niye yok yada bi yerden açmak mi gerekiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: ArGo

bu cihazmı daha iyi yoksa ACER ICONIA A1 mi hangisini önerirsiniz arkadaşlar ??? tableti oyun internet film amaçlı kullanıcam

Acer 7.9 yani 8 inçh tablet..
    T210 400 Tl iken Acer 450 Tl den çok değilse tabii ki Acer...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger tv niz internete kablosuz baglaniuorsa tabletteki goruntuyu youtube tv ye aktarabiliyorsunuz bilginize.

• Asus Memo Pad HD 7 ME173X-1A036A mı bu mu?

vatanda 450 denmiş ama şu an değil herhalde 600 civarı fiyat gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.