Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 SM-T210 WİFİ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.644
Cevap
31
Favori
189.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: menalaus

Eger tv niz internete kablosuz baglaniuorsa tabletteki goruntuyu youtube tv ye aktarabiliyorsunuz bilginize.

Televizyonda dreambox var onun kablosuzu üzerinden mümkün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kardeşime tablet bakıyorum. Bu tablet temple run, candy crush vs. seviyesindeki oyunları rahat oynatır mı?? Kronik bir problemi var mı?? Kullanım konusunda sıkıntı çıkarır mı?
  • Wi-fi çekimiyle ilgili bir problemi yok. s3 minide de yaşadığım bir sıkıntı vardı şifreleme türünün wpa-2 olmasından dolayı. Onu wep olarak değiştirince sıkıntı ortadan kalktı bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayar94

Arkadaşlar kardeşime tablet bakıyorum. Bu tablet temple run, candy crush vs. seviyesindeki oyunları rahat oynatır mı?? Kronik bir problemi var mı?? Kullanım konusunda sıkıntı çıkarır mı?

candy de sorun yok ama bende temple ve minion rush inanılmaz kasıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dufpanla

quote:

Arkadaşlar kardeşime tablet bakıyorum. Bu tablet temple run, candy crush vs. seviyesindeki oyunları rahat oynatır mı?? Kronik bir problemi var mı?? Kullanım konusunda sıkıntı çıkarır mı?

Aynen bendede

• Arkadaşlar bu tabletle ePub okuma şansımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTheLife

Arkadaşlar bu tabletle ePub okuma şansımız var mı?

epub okutan bir çok alternatif var googleplay'de ben FBReader programını yükledim, txt,doc,epub denediğim uzantılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Orijinalden alıntı: dufpanla

quote:

Aynen bendede

ben dde öyle bir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunce

quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTheLife

Arkadaşlar bu tabletle ePub okuma şansımız var mı?

epub okutan bir çok alternatif var googleplay'de ben FBReader programını yükledim, txt,doc,epub denediğim uzantılar.

Moonreader yükle okursun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: menalaus

Eger tv niz internete kablosuz baglaniuorsa tabletteki goruntuyu youtube tv ye aktarabiliyorsunuz bilginize.

Televizyonda dreambox var onun kablosuzu üzerinden mümkün mü?

Tvde youtube acyiginizda size bir kod veriyor bunu tablette acilan ekrana girince paylasima izin vetiyor. Arcelik tv de denedim oldu

• Samsung Galaxy tab3ün 399 TL'ye düşmesi beni de heycanlandırmıştı. Arkadaşımda tab2 var gayet güzel bir cihaz ben de tab 3 ondan da iyidir diyerek kesin kararlı bi şekilde teknosadan almaya gittim. Stoktan bir adet cihaz geldi kutusu gözümün önünde açıldı. Deneyebilme şansım var mı diye sordum. olumlu karşılandı. Tableti açtım gerekli ayarlamaları yaptım ve ana menü karşıma geldi. ilk denemek istediğim şey wifi oldu. çünkü herkes ondan dert yanıyordu. hemen wifi girdim bulunduğum bayi Ayvalık'ta olduğum için çok küçüktü ve gördüğüm sinyal beni çok şaşırttı o kadar küçük alanda cihaz 1 diş çekiyordu. Hemen yanımda tab2'si olan arkadaşımın cihazı ise neredeyse fulldü. Neyse dedim bir internete gireyim. bir siteye gireyim derken telef oldum yanımda tab 2 resmen sörf yaparken elimdeki cihaz sürekli kasıyordu. Ara geçişleri de beni tatmin etmedi ve almaktan vazgeçtiğimi söyleyip oradan çıktım. Ancak tab 2 de gerçekten çok stabil. ben stoklarda bulamadığım için alamamıştım. Ancak tab3'ü kesinlikle tavsiye etmiyorum. Geçen gün Ankara'da alışveriş merkezinde bir teknosa'ya girdim ve yine tab 3'ü denemek istedim. Ne kadar doğru bir karar vermiş olduğumu tekrar anladım.Fiyatının o kadar düşmüş olması da gerçekten insanın kafasında soru işaretleri uyandırıyor. Tab 3 alanlar belki bana katılmayacak olsa da ve antutu testlerinde her ne kadar tab3 fark atıyor görünse de bence tab2 gerçekten daha iyi en azından stabil bir cihaz.Güle güle kullanmanız dileğiyle.

• Tab3 kullanıyorum modem en dip odada ve balkondan gayet iyi çekiyor. İos kullanmış biri olarak hızından da gayet memnunum. Tek sorunu karnel panic hatası

• oyunlarda kasıyor acaba root atsam wild blood ve temple run gibi oyunlarda kasma düzelirmi yada bu kasmanın gitmesi için ayar varmı ?
  • Tab 3 T210 lardaki wifi problemine Kernel Panic sorunu da eklenince artık alınMAması gereken bir tablet oldu..

Onun yerineTab 3 8.0 T310 çoook daha iyi ve sorunsuz, üstelik ekranı da 1280×800 müş..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnTuTu benchmark testimin sonucu 12098 :)
  • empath kullanıcısına yanıt
    güç tasarrufunu kapatmalısın , o zaman kasmaz :)
  • Makineyi benim kadar yeniden baslatan varmi bilmiyorum, Tam sarj oldugunda yada sarjdan cihazi aldigimda hicbir wifiyi gormemesi, baglanmasi icin ac kapa
    Ara sira google bile giremiyor, takiliyor, yeniden baslatinca giriyor...Var mi boyle sorun yasayan da.

• Return Zuha kullanıcısına yanıt
    acaba güncelleştirme yapmadınız mı? eğer chrome varsa takılmalar oluyor. maxthon u öneririm gayet iyi ve hızlı. flash desteği de var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elendil8

acaba güncelleştirme yapmadınız mı? eğer chrome varsa takılmalar oluyor. maxthon u öneririm gayet iyi ve hızlı. flash desteği de var sanırım.

Şimdi bende indirdim tarayıcıyı. Hatta forumun normal arayüzünden yazıyorum bu yorumu ve hiç kasmıyor sayfalarda. Teşekür ederim size. Chrome bunun yanında tam bir çöp
  • mto.akin arkadaşın 12 bin demesi sonrası ben de merak ettim. çünkü antutu da daha önce 10 bin küsür elde etmiştim. ingiltere rom'u yükledim belki etkisi oldu.

sonuç;

turuncu kısım 3d performansı. dikkat ederseniz nexus 4 ve s3 ile nerdeyse aynı.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.