Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.568
Cevap
14
Favori
518.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ereyon beyaz mod li var ben 4 gün önce aldım 10 tak 455 .- e bence bu paraya süper bir telefon monte parası ama android 2.1 iphone 3gs yi neredeyse aratmıyor hatta bazı artıları var
    Düzenlesen alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aloalo

quote:

Orijinalden alıntı: feldispat

Bu telefonu hizlial.com ve hepsiburada.com dan alan arkadaslar için soruyorum telefon hangi distributor tarafından garantili olarak geliyor bu konuda bilgi verirseniz sevinirim migrosdan aldıgım telefon c5 ismindeki bir ithalatcı firma tarafından garanti kapsamında cıktı

Migrostanmı aldın ? hangi migros

Arkadaşlar bu telefonun beyaz rengini nerden satın alabilirim yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler

hepsiburada nın stokları tükeniyor.zaten bugun baktım.beyaz rengi kalmamış.sadece siyah var.almak isteyenler fiyatı uygunken acele etsinler.fiyatı her an 700-750 civarına yükselebilir.

• arkadaslar hepsı burada garantı verıyomu bu tel ıcın
  • komşular şimdi bnnde h6 yüklü az sonra root olup samdroid mutfak yapçamda oradaki h1
    nası olcak bilgi verirmisiniz

bide şu kernel olayında son olanmı daha iiidir tavsiye bekliorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahix -- 23 Eylül 2010; 12:27:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonTe KrisToo

arkadaslar hepsı burada garantı verıyomu bu tel ıcın

2 yıl garantili.

@siyahx1987 son sürüm deodexed'i seçeceksin bildiğim kadarıyla: SamdroidMod Version 1.3.1.deodexed [XXJH1] (Android 2.1) [58 MB]
  • onu demiorum kivi kardeş bende h6 yüklü mutfak yaparsam bu h1 e döncek demi bide kernelden son sürümümü seçeyim hani varya lk2.09.6
  • quote:

Orijinalden alıntı: aloalo

quote:

Orijinalden alıntı: feldispat

Bu telefonu hizlial.com ve hepsiburada.com dan alan arkadaslar için soruyorum telefon hangi distributor tarafından garantili olarak geliyor bu konuda bilgi verirseniz sevinirim migrosdan aldıgım telefon c5 ismindeki bir ithalatcı firma tarafından garanti kapsamında cıktı

Migrostanmı aldın ? hangi migros

Arkadaşlar bu telefonun beyaz rengini nerden satın alabilirim yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler

hocam bende migrosdan aldım hep siyah getirmişler beyazı yok

• ben hb den aldım c5 siyah çok hoşuma gitti beyazı nası seviosunuz anlamıorum ha
  • arkadaslar hangı mıgrostan aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahx1987

onu demiorum kivi kardeş bende h6 yüklü mutfak yaparsam bu h1 e döncek demi bide kernelden son sürümümü seçeyim hani varya lk2.09.6

kesin bilgim yok
    ben kernelde LK2.09.4'ü yüklemiştim en stabil onun olduğu söylendiği için. karar senin 09.6'da da bi problem olacağını sanmıyorum ama ben bir sorun çıkmaması için stabili yükledim
  • quote:

kesin bilgim yok
    ben kernelde LK2.09.4'ü yüklemiştim en stabil onun olduğu söylendiği için. karar senin 09.6'da da bi problem olacağını sanmıyorum ama ben bir sorun çıkmaması için stabili yükledim

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahx1987
    quote:

kesin bilgim yok

teşekkür ederim

LK2.09.6 yüklemeni tavsiye ederim kamera dahil birkaç bug düzeltilmiş versiyondur.
  • Arkadaşlar Telefonu mesaj yazarken ayriyeten normal olarak da yatay kullanmak istiyorum. Bunun için bir program veya özellik var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destroyer007

Arkadaşlar Telefonu mesaj yazarken ayriyeten normal olarak da yatay kullanmak istiyorum. Bunun için bir program veya özellik var mı ?

kasayı yan çevir derler bu durumda :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonTe KrisToo

arkadaslar hangı mıgrostan aldınız

Tansaşta da satılıyor telefona. Ben Tansaştan aldım sanırım Migrosta da aynı fiyattır. C5 firmasından alınmış Tansaş ve Migrostaki telefonlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaneker

quote:

Orijinalden alıntı: shevchenko38

hocam birde hiç oyun uygulama önerisi yok onlarıda eklememiz lazım ilk mesaja

Benim tavsilerim:

Chessmaster
    Crazy Penguin
    Frozen Buble
    Block Breaker
    Speed Forge
    Sudoku
    Spiderman
    Solitare
    Padjump
    Mahjong
    Labyrinth 3d
    Basketball shots 3d
    Finger Bowling
    Spiderman
    Guitar Hero

Bende telefonun yeni kullanıcısyım. Bu tavsiyelerine uyup bakacam bunlara:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kivi

quote:

Orijinalden alıntı: Destroyer007

Arkadaşlar Telefonu mesaj yazarken ayriyeten normal olarak da yatay kullanmak istiyorum. Bunun için bir program veya özellik var mı ?

kasayı yan çevir derler bu durumda :P

sorun da orda yatay çevirdiğimde ekran yatay göstermiyor
  • yatay konum ıcın ayarlarda ekran ayarlarında yonelerdırme kısmı var kapalı olmus olabılır mı
  • htc klavye içerikli rom yukledikten sonra diyelim ki o klavyeyi değil de orjinal klavyeyi kullanmak istiyorum?? bunun nasıl olacağı konusunda bi bilgisi olan var mı? bulamadım bi türlü
  • dboz hangı tansastan aldın kardes solermısn bu aksam alıcam telı bızımkıler netten alısverıs yapmıyo
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.