Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.568
Cevap
14
Favori
518.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nightcrawler

yatay konum ıcın ayarlarda ekran ayarlarında yonelerdırme kısmı var kapalı olmus olabılır mı

teşekkürler dostum :) inanki o kadar şey var ona bak buna bak derken onu görmemişim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: smoove13

htc klavye içerikli rom yukledikten sonra diyelim ki o klavyeyi değil de orjinal klavyeyi kullanmak istiyorum?? bunun nasıl olacağı konusunda bi bilgisi olan var mı? bulamadım bi türlü

Bende aynı problemi yaşıyorum. Htc klavye yüklü ve android klavye var. Fakat 2'sini de seçemiyorm şimdi.Otomatik olarak android seçili
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destroyer007

quote:

htc klavye içerikli rom yukledikten sonra diyelim ki o klavyeyi değil de orjinal klavyeyi kullanmak istiyorum?? bunun nasıl olacağı konusunda bi bilgisi olan var mı? bulamadım bi türlü

Bende aynı problemi yaşıyorum. Htc klavye yüklü ve android klavye var. Fakat 2'sini de seçemiyorm şimdi.Otomatik olarak android seçili

bende de tam tersi htc seçili geldi direkt rom yükleyince ama değiştiremiyorum...
    vardır elbet bi yolu ama :S

• arkadaşalr samdroid mod kurmam için root olmam gerekirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahx1987

arkadaşalr samdroid mod kurmam için root olmam gerekirmi

evet.... root olmadan recovery mod işlemlerinin apamıyosun
  • Klavye seçimi yapmak isteyen arkadaşlar.Yazı yazacağınız yere parmağınızı basılı tutun ( örn. mesaj yazma bölümü) 3sn sonra Giriş metodu diye bir sekme çıkacaktır.Ona tıklayarak sistemde yüklü klavyelerden istediğinizi seçebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverD@Se

Klavye seçimi yapmak isteyen arkadaşlar.Yazı yazacağınız yere parmağınızı basılı tutun ( örn. mesaj yazma bölümü) 3sn sonra Giriş metodu diye bir sekme çıkacaktır.Ona tıklayarak sistemde yüklü klavyelerden istediğinizi seçebilirsiniz...

Arkadaş cevaplamış, buna ek olarak
    Menü-> Ayarlar->Bölge&metin seçeneğini açın.
    Bu bölümde yüklü klavye uygulamalarının isimleri görünecek. Yanlarındaki kutucuklarını seçili hale getirirseniz, @OverD@Se arkadaşın söylediğini yapın. Klavye seçenekleri ekrana gelecek. Hangisini istiyorsan seçersin.
  • Teşekkürler arkadaşlar. Klavye seçmeyi bilmiyordum. :)

Peki Türkçe F klavye yükleyebilir miyiz? :)

Edit: Şurada buldum çalışıyor. Ama şifrelerinizi toplayabilir diye uyarı verdi. Sanırım güvenilirdir. :)

http://www.taypo.com/blog/turkce-klavye.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaneker -- 23 Eylül 2010; 16:35:52 >
  • quote:

Klavye seçimi yapmak isteyen arkadaşlar.Yazı yazacağınız yere parmağınızı basılı tutun ( örn. mesaj yazma bölümü) 3sn sonra Giriş metodu diye bir sekme çıkacaktır.Ona tıklayarak sistemde yüklü klavyelerden istediğinizi seçebilirsiniz...

Sağolasın ;) Telefon ilk geldiğinden beri kullanıyorum bataryası dolu olarak gelmişti. İlk kez şarj ediyorum acaba yaklaşık olarak kaç saat sürüyor dolması ? Ayriyeten bu esnada telefonu kullanmam da bir problem olur mu ? İlk kez olduğu içn
  • @OverD@Se
    @ Ami-dore

teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ami-dore

quote:

Arkadaş cevaplamış, buna ek olarak
    Menü-> Ayarlar->Bölge&metin seçeneğini açın.
    Bu bölümde yüklü klavye uygulamalarının isimleri görünecek. Yanlarındaki kutucuklarını seçili hale getirirseniz, @OverD@Se arkadaşın söylediğini yapın. Klavye seçenekleri ekrana gelecek. Hangisini istiyorsan seçersin.

Hocam bende ayarlar'dan girdim ama seçemiyorum arkadaşın dediği gibi anca giriş metodundan değiştirebiliyorum

• Merhaba, 2,1 Yükseldim, root oldum ve rom la pişirdim, herşey çok güzel ama hızımız hala 245 de takıldı benchmarkda, diğer arkadaşlar o konuda yardımcı olmaya çalıştılar ama bir yerden sonra benim devrelerde fatal error verdi, Son sorunum sonra 2,2 official yükselme çıkana kadar ellemiyecem telefonumu :) Sorum Şudur,
    Samdroid den roomla Usta Zonemasterin tavsiyesi ile Handsent sms 3,2,9 kurdum fakat şu an androidin kendi sms siyle beraber iki tane çıkıyor ve ben roomla yüklediğimden yani Handsentden memnun değilim, Varsayılan olarak eskisini yada sadece bunu kullanmak için ne yapabilirim???
  • cihazda herhangi bi gps kullanan arkadaşlar ilk gps bağlanmanız kaç dakika sürdü.ya ben hem ndrive hem igo hemde copilot la demedim ama bi türlü uyguya bağlanamadı.10 dakka bekledim hepsinde.bende daha önce nokia n85 vardı.ona garmin kurmuştum.uyguya ilk bağlanması 2 dak almıştı.ya bi gariplik var yada ben bişileri yanlış yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turnali01

Samdroid den roomla Usta Zonemasterin tavsiyesi ile Handsent sms 3,2,9 kurdum fakat şu an androidin kendi sms siyle beraber iki tane çıkıyor ve ben roomla yüklediğimden yani Handsentden memnun değilim, Varsayılan olarak eskisini yada sadece bunu kullanmak için ne yapabilirim???

mesajlaşmanın üstüne geldiğinde ya da bir mesaj geldiğinde (bende öyle olmuştu) soruyor olması lazım hangisini kullanayım diye... telin orjinal mesaj programı üzerine tıklayınca çıkar diye düşünüyorum.... ordan varsayılan olarak istedigin programı seçebiliyordun...dediğim gibi ben de çıkmıştı öyle bişey şu an yüklü olmadığı için emin değilim geri ama :/ bir dene ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destroyer007
    Sağolasın ;) Telefon ilk geldiğinden beri kullanıyorum bataryası dolu olarak gelmişti. İlk kez şarj ediyorum acaba yaklaşık olarak kaç saat sürüyor dolması ? Ayriyeten bu esnada telefonu kullanmam da bir problem olur mu ? İlk kez olduğu içn

Tam olarak ne kadar sürer bilemiyorum, ama kullanmanda bir problem olmaz.Bildirim çubuğunda dolum simgesi gittiğinde ve Ayarlar > Telefon hakkında > Durum > Pil durumu kısmında "Dolu" yazdığında işlem tamamlanmıştır.

quote:

Orijinalden alıntı: sefa044
    cihazda herhangi bi gps kullanan arkadaşlar ilk gps bağlanmanız kaç dakika sürdü.ya ben hem ndrive hem igo hemde copilot la demedim ama bi türlü uyguya bağlanamadı.10 dakka bekledim hepsinde.bende daha önce nokia n85 vardı.ona garmin kurmuştum.uyguya ilk bağlanması 2 dak almıştı.ya bi gariplik var yada ben bişileri yanlış yaptım.

Kapalı alanda denersen baya bir uzun sürebiliyor hatta bulamayabiliyorda.Açık alanda denemeye çalış, yada cam kenarı,balkon vs. Yerine bağlı olsada en fazla 5-6dk sürer gibi ilk konum belirleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverD@Se -- 23 Eylül 2010; 16:47:44 >

• quote:

quote:

mesajlaşmanın üstüne geldiğinde ya da bir mesaj geldiğinde (bende öyle olmuştu) soruyor olması lazım hangisini kullanayım diye... telin orjinal mesaj programı üzerine tıklayınca çıkar diye düşünüyorum.... ordan varsayılan olarak istedigin programı seçebiliyordun...dediğim gibi ben de çıkmıştı öyle bişey şu an yüklü olmadığı için emin değilim geri ama :/ bir dene ;)

Haklısın ama o zaman sanırım seçmedim şimdi ikisi birden çıkıyor???

• quote:

quote:

quote:

o iki seçeneğin altında işaretleyebileceğin bi seçenek daha olması lazım? use default tarzı.. onun yanındaki tik i işaretlersen bundan sonra default olarak onu kullanır... çıkıyosa tabi o seçenek :) umarım çıkıyodur..

• yaa arkadaşlar garip bi durum geldi yine başıma..

şarj seviyesi %30 civarındayken (widget öyle gösteriyordu) birden şarja takın diye uyarı verdi alet, %5 gösteriyordu. bende taktım. 1 saat falan geçti geçmedi %50 göstermeye başladı. az önce gittim başına bi bakayım dedim .. alet kapanmış, ama ekranda şarj oluyo olarak gösteriyor. açmak istediğimde açılmıyor falan..

alet mi arızalı bilemedim ki??
  • quote:

Orijinalden alıntı: coder6006
    yaa arkadaşlar garip bi durum geldi yine başıma..
    şarj seviyesi %30 civarındayken (widget öyle gösteriyordu) birden şarja takın diye uyarı verdi alet, %5 gösteriyordu. bende taktım. 1 saat falan geçti geçmedi %50 göstermeye başladı. az önce gittim başına bi bakayım dedim .. alet kapanmış, ama ekranda şarj oluyo olarak gösteriyor. açmak istediğimde açılmıyor falan..
    alet mi arızalı bilemedim ki??

Pili çıkartıp tekrar takarsan açılır büyük ihtimal. Pil göstergelerindeki tutarsızlıklar herkesin başına geliyor bu rom yükleme işlemlerinden sonra o yüzden fazla kafana takma derim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o iki seçeneğin altında işaretleyebileceğin bi seçenek daha olması lazım? use default tarzı.. onun yanındaki tik i işaretlersen bundan sonra default olarak onu kullanır... çıkıyosa tabi o seçenek :) umarım çıkıyodur..

Yok Ya gelmiyor hem mavi hemde siyah ikitane mesaj ikonu oluyor, ikisini birden siliyorum tek tek...

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.