Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.568
Cevap
14
Favori
518.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: birtamyus

Arkadaşlar yazdıklarınız sayesinde 2.1 kurulumu ve multitouch olaylarını başarıyla yapabildim....

Spicam mükemmel oldu :)

Tek sorunum var o da ofisimde ki wifi ye bağlanamıyorum. wifi settingsden büroyo buluyorum connected görünüyor fakat nete bağlanamıyor alet.

Fakat 3g ile giriyor onda sorun yok. 100mb lik internetimden geriye pek birşey kalmadığından google marketten uygulamara ulaşamıyorum. :)

Bir fikri olan var mı? multitouch kernelinden sonra wifi ye bağlanabilen oldu mu?

Herkese çok teşekkürler...

Edit: Şimdi hatırladım 1.5 ken de bağlanmıyordu. sanırım sorun benim wifi de şifrelemeyi mi değiştirsem acaba

Bende multitouch kurulu dünden beri, wifi sorunsuz hatta şuan flashplayer denemeleri yapıyorum tel üzerinden. Flash dosyaları browser üzerinde gösteriyor arkadaşlar.

quote:

Orijinalden alıntı: theextasyofcold

Multitouch için yüklenecen kernel dosyasında wireless ve bluetooth olmadığı için yüklemeye değmez

RealKiss in dediği gibi sadece kısayol olarak yok. Siz istediğiniz şekilde ana ekrana bu ayar kısayollarını yerleştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ami-dore -- 25 Ağustos 2010; 17:19:53 >

• quote:

Arkadaşlar yazdıklarınız sayesinde 2.1 kurulumu ve multitouch olaylarını başarıyla yapabildim....

Spicam mükemmel oldu :)

Tek sorunum var o da ofisimde ki wifi ye bağlanamıyorum. wifi settingsden büroyo buluyorum connected görünüyor fakat nete bağlanamıyor alet.

Fakat 3g ile giriyor onda sorun yok. 100mb lik internetimden geriye pek birşey kalmadığından google marketten uygulamara ulaşamıyorum. :)

Bir fikri olan var mı? multitouch kernelinden sonra wifi ye bağlanabilen oldu mu?

Herkese çok teşekkürler...

Edit: Şimdi hatırladım 1.5 ken de bağlanmıyordu. sanırım sorun benim wifi de şifrelemeyi mi değiştirsem acaba

Şifrelemen büyük olasılıkla modem ayarlarından kaynaklı. Şifreleme türünü değiştir. Muhtemelen doğrulama tipi WEP tir. WPA-PSK/WPA-PSK2 ye alıp şifreleme tipinide TKIP/AES olarak değiştir. Androidde bilmiyorum ama Windows Mobilede böyle bir çözüm bulmuştum. Bir dene büyük ihtimal senin sorunda çözülecektir.

• Orjinal 2.1 Eclair sürümünü yükleyen varmı SAMSUNG sitesinden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

quote:

Orijinalden alıntı: neondark20

sagolun tema işini dun cozdum bide bu yenı cıkan samdroid kıtchen da multıtouch tan baska ozellık varmı kullanan arkadaslar soylerse sevınırım?

Özellik aslında samdroid kitchen da değil. LK2.0.9 kernelde var. Kitchen, mutfak işte. Özelliklerini kendiniz belirleyip bir kendinize ait bir rom oluşturuyorsun Yani cihazının hangi özellikle olacağını sen belirleyebilirsin. Bu arada beni en çok mutlu eden HTC IME klavye oldu. Malum 3-5 sayfa önce aradığım söylemiştim. Ona en yakın Turkish Keyboard bulmustum. Ama HTC başka

kardeşim şu HTC IME klavyenin apk dosyasını upload ediver sana zahmet. orjinal klavye ve turkish klavye krizlere soktu beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neondark20

sagolun tema işini dun cozdum bide bu yenı cıkan samdroid kıtchen da multıtouch tan baska ozellık varmı kullanan arkadaslar soylerse sevınırım?

Özellik aslında samdroid kitchen da değil. LK2.0.9 kernelde var. Kitchen, mutfak işte. Özelliklerini kendiniz belirleyip bir kendinize ait bir rom oluşturuyorsun Yani cihazının hangi özellikle olacağını sen belirleyebilirsin. Bu arada beni en çok mutlu eden HTC IME klavye oldu. Malum 3-5 sayfa önce aradığım söylemiştim. Ona en yakın Turkish Keyboard bulmustum. Ama HTC başka

kardeşim şu HTC IME klavyenin apk dosyasını upload ediver sana zahmet. orjinal klavye ve turkish klavye krizlere soktu beni.

Upload ederimde çalışmaz kardeşim Sanırım recovery moddan yine bişiler yapmışlar. Çok uğraştım ben, kurucam kurucam diye Hatta son çare olarak düşünüp gidip HTC nin romlarını buldum. Onların içinden aldım yine çalışmadı. Kuruyorum ama kapat hatası veriyordu..

Zaten artık o işe başladım. Hiç sağda solda program aramıyorum. Hemen androidli lüx telefonların romlarını indirip içindeki apk dosyalarını hafıza kartına atıp teker teker kurup kurcalıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtay

Orjinal 2.1 Eclair sürümünü yükleyen varmı SAMSUNG sitesinden?

öyle birşey var mı?
  • quote:

quote:

Multitouch için yüklenecen kernel dosyasında wireless ve bluetooth olmadığı için yüklemeye değmez

Yüklemeye değmez mi? Ben zaten kullanmıyordum ki. Yok deyiysek kökten yok değil. Sadece menüdeki kısayolları yok. Ayarlar / Kablosuz Bağlantı Seçenekleri

üzerinden aynı işlevleri yapabiliyorsun. Bluetoothda orada Wifide. Sadece kısayol koymamıslar bu sefer o kadar.

ufak bir yanlış anlaşılma olmuş o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

öyle birşey var mı?

Samsung kendisi firmware dağıtmıyor ki. Güncelleme çıkan ülkelerde pc suite ile güncelliyorsun. Zaten bizim garantiyi bozan odin. Yani türkiye için resmi 2.1 olsa zaten odin filan uğraşmayacaksın. Bağla usb den pc suite güncellesin ;)

quote:

quote:

quote:

Yüklemeye değmez mi? Ben zaten kullanmıyordum ki. Yok deyiysek kökten yok değil. Sadece menüdeki kısayolları yok. Ayarlar / Kablosuz Bağlantı Seçenekleri

üzerinden aynı işlevleri yapabiliyorsun. Bluetoothda orada Wifide. Sadece kısayol koymamıslar bu sefer o kadar.

Sanırım öyle olmuş

• kısayol ana menüde yoksa kolayı var. ekana basılı tutun çıkan menüden widget'ı seçin. oradan güç denetimini seçin. wi-fi, bt, gps için kısa yol ana ekrana geldi.

multitouch özelliğini yaptım. tel bir kez açıldı. sd'yi formatlamıştım. programları kurdum. restart yaptım. 4 top dan oluşan yıldız kaldı ekranda . açılmıyor ?
    napıcaz ? wipe'dan cache yaptım ama nafile !
  • wipe dan factory default u tıkladım ben oldu...
  • arkadaşlar bende 1 adet i5700 satın aldım. Inşallah yarın elimde olacak. Ilk 8sayfayı ve son 3 sayfayı baştan sona okudum ama aklımda bazı soru işaretleri var.
  • quote:

kısayol ana menüde yoksa kolayı var. ekana basılı tutun çıkan menüden widget'ı seçin. oradan güç denetimini seçin. wi-fi, bt, gps için kısa yol ana ekrana geldi.

multitouch özelliğini yaptım. tel bir kez açıldı. sd'yi formatlamıştım. programları kurdum. restart yaptım. 4 top dan oluşan yıldız kaldı ekranda . açılmıyor ?
    napıcaz ? wipe'dan cache yaptım ama nafile !

Tekrar wipe yapıp kurulum yap.
  • şimdi ben 2.1 güncellemesini kies programı ile yapamaz miyim? Illaki odini mi kullanmam gerekiyor? Orjinalliginin bozulması açısından söylemiyorum bunu. Son çıkan firmware için söylüyorum. . Şöyle ilk mesajda anladığım kadarıyla temmuz sürümü mevcut. Yabancı bir sitede tam hatırlamıyorum adresini ama ağustos ayı 2.sürüm diye euro bölgesi güncellemeri vardı. Eğer bilen arkadaşlar varsa nasıl yapabiliriz? Bu arada ilk mesaj daki güncelleme hangi aaya ait acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 25 Ağustos 2010; 21:53:34 >
  • Kurcalamak isteyenlere ilginç bir arşiv:http://mr.paresseux.hd.free.fr/Android/
  • ya bunları spicadan yaziyorum. yok böyle bir zevk. HTC klavye süper.
  • quote:

ya bunları spicadan yaziyorum. yok böyle bir zevk. HTC klavye süper.

htc klavyeyi nasıl aktif ediyoruz ?

htc_ime mod var bende içinde göremedim. nasıl yapacağımı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagiz123 -- 25 Ağustos 2010; 23:32:15 >
  • i7500 fiyatı ucuzlamış i5700 düşünüyordum ama kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz123

quote:

ya bunları spicadan yaziyorum. yok böyle bir zevk. HTC klavye süper.

htc klavyeyi nasıl aktif ediyoruz ?

htc_ime mod var bende içinde göremedim. nasıl yapacağımı ?

Herhangi bir metin kutusuna basılı tup. Giriş metoduna gir. Oradanda HTC IME klavyeyi seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golgem35

i7500 fiyatı ucuzlamış i5700 düşünüyordum ama kararsız kaldım.

Senin için neyin ön sırada olduğuna bağlı. Model yüksekliği, kamera, amoled ekran mı? Yoksa performans mı? i7500 de 500mhz işlemci var i5700 de 800mhz işlemci. Haa kamera önemli dersen 7500 alıcaksın. Ama resmi 2.1 güncellemesi yok. Custom rom kuracaksın yada 1.5 kullanacaksın. 5700 e bakacak olursan 3d driver ile adamlar psp ye cevirmisler cihazı. Youtubede videoları var. Multitouch olayıda geldi. Sanırım yakın bir zamanda custom 2.2 froyo ile saglam bir 3d driverde gelicek. Zaten suanda 2.2 var 5700 için. Fakat bazı eksikleri var. GPS, Ses, Bluetooth sorunları gibi..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

öyle birşey var mı?

Samsung kendisi firmware dağıtmıyor ki. Güncelleme çıkan ülkelerde pc suite ile güncelliyorsun. Zaten bizim garantiyi bozan odin. Yani türkiye için resmi 2.1 olsa zaten odin filan uğraşmayacaksın. Bağla usb den pc suite güncellesin ;)

quote:

quote:

quote:

Sanırım öyle olmuş

Ülkeye göre dil sorunundan dolayımı bizde yok,GSMARENA sitesinde 1.5 ve 2.1 ile yüklü olduğu yazıyor telefonun özelliklerinde
    http://www.gsmarena.com/samsung_i5700_galaxy_spica-2965.php ..... Bkz Features OS Android OS, v1.5 (Cupcake)/ v2.1 (Eclair)

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.