Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.568
Cevap
14
Favori
518.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marbori

quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom

romların hangilerinin garantiyi bozduğunu, hangilerinin bozmadığını da belirtirseniz iyi olur arkadaşlar

Samsungu aradım. Yüklemesini kendimiz yaptığımız tüm romlar, ne olursa olsun garantiyi bozuyor. Sürüm yükseltipte garantiyi bozmak istemeyenler en yakın samsung teknik servisine gidicekler. Ben Uşaktayım, adam bana size en yakın yer denizli dedi. 3 saat uzaklıkta. Birde 2.1 yükleticem diye denizliye gideyim

dostum sen samsung servisine gidicem diyorsun ama acaba onların elinde 2.1 yazılımı mevcut mu?ben en son telpa ve samsung ile görüştüğümde 2.1 den haberleri bile yoktu....sadece bana gönderin cihanızı ama 2.1 olur mu bişi diyemem diye cevap verdiler...

İşte yakınlarımda servis olsa gidip soracağım ama yok. Evi yakın olan varsa bi gelip geçerken sorsun 2 dakika Zaten onlar kuramıyorsada garanti hiç umrumda değil. Sıradan bir yazılım gibi 1.5 kullanmak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: theextasyofcold

arkadaşlar bu İGO navigasonu yüklemiştim gayet ii çalışıyordu. Bugün telefon sapıtınca recoveryden fatory reset yaptım. İGOyu tekrar kurdum. Program content dosyalarının bulunduğu sd kartı takın diye uyarı verior ve açılmıyor. Sd kart hala aynı kart. Defalarca sildim kurdum ama nafile. Var mı bir çözüm bilen.
    2ncai olarak ben telefonu bluetoot'dan aracıma tanıtamadım. Arac telefonu bulamıyor. Var mı bir çözüm bilen.

iGo yu telefonundan kaldır. SD Kartın içerisindeki iGo klasörünü sil. Elinde varsa elindekini, yoksa daha önceki sayfalarda verdiğim linkten iGo yu indirip iGo klasörünü SD karta at ve apk dosyasınıda telefonuna kur.
  • Spica artık multitouch yapabiliyor! (Kernel başığı altınadaki LK2.09.1)
    http://forum.samdroid.net/f28/samdroidmod-kitchen-v-2-all-one-samsung-spica-i5700-en-1901/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmenb -- 24 Ağustos 2010; 9:43:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenb

Spica artık multitouch yapabiliyor! (Kernel başığı altınadaki LK2.09.1)
    http://forum.samdroid.net/f28/samdroidmod-kitchen-v-2-all-one-samsung-spica-i5700-en-1901/

İndiriyorum bakalım.. Deneyip yazarım

Edit; İndirdim, şuanda recovery modda. Kuruyorum Bakalım ne olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 24 Ağustos 2010; 11:57:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenb

Spica artık multitouch yapabiliyor! (Kernel başığı altınadaki LK2.09.1)

Evet beyler. Önce samdroide üyeliğiniz yoksa üyelik alın, varsa giriş yapın. Kitchenden istediğiniz özellikteki bir rom hazırlayın. SD kartınıza atın. Telefonu recovery modda çalıştırıp önce Wipe bölümünden data/cache temizleyin. Sonra Apply to zip bölümünden sd kartınızdaki romu yükleyin. Şuan için çözemediğim birşeyler var. SD karttaki programları görmüyor. Onunla uğraşıyorum. Fakat artık telefonunuz Multitouch

• 3-5 günlük bir tatile çıkıyorum ben dönene kadar multitouch sanırım oturmuş olur, beleşe konarız yani. Çalışmaları bekliyoruz Realkiss bir de detaylı anlatım tabi ki :)
  • Ağustos ayı için yeni güncelleme çıkmış arkadaşlar I570EXXJH6
    http://samsung-firmwares.com/i5700.htm
  • multitouch ne işe yarıyor,
    yeni sürümü kuran var mı,+sı -si?
    yeni sürümü kurduk diyelim,tekrar root olmaya recovery modta açıp sd kartta yer ayırmaya gerek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 24 Ağustos 2010; 12:37:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

multitouch ne işe yarıyor,
    yeni sürümü kurduk diyelim,tekrar root olmaya recovery modta açıp sd kartta yer ayırmaya gerek var mı?

Galeriyi açtım çift parmak yakınlaştırma uzaklaştırma filan, root filan yapmadım. Menüde Samdroid Tools diye bir kısım var. Oradadanda daha önce ayırdığınız yeri aktif edebiliyorsunuz. Not: Yeni sürümden bahsetmiyorum. Ben sadece multitouch işine baktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

quote:

multitouch ne işe yarıyor,

Galeriyi açtım çift parmak yakınlaştırma uzaklaştırma filan, root filan yapmadım. Menüde Samdroid Tools diye bir kısım var. Oradadanda daha önce ayırdığınız yeri aktif edebiliyorsunuz. Not: Yeni sürümden bahsetmiyorum. Ben sadece multitouch işine baktım.

dostum ne durumda yeni rom. sd kart problemini çözebildin mi. ben romu hazırladım. kurmak için haber bekliyorum. bu arada iGo sorunum hala çözlmedi. dediğini yaptım ancak durum hala aynı.

• arkadaşlar adw launcherı bir türlü kullanamıyorum yükledim ama hiç bir yerde gözükmüyor yardımcı olabilecek olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poltergeist666

Ağustos ayı için yeni güncelleme çıkmış arkadaşlar I570EXXJH6

Ben kurdum az önce, samsung klavye yi geri çıkarmışlar, ben kullanıyordum güzel bir klavye idi, birde bu romda JH6 recovery modda açamıyorum. Ses azaltma+cevaplama+aç kapa tuşu ama, telefon resmi ve ünlem çıkıyor ve cevaplama tuşuna basınca tekrardan fabrika reseti atıyor. Birde SD kartta kurulu hiç bir programı görmüyor. AppSDto işlemi vardı ya o bölümü görmüyor. Ne yaptıysam karta kurulu pro.ları görmedi. Birazdan LK208 PDA yükleyeceğim, belki düzelir.

Edit: Evet arkadaşlar düzeldi, yani SD kartta kurulu bütün programları gördü.

Samdroiden multitouch için güncelleme oluşturdum ve az öncede onu kopyaladım, programdan recovery modda açtım (samdroidtools), update yaptım ama, cihaz açılıyor 4 adet renkli top kafa kafaya tokuşuyor ve kocaman bir X oluşturuyorlar rengarenk ama hepsi o kadar. Kapanıp kapanıp açılıyor,
    ** RealKiss sen nasıll yaptın? oluşturduğum rom sd kartta, recvry moddan açıtım (yeni format attığım için wipe yapmadım) yükledim, ama hala renkli toplar çümbüş yapıyorlar bende :-)

Edit2: Wipe formatları yaptım bu sefer renkli toplar beni üzmediler sistem açıldı, samdroid ten ne seçtiysem o programları kurmuş ;-( ama önceki SD kartta kurulu az önce zorda olsa gördüğü bütün proğramlar rahmetli olmuş (üühü). Yazık oldu o kadar programa. Hadee herşey yeni baştan.
    Ha şunuda belirteyim masaüstünde kendiliğinden oluşan wifi ve bluetooth aç kapalar var ya (yani yok ya) artık yok. Samdroidten oluşturduğum romda yoklarmış demekki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ami-dore -- 24 Ağustos 2010; 17:06:36 >

• Anaa multitouch olmuş benim spaciam yaaa

İş şimdi samdroidden sağlam bir ROM oluşturmak hadee beyler multitouchlanalım, bir iki multitouch bir iki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ami-dore -- 24 Ağustos 2010; 17:12:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ami-dore

quote:

Ben kurdum az önce, samsung klavye yi geri çıkarmışlar, ben kullanıyordum güzel bir klavye idi, birde bu romda JH6 recovery modda açamıyorum. Ses azaltma+cevaplama+aç kapa tuşu ama, telefon resmi ve ünlem çıkıyor ve cevaplama tuşuna basınca tekrardan fabrika reseti atıyor. Birde SD kartta kurulu hiç bir programı görmüyor. AppSDto işlemi vardı ya o bölümü görmüyor. Ne yaptıysam karta kurulu pro.ları görmedi. Birazdan LK208 PDA yükleyeceğim, belki düzelir.

Samdroiden multitouch için güncelleme oluşturdum ve az öncede onu kopyaladım, programdan recovery modda açtım (samdroidtools), update yaptım ama, cihaz açılıyor 4 adet renkli top kafa kafaya tokuşuyor ve kocaman bir X oluşturuyorlar rengarenk ama hepsi o kadar. Kapanıp kapanıp açılıyor,
    ** RealKiss sen nasıll yaptın? oluşturduğum rom sd kartta, recvry moddan açıtım (yeni format attığım için wipe yapmadım) yükledim, ama hala renkli toplar çümbüş yapıyorlar bende :-)

Edit2: Wipe formatları yaptım bu sefer renkli toplar beni üzmediler sistem açıldı, samdroid ten ne seçtiysem o programları kurmuş ;-( ama önceki SD kartta kurulu az önce zorda olsa gördüğü bütün proğramlar rahmetli olmuş (üühü). Yazık oldu o kadar programa. Hadee herşey yeni baştan.
    Ha şunuda belirteyim masaüstünde kendiliğinden oluşan wifi ve bluetooth aç kapalar var ya (yani yok ya) artık yok. Samdroidten oluşturduğum romda yoklarmış demekki?

Evet wipeleri yapmazsanız açılmaz. Ben tam olarak Samdroid Kitcheni incelmedim. Fakat romun içerisinde wifi - bluetooth aracları yok. Artık daha fazla format atmak istemiyorum cihaza. Birde şu 3d işini çözsem başka bişi kalmayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Ami-dore

quote:

nasıl düzeldi,ben de yeni sürümü yüklemeyi düşünüyorum.

multitouchla şimdilik uğraşmam.

• quote:

nasıl düzeldi,ben de yeni sürümü yüklemeyi düşünüyorum.

"""AppSDto işlemi vardı ya o bölümü görmüyor. Ne yaptıysam karta kurulu pro.ları görmedi. Birazdan LK208 PDA yükleyeceğim, belki düzelir.""

"""Edit: Evet arkadaşlar düzeldi, yani SD kartta kurulu bütün programları gördü. """

SuperUser olmadan AppSDto bölümünü görmüyor JH6.
    i5700_LK2-08_PDA dosyasını yükledikten, SU olduktan sonra yani düzeldi.
    Daha doğrusu AppSDto ile ayırdığımız bölüme kurduğumuz programlar tekrardan okudu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ami-dore -- 24 Ağustos 2010; 18:11:29 >
  • sagolun tema işini dun cozdum bide bu yenı cıkan samdroid kıtchen da multıtouch tan baska ozellık varmı kullanan arkadaslar soylerse sevınırım?
  • klavyenin ingilizce t9unu nasıl kapatıcam ?
  • Selam arkadaşlar.
    I570EXXJH6 <-- bunu yükledikten sonra
    i5700_LK2-08_PDA <- bunuda yüklersek hiç bir değişiklik olmadan kullanmaya devam ediyor muyuz ?
    kayıtlı teller, programlar felan felan ?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz123

Selam arkadaşlar.
    I570EXXJH6 <-- bunu yükledikten sonra
    i5700_LK2-08_PDA <- bunuda yüklersek hiç bir değişiklik olmadan kullanmaya devam ediyor muyuz ?
    kayıtlı teller, programlar felan felan ?

teşekkürler

Ben yükledim kardeş. Tabiki kişilerin gidecek, işlemden önce kişilerini İçe Dışa Aktar seçeneğiyle SD karta dışa aktar diyerek yedekleme yaparsan ve Sd karta programları yükleme işlemini yaptıysan bir sorun olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.