Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.568
Cevap
14
Favori
518.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • multitouch bu işlemi detaylı anlatıcak arkadaşlar bekleniyor
  • multiden sonra benim için en önemli konu olan 3d driver olayı da bitmek üzere, samdroidde yeni driver geliyor ve geliştirici arkadaş inanılmaz fark ettiğini söylüyor, ilk sayfalarda almak için çok istekli olduğumu fakat vazgeçtiğimi nedenleriyle söylemiştim, ama burdaki başlığı ve cihazı yurtdışı forumlarda takip etmeye devam ettim ve tekrar almayı düşünmeye başladım açıkçası, üstüne bir de samsung tarafından 2.2 froyonun çıkma dedikodusu bile insanı heyecanlandırıyor :D
    Edit: 1 Eylülde betası geliyor hayırlı olsun şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatgunco -- 25 Ağustos 2010; 3:05:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neondark20

sagolun tema işini dun cozdum bide bu yenı cıkan samdroid kıtchen da multıtouch tan baska ozellık varmı kullanan arkadaslar soylerse sevınırım?

Özellik aslında samdroid kitchen da değil. LK2.0.9 kernelde var. Kitchen, mutfak işte. Özelliklerini kendiniz belirleyip bir kendinize ait bir rom oluşturuyorsun Yani cihazının hangi özellikle olacağını sen belirleyebilirsin. Bu arada beni en çok mutlu eden HTC IME klavye oldu. Malum 3-5 sayfa önce aradığım söylemiştim. Ona en yakın Turkish Keyboard bulmustum. Ama HTC başka

• quote:

Orijinalden alıntı: clubnes

klavyenin ingilizce t9unu nasıl kapatıcam ?

Tam olarak hangi romu ve hangi klavyeyi kullandığını bilmiyorum. Fakat ayarlayacağın kısım "Menü / Ayarlar / Bölge ve Metin" buradan kullandığın klavyenin ayarlarına gözat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverdream

multitouch bu işlemi detaylı anlatıcak arkadaşlar bekleniyor

-Önce şuraya gir:http://forum.samdroid.net/f28/samdroidmod-kitchen-v-2-all-one-samsung-spica-i5700-en-1901/

-Üye olman lazım tabiki. O verdiğim linkten kendine uygun bir rom yarat. İçerisinde hangi özellikler bulunsun istiyorsan ona göre bir dizilim yap. Multitouch içinde kernel olarak "Kernel [LK2.09.1 (Multitouch from Gabriel-LG!)]" seç.

-Custom romunu oluşturduktan sonra bilgisayarına indir ve SD kartına at.

-Sonra cihazı recovery modda aç (Ses kısma + Cevaplama + Kapama) ve Wipe bölümünden "data/cache" yi temizle.

-Bu işlemden sonra "Apply to Zip" (gibi bişi olması lazım) oradan sd kartına attığın zip dosyasını seç ve Home tuşu ile onaylıyarak kurulum başla. Kurulum bittiğinde telefonu Home + Back tuşuna basarak yeniden başlat. Artık açıldığında multitouch olacak..

Not: Recovery modda "Wipe" bölümünden "data/cache" formatlamazsanız boot animasyonu döner durur. Cihazınız açılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom

multiden sonra benim için en önemli konu olan 3d driver olayı da bitmek üzere, samdroidde yeni driver geliyor ve geliştirici arkadaş inanılmaz fark ettiğini söylüyor, ilk sayfalarda almak için çok istekli olduğumu fakat vazgeçtiğimi nedenleriyle söylemiştim, ama burdaki başlığı ve cihazı yurtdışı forumlarda takip etmeye devam ettim ve tekrar almayı düşünmeye başladım açıkçası, üstüne bir de samsung tarafından 2.2 froyonun çıkma dedikodusu bile insanı heyecanlandırıyor :D
    Edit: 1 Eylülde betası geliyor hayırlı olsun şimdiden

Aynen. 3D driver çok yordu kafamı. Nette bulupta denemediğim driver kalmadı. Oysa ki youtubede nice telefonlarla kapıştırıyorlar i5700'ü. Adamlar öyle driverler kurmuşlar ki GrandPrix, NFS Shift, Racing Thunder 2 gibi oyunları 0 kasıntısız oynuyorlar. Telefon olduğuna inanası gelmiyor insanın. Ama o driverleri ne yazık ki bulamadım. 3D driver benim için multitouchdan daha öncemli acıkcası. Multitouch olmasın 3D olsun Düşünsenize cihazınızı neredeyse bir PSP ye çeviriyorsunuz :)

2.2 Froyo dedikoduları var evet. İnş çıkar. Fakat çıkmasa bile yakın zamanda kusursuz custom romlar çıkacaktır. Onlardanda yükleyebilir. Bakalım eylülü bekleyip göreceğiz

• DroidX e ait multi touch destekli klavye:http://forum.samdroid.net/f42/droidx-keyboard-samdroid-kitchen-v2-without-superuser-apk-1977/

Dikkat, orjinal android klavyenizin üzerine yazıyor. Geri döndürmek için bir çözüm bulamadım..

Buradada birisi overclock olayını çözmüş sanırım. İşlemcisini 800mhz dan 1066mhz değerlerine yükseltmiş:http://forum.samdroid.net/f9/successful-overclock-1975/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 25 Ağustos 2010; 11:59:33 >

• Arkadaşlar bu i5700 ün şarjı ne kadar gidiyor acaba? normal kullanım yoğun kullanım v.s lütfen i5700 sahipleri cevaplayabilirlermi?
  • Arkadaşlar beyaz Spicam elime ulaştı şimdi 2.1 ve mod olaylarına girişeceğim. en son firmwire ile multitouch çalışıyor mu? deneyeneniz oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tabip

Arkadaşlar bu i5700 ün şarjı ne kadar gidiyor acaba? normal kullanım yoğun kullanım v.s lütfen i5700 sahipleri cevaplayabilirlermi?

Ortalama kullanımda 2 gün gidiyor benimki. Ama ne kadar ortalama olduğuna bağlı. Bu iki günün içerisinde 3G sürekli açık ve Wifi de yine 8-10 saat aktiftir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birtamyus

Arkadaşlar beyaz Spicam elime ulaştı şimdi 2.1 ve mod olaylarına girişeceğim. en son firmwire ile multitouch çalışıyor mu? deneyeneniz oldu mu?

Multitouch son firmware ile çalışmaz. Önceki mesajları okuyun. Multitouch samdroid kitchen ile alakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

Spica flash player eklentisi:http://forum.samdroid.net/f28/howto-flash-spica-browser-too-1688/

RealKiss bende FlashPlayerin apk dosyasını bulmuştum, Link: ( http://www.mediafire.com/?b58r8pbhdxv6fb6 ) acaba ikisi aynı işimi yapıyor ?
    Denemeklazım sen samdroid teki flashplayeri denedin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ami-dore

quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

Spica flash player eklentisi:http://forum.samdroid.net/f28/howto-flash-spica-browser-too-1688/

RealKiss bende FlashPlayerin apk dosyasını bulmuştum, Link: ( http://www.mediafire.com/?b58r8pbhdxv6fb6 ) acaba ikisi aynı işimi yapıyor ?
    Denemeklazım sen samdroid teki flashplayeri denedin mi?

Flashlık işim olmadığı için denemedim açıkcası. Aslında kurucam hep bunları, ama sistemi bi oturtmak istiyorum. Yani önce şu 3d driver işide otursun sonra tam bir format atıcam. SD kart filan formatlıycam. Sıfırdan tıkır tıkır kurucam herşeyi..

• Konuyu takip ettim. bu cihaz resmen bir oyuncak yaw. ama daha çok gelişmelere açık gibi görünüyor. en iyisi bitane de ben alayım. bol bol heyacan ve sinir yapar insanda.
  • ya arkadaşlar vodafone hattı olup da mobil tv deneyen yok mu, ilk 1 ay ücretsiz hem siz deneyim hem de sağlıklı çalışıp çalışmadığı konusunda bizlere bilgi verin
    LINK
  • Ben tam okumaya başladım almayı düşünüyordum daha yeni konu bi baktım kaç sayfa olmuş :) Alalım bari bende telefon arıyodum gerşi ben telefondan falan anlamam sadece konuşur mesajlaşırım :)
  • Multitouch için yüklenecen kernel dosyasında wireless ve bluetooth olmadığı için yüklemeye değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: theextasyofcold

Multitouch için yüklenecen kernel dosyasında wireless ve bluetooth olmadığı için yüklemeye değmez

Yüklemeye değmez mi? Ben zaten kullanmıyordum ki. Yok deyiysek kökten yok değil. Sadece menüdeki kısayolları yok. Ayarlar / Kablosuz Bağlantı Seçenekleri

üzerinden aynı işlevleri yapabiliyorsun. Bluetoothda orada Wifide. Sadece kısayol koymamıslar bu sefer o kadar.
  • Arkadaşlar yazdıklarınız sayesinde 2.1 kurulumu ve multitouch olaylarını başarıyla yapabildim....

Spicam mükemmel oldu :)

Tek sorunum var o da ofisimde ki wifi ye bağlanamıyorum. wifi settingsden büroyo buluyorum connected görünüyor fakat nete bağlanamıyor alet.

Fakat 3g ile giriyor onda sorun yok. 100mb lik internetimden geriye pek birşey kalmadığından google marketten uygulamara ulaşamıyorum. :)

Bir fikri olan var mı? multitouch kernelinden sonra wifi ye bağlanabilen oldu mu?

Herkese çok teşekkürler...

Edit: Şimdi hatırladım 1.5 ken de bağlanmıyordu. sanırım sorun benim wifi de şifrelemeyi mi değiştirsem acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birtamyus -- 25 Ağustos 2010; 17:10:19 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.