Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.568
Cevap
14
Favori
518.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kkarabidan

Flash Player 10.1

kuran var mı arkadaşlar veya başka sürümü

Samdroid sitesinden MOD rom oluşturursan flashın 9 versiyonunu dahil edebiliyorsun.
    Ama PC deki gibi bütün herşeyi açamayabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer1000

arkadaslar ne olur yardım edin
    telefona hangi programı yuklersem yukleyeyim hiçbir muzigi çalamiyor kapanmaya zorla diye uyarı veriyor. yardımmm

Çok geniş bir soru ve sorun sormuşsun arkadaşım

Evveliyatı nasıldı, öncesinde çalışıyormuydu, ne yükledikten sonra oldu vs vs.
    Bu gibi belirleyici bilgiler olmadan kimsenin net bir şey söylemes zor, ama aynı sorun bir arkadaşta olmuştur o başka.
    O zaman cevap alabilirsin.

Edit: Yüklediğin player programlarının hepsini Uninstaller ile kaldır.
    Cache temizleyici bir program (CacheMate) ile temizlik yap. Reboot et.
    Sonrasında tekrardan tek tek Player-lerini kur.
    Sana tavsiyem MixZing Player. Markette olması gerekiyor du galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ami-dore -- 28 Eylül 2010; 20:25:34 >

• arkadaşlar telefonun müzik dinlerken ses seviyesi nasıl

mesela otobüste giderken rahat duyabilirmiyiz ?
  • arkadaşlar kafayı yemek üzereyim 2 hafta önce aldım spicayı. Ama bir türlü 2.1 yapamadım versiyonu.
    aygıt yöneticisi görüyor telefonumu( samsung mobile modem ve diğeri olarak ) ama odine gelince bir türlü olmuyor saniye sayıyor ama ilerleme konusunda tık yok ... imdattttttttttttttttttttttttt. :)
  • Root oldum. Recovery moddan partition sd olayını da yaptım.
    Fakat programlar sd karta kayıt olmuyor. App2sd çalıştırınca ise düzgün ayrılmamış diyor.
    Şuan telefonumda 23 mb boş yer kaldı. Yani 160 mb uygulamalara gitti.
    Ben bütün applicationları sd karta yüklemek istiyorum.

Lütfen yardım edin
  • arkadaşlar ürün hb de bitti

başka böyle ucuza alabileceğimiz yer var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

arkadaşlar telefonun müzik dinlerken ses seviyesi nasıl

mesela otobüste giderken rahat duyabilirmiyiz ?

Bence aşırı fazla sesi yok ama net bi sesi var. Boş bir yerde oda'da veya sınıfta gayet iyi sesi cıkıyor.
    Eğer kılıf içinde olmazsa telefon otobüs'de de duyulacağını tahmin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

arkadaşlar ürün hb de bitti

başka böyle ucuza alabileceğimiz yer var mı ?

ben hb den aldım ancak şu siteyede bir bak tabi güvenilir bir site olup olmadığını bilmiyorum :http://www.sihirlikazan.com/urun/samsung-i5700-galaxy-lite-cep-telefonu-siyah-h169732.aspx?ref=akillifiyat&ttype=Details#pt

• quote:

Orijinalden alıntı: profx

Root oldum. Recovery moddan partition sd olayını da yaptım.
    Fakat programlar sd karta kayıt olmuyor. App2sd çalıştırınca ise düzgün ayrılmamış diyor.
    Şuan telefonumda 23 mb boş yer kaldı. Yani 160 mb uygulamalara gitti.
    Ben bütün applicationları sd karta yüklemek istiyorum.

Lütfen yardım edin

Uygulamalardan Samdroid tools\Apps2sd settings\ Enable Apps2SD seçeneğini aktif yap.
  • Arkadaşlar bu programların olduğu menü, iphonedaki gibi olsun istiyorum yani sayfalar şeklinde olsun. Launcher pro kullanıyorum.Onda oyle bir özellik yok galiba.
  • Selam arkadaşlar. Bazı sorularım var.

3g ayarları için operatör'ü aradığımda; "şebeke ayarlarından hattınızı çift yön veya UM bilmem ne'ye ayarlayın" dedi. Ama ben şebeke ayarlarını bile bulamadım.
    2.1,root ve rom yüklü. Birde avea'nın APN ayarları lazım.

Bluetooth kulaklık ile uygulama veya müzik seslerini alamıyorum. Böyle birşey mümkün değil mi?

Handcent mesaj programını yüklemiştim. Ama beğenmediğim için silmek istedim, silinmiyor. İşin kötüsü, mesaj geldiği zaman hem androidin default programı, hemde HC ile mesaja bakmak zorunda kalıyorum ki, ana ekrandaki mesaj bildirimi silinsin. Ayrıca, HC'yi default hale'de getiremiyorum.

GPS'i çalıştıramadım bir türlü. Test programları uyduları buluyor fakat, ne ndrive nede igo konumu belirleyemiyor.

Son ekleme : DTMF tonlarını çok uzun gönderiyor cihaz. Bankaları falan arayınca hangi tuşa bassam 2 kere algılıyor. Tonu kısaltmanın çaresi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 28 Eylül 2010; 22:00:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RoMuS

Arkadaşlar bu programların olduğu menü, iphonedaki gibi olsun istiyorum yani sayfalar şeklinde olsun. Launcher pro kullanıyorum.Onda oyle bir özellik yok galiba.

ADWLauncher kullan, onun program menüsü sayfa sayfa, bir dene

quote:

Orijinalden alıntı: arsenik

Selam arkadaşlar. Bazı sorularım var.

3g ayarları için operatör'ü aradığımda; "şebeke ayarlarından hattınızı çift yön veya UM bilmem ne'ye ayarlayın" dedi. Ama ben şebeke ayarlarını bile bulamadım.
    2.1,root ve rom yüklü. Birde avea'nın APN ayarları lazım.

Bluetooth kulaklık ile uygulama veya müzik seslerini alamıyorum. Böyle birşey mümkün değil mi?

Handcent mesaj programını yüklemiştim. Ama beğenmediğim için silmek istedim, silinmiyor. İşin kötüsü, mesaj geldiği zaman hem androidin default programı, hemde HC ile mesaja bakmak zorunda kalıyorum ki, ana ekrandaki mesaj bildirimi silinsin. Ayrıca, HC'yi default hale'de getiremiyorum.

GPS'i çalıştıramadım bir türlü. Test programları uyduları buluyor fakat, ne ndrive nede igo konumu belirleyemiyor.

Son ekleme : DTMF tonlarını çok uzun gönderiyor cihaz. Bankaları falan arayınca hangi tuşa bassam 2 kere algılıyor. Tonu kısaltmanın çaresi var mı?

1.soru : Ayarlar ->Kablosuz kontrolleri->Mobil ağlar Sadece 2G ağları kullan. Bu seçenek seçili ise gsm olarak, seçili değilse ve apn ayarların yapılıysa 3gn olarak kullanırsın. APN ayarları tüm oparatörler için ilk syfaya eklenmiştir, 1.sayfada gözden kaçırmışsınız anlaşılan.

2. BT ile müzik veya uygulama sesi alamıyoruz,
    3. Uninstaller programını marketten indir, kaldırmak istediğin herşeyi kaldırsın, amaa HC yi samdroid den oluşturduğun roma dahil etmişsen kaldırmamazsın.
    4. GPS ? test programları uyduları buluyor diyorsun gerisi biraz uğraşınıza kalmış.
    5. Ton ile ilgili bilgim yok, bende sürekli bankaları arıyorum ve sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ami-dore -- 28 Eylül 2010; 22:29:25 >

• arkadaşlar mp3 zil sesi nasıl yapıyoruz acil please
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylex

arkadaşlar mp3 zil sesi nasıl yapıyoruz acil please

Arkadaşım, telefonu aldığım andan itibaren HandCent uygulaması kurulu bende ve bu uygulama ile Herhangi bir MP3 ü zil sesi olarak ayarlıyorum.
    Program SMS programı ama, kurulduğu zaman, Telefonun Ayarlar->Ses&ekran-> Telefon zil sesi sekmesini açtığımda devreye HandCent giriyor ve işi çook kolay bir şekilde hallediyor. HandCent ten önce MP3 ayarlanmıyordu galiba bende, hatırlamıyorum uzuuun zaman geçti çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Ami-dore

1.soru : Ayarlar ->Kablosuz kontrolleri->Mobil ağlar Sadece 2G ağları kullan. Bu seçenek seçili ise gsm olarak, seçili değilse ve apn ayarların yapılıysa 3gn olarak kullanırsın. APN ayarları tüm oparatörler için ilk syfaya eklenmiştir, 1.sayfada gözden kaçırmışsınız anlaşılan.

2. BT ile müzik veya uygulama sesi alamıyoruz,
    3. Uninstaller programını marketten indir, kaldırmak istediğin herşeyi kaldırsın, amaa HC yi samdroid den oluşturduğun roma dahil etmişsen kaldırmamazsın.
    4. GPS ? test programları uyduları buluyor diyorsun gerisi biraz uğraşınıza kalmış.
    5. Ton ile ilgili bilgim yok, bende sürekli bankaları arıyorum ve sorun yaşamadım.

Evet ya, nasıl görmedim hayret. Sağolun halloldu.

Sanırım rom'a eklemişim. Hiçbir uninstall programı silemiyor çünkü. (3 program denedim)

GPS için uğraşmak gerek derken, ne gibi uğraş hocam. İlk defa gps kullanacağım. Ne yapmak gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 28 Eylül 2010; 22:51:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ami-dore

quote:

Orijinalden alıntı: leylex

arkadaşlar mp3 zil sesi nasıl yapıyoruz acil please

Arkadaşım, telefonu aldığım andan itibaren HandCent uygulaması kurulu bende ve bu uygulama ile Herhangi bir MP3 ü zil sesi olarak ayarlıyorum.
    Program SMS programı ama, kurulduğu zaman, Telefonun Ayarlar->Ses&ekran-> Telefon zil sesi sekmesini açtığımda devreye HandCent giriyor ve işi çook kolay bir şekilde hallediyor. HandCent ten önce MP3 ayarlanmıyordu galiba bende, hatırlamıyorum uzuuun zaman geçti çünkü

HADİ YAAAA:))) NEYSE BAKALIM ARTIK NASIL HALLEDECEĞİM

• İyi akşamlar arkadaşlar bende bugün hepsiburadan son indirimli ürünü aldım, şuan fiyatı 759 tlye çekmişler henüz telefon gelmedi ama geldiğinde android 2,1 bende yükseltmek istiyorum. Bu 2,1'e yükseltme işini 1. sayfada yazıldığı yolları takip ederekmi yapıyoruz? 2,1'e yükselttiğimde versiyonu menü türkçe oluyormu? Birde bu versiyon yüksletme işinden başka bişey yapmamız gerekecekmi? Ayrıca sormak istediğim bu internet telefonculuğu var mesela ben voipbuster kullanıyorum, voipbusterın sitesine baktığımda android telefonları desteklediğini belirtiyor, içinizde internet telefonu (voip sistemlerini) telefonuna yükleyip görüşenler varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsenik

Evet ya, nasıl görmedim hayret. Sağolun halloldu.

Sanırım rom'a eklemişim. Hiçbir uninstall programı silemiyor çünkü. (3 program denedim)

GPS için uğraşmak gerek derken, ne gibi uğraş hocam. İlk defa gps kullanacağım. Ne yapmak gerek?

Bende İGO ve Ndrive Kurulu. Bugün GPS açayım dedim, dışarda ve açık alandayım. Ndrive açtım bayaa bi bekledim ama birtürlü uydulara bağlanamadı ki ndrive maalesef bu yönden zayıf (uydu bulma).

İgo yu açtım 1 kaç dakika da konumu buluverdi.

Uğraşmak derken, siz gps i açmışsınız ve diğer programlar ile uydu tespiti yapmışsınız. Yani cihazda herhangi bir sorun yok.
    Açık alanda olmak, havanın açık olması gibi etkenler ve hele ilk kez cihaz ile uydu konumlaması yapacaksanız önemli unsurlardır.
    Bu şartları yerine getirdikten sonra biraz sabır ve igo harici diğer gps i kullanan programlarıda kapatmanız geremektedir.

• bu telefonu harbi almayı kafaya koymustum ama hb deki kampanya bitti
  • root olmadan sd karta uygulama kurmak mümkün değilmi. birde root olduk kartı böldük ama uygulamanın nere yükleneceğini nasıl belirleyecez. adw launcher kurdum kartı çıkarınca program pert oldu daha çalışmadı.
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.