Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.568
Cevap
14
Favori
518.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coder6006

ya arkadaşlar, konuyu didik didik ettim ama bir türlü rastlayamadım şu 400 - 500 puan aldım dediğiniz benchmark uygulamasını. adı nedir? markette mevcut mu? ya da linki falan?

Quadrant Standart
  • quote:

Orijinalden alıntı: aloalo

quote:

ya arkadaşlar, konuyu didik didik ettim ama bir türlü rastlayamadım şu 400 - 500 puan aldım dediğiniz benchmark uygulamasını. adı nedir? markette mevcut mu? ya da linki falan?

Quadrant Standart

eyvallah hocam. teşekkürler. 232 puan aldı.. hööh. ölmüş bu..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coder6006 -- 28 Eylül 2010; 11:06:45 >
  • Arkadaşlar bu rot ve rom işlerini artık bu konu başlığı altında bırakıp yeni bir başlık açarak bu işleri bitirmiş kişilerin paylaşımlarının bulunduğu bir başlık açalım ne dersiniz
  • Telefonumu 2.1 versiyonuna yükseltmiştim fakat işte program yüklemeler ıvır zıvır derken telefonum kasmaya başladı.
    Telefonumu temizlemek istiyorum versiyon yine 2.1'de olacak acaba 1.sayfadaki işlemlerin hepsini yeniden mi yapayayım veya
    Hangi işlemi yapmam gerekiyor ? (Sıfır gibi eski hale dönmesini istiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destroyer007

Telefonumu 2.1 versiyonuna yükseltmiştim fakat işte program yüklemeler ıvır zıvır derken telefonum kasmaya başladı.
    Telefonumu temizlemek istiyorum versiyon yine 2.1'de olacak acaba 1.sayfadaki işlemlerin hepsini yeniden mi yapayayım veya

önce 2.5 teki h6 romu kurcan sonra root olcan sonra rom pişirdiysen onu kurcan ordaki listeyi baştan yapıcan.
  • quote:

quote:

quote:

Quadrant Standart

eyvallah hocam. teşekkürler. 232 puan aldı.. hööh. ölmüş bu..!

frozen 8.4 beta romunu kur sonra data ve sys i ext2 i yapan romu kur sayfa 25 de var nasıl yapılacağı...

• Arkadaşlar bu başlığı görelim ve katkı yapalım lütfen...

Androidde kullandığımız programlar öneriler tavsiyeler istekler....
    http://forum.donanimhaber.com/m_43272395/tm.htm
  • quote:

Orjinal 1.5 türkçe romunu bulabilen varsa paylaşabilirmi. eğer bulabilirsek bunun kuruluma H6 yı kurduğumuz gibi one package ile mi yapılcak odin üzerinde saolun. Amidore araştırıyordu 1.5 i bulabildi mi acaba ?

Tüm araştırmalarıma rağmen 1.5 cupcake Türkçe ye ulaşamadım arkadaşlar.

Önceki sayfalarda verdiğim bir sitede mevcut ama bir türlü indirmeyi beceremedim. Hatta bazı arkadaşlarda üye olmuşlar onlarda indirememişler.

Ama inglizce dahil, çoğu dilde 1.5 cupcake mevcut elimde.

Odin ile kurulum yaparak, 1.5 cupcake ye dönüş yapabiliyorum ama ingilizce

2.1 eclair deki gibi ülke seçiminde TR hariç çoğu ülkeler var maalesef

• @ahmett_551 tarafından 25. sayfada anlatılan Frozen Eclair v7 ve v8.4 Beta güncellemesini ana sayfaya Soru 15 olarak ekledim. Yararlanmak isteyenler bakabilirler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Destroyer007

Telefonumu 2.1 versiyonuna yükseltmiştim fakat işte program yüklemeler ıvır zıvır derken telefonum kasmaya başladı.

önce 2.5 teki h6 romu kurcan sonra root olcan sonra rom pişirdiysen onu kurcan ordaki listeyi baştan yapıcan.

Sağolasın hocam 2.5'den sonraki işlemleri uyguladım cilloppp gibi oldu

• Arkadaşlar şu frozenı kuracağım ama ext2 mi ext4 mü yaptım bilmiyorum. Bunu nereden görebilirim?
  • APN ayarlarinda yine problem yasamaya basladim,Turkcell ve interneti yaziyorum mnc ve mcc istiyor onceden istemiyordu. Neyse olarida buldum 286 ve 01. Ama bu seferde apn i kaydet dedigimde kaydetmiyor liste boss cikiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

APN ayarlarinda yine problem yasamaya basladim,Turkcell ve interneti yaziyorum mnc ve mcc istiyor onceden istemiyordu. Neyse olarida buldum 286 ve 01. Ama bu seferde apn i kaydet dedigimde kaydetmiyor liste boss cikiyor...

Telefonu kapatıp yeniden açınca eklediğin apn gelecektir.
  • Arkadaşlar bu music player kendi kendine niye çalar. Sinir etti beni...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aod

quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

APN ayarlarinda yine problem yasamaya basladim,Turkcell ve interneti yaziyorum mnc ve mcc istiyor onceden istemiyordu. Neyse olarida buldum 286 ve 01. Ama bu seferde apn i kaydet dedigimde kaydetmiyor liste boss cikiyor...

Telefonu kapatıp yeniden açınca eklediğin apn gelecektir.

Aynen oyle oldu arkadasim saolasin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ami-dore

quote:

Orjinal 1.5 türkçe romunu bulabilen varsa paylaşabilirmi. eğer bulabilirsek bunun kuruluma H6 yı kurduğumuz gibi one package ile mi yapılcak odin üzerinde saolun. Amidore araştırıyordu 1.5 i bulabildi mi acaba ?

Tüm araştırmalarıma rağmen 1.5 cupcake Türkçe ye ulaşamadım arkadaşlar.

Önceki sayfalarda verdiğim bir sitede mevcut ama bir türlü indirmeyi beceremedim. Hatta bazı arkadaşlarda üye olmuşlar onlarda indirememişler.

Ama inglizce dahil, çoğu dilde 1.5 cupcake mevcut elimde.

Odin ile kurulum yaparak, 1.5 cupcake ye dönüş yapabiliyorum ama ingilizce

2.1 eclair deki gibi ülke seçiminde TR hariç çoğu ülkeler var maalesef

başka bi ülkedeymiş gibi yapamayız mı yokmu bunun bi yolu. mini kies ile firmware yükleyemedim kaydettirilmemiş cihaz diyor. acaba 2.1yüklediğim için mi diyor 1.5 orjinale dönsek kies yüklermi acaba. yada kaydettirme ne ise onu nasl yapabiliriz

• ilk sayfadaki işlemleri yaptım. root olduk karta uygulama yüklemeye başladık fakat şöyle bi sorn var. ben karta uygulama yükleyince dosya atmak için kartı çıkardım adw launcher pert oldu. kurulum yaparken yükleme yerini seçebileceğimiz bi program varmı. yada ne gibi bi çözümü var bu işin
  • Flash Player 10.1

kuran var mı arkadaşlar veya başka sürümü
  • Arkadaşlar şu an itibariyle ürünü hepsiburada.comdan almış bulunmaktayım.Yalnız üstte bir arkadaş dediki 2.1 yazılımını yükleyince garanti dışı kalıyor şimdi yepyeni cihazımı ya bozarsam :).Gerçi bu yazılım konusunda deneyimim var öncesinde motorola e398 im vardı ve günde 3 yazılım yüklerdim ona hastalık işte.Ancak yazılım yükleme konusunda kararlıyım umarım bir sorunla karşılaşmam.
  • arkadaslar ne olur yardım edin
    telefona hangi programı yuklersem yukleyeyim hiçbir muzigi çalamiyor kapanmaya zorla diye uyarı veriyor. yardımmm
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.