Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.568
Cevap
14
Favori
518.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mbbilici

merhaba!
    şu hızlandırmak için neler yapmak gerek ayrıntılı bir açıklama yapabilir miyiz lütfen.

Bir sayfa geride (sayfa 41) @ahmett_551 arkadaşımızdan alıntı, veya 25. sayfada aynı anlatım mevcut. Gözünüzden kaçmış olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ami-dore -- 27 Eylül 2010; 23:04:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carlito_Br

aşağıdaki linkleri daha önce gören oldu mu. bu kadar zahmete girmeden update mümkün gibi artık.

otomatik güncelleme yapmaya yarayan, samsung'un programı: kies mini

Dil ayarlarında türkçe mevcut ama ülke seçiminde türkiye yok maalesef.

Ama denedim her ihtimali değerlendirmek için, minik kies telefonumu görmüyor "lütfen bir cep telefonu bağlayın" ibaresinde bekliyor.
  • Arkadaşlar müzik çalar açıkken kulaklığı takınca kulaklıktan dinlemeye devam ediyorum fakat kulaklığı çıkartınca müzik çalar duruyor. Başka player denedim onda kulaklığı çınartınca bazen devam ediyor bazen duruyor. Olması gereken nedir acaba kullanan arkadaşlar bir açıklama getirebilirmi.
  • frozen 8.4 beta ve data ve sys i ext2 olarak formatladım 506 puan aldım 455 puan aldığımda data dizini ext4 olarak formatlanmıştı.
  • Ya recovery yapan var mı? Yani backuptan restore yapan? 1 saatten fazla oldu hala yapıyor, takılma yok, noktalar koya koya devam ediyor ama bu kadar uzun sürmesi normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aloalo

frozen 8.4 beta ve data ve sys i ext2 olarak formatladım 506 puan aldım 455 puan aldığımda data dizini ext4 olarak formatlanmıştı.

Bahsettiğiniz hız ölçümünü hangi programla yapıyorsunuz?

Markette bulunuyor mu?
  • Öncelikle konuyu açıp tasarlayan, yardım ve katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Telefonu almaya bu başlığı okuyarak karar vermiştim. Cuma günü elime geçti. Buradaki tavsiyeleri dinleyerek samsung servisine gittim. Cumartesi günü servise bıraktım. Pazartesi günü servis bana işletim sistemi güncellemesi olmadığını, güncellemeyi kendim yaparsam garanti dışı kalacağını söyleyerek bana telefonu geri iade etti. Tabi bende böyle bir hizmete karşı mükemmel bir samimiyetle en içten dileklerimi cilala parlat misali güzelce fırçalayarak dile getirdim.

Velhasıl bu gün, yani 4. günde burada anlatılan işlemleri teker teker uyguladım. İlk etapta heyecanlı ve endişeliydim. Lakin root işlemini de yapıp SD partition olayını da gerçekleştirdikten sonra(ki samdroid den kendi pişirdiğim rom'u yükledim.) hiç bir endişem ve tasam kalmadı.

Telefon ilk etapta çalıştığında(normal olarak) adres defteri boştu ve defteri sim karttan kopyalamak istediğimde bir hata verdi. Kartların bazılarını kopyalamış bazılarını kopyalamamıştı. Biraz sonra rehbere tekrar girdiğimde listede tek kişi kalmıştı. Fakat bu uzun sürmedi ve kısa bir reset(kapa-aç) denemesinden sonra herşey normale döndü. Şu anda kusursuz çalışıyor. Sanırım çok fazla program yüklü olmasından ve ekran sayısının fazlalığından mıdır nedir, live wallpaper aktif olduğunda biraz kasılma oluyor. Bu yüzden şimdilik live wallpaper kulllanmayayım dedim. Halen daha test ediyorum. Sanırım telefonu bir süre elimden bırakamayacağım.

Emeği geçen tüm arkadaşlar çok teşekkür ederim.

Not: Garanti konusunda diyebileceğim tek şey, samsung'a servis olarak olmasa bile marka olarak güvenen bir insanım. Yıllarca kullandığım telefonları kırılma ve çatlama olmadığı sürece hiç bir problem çıkarmadı. Bu nedenle telefonu kırmadığınız veya birinin kafasına atmadığınız sürece sanırım bir problem yaşamayacaksınız. Ama yine de olmaz olmaz dememek lazım. Bazılarını kör talih bulabilir...

• Recoveryde olmuyor, hard resette olmuyor, yeniden romda yüklenmiyor.. Yazılımla telefonu öldürmeyi başardım sanırım... Elimde 5.aşama hariç hepsinin yapılmış olduğu yedek var ama olmuyor.. Napıcam ben bu telefonu şimdi
  • kies i bağladım fakat yazılım sürümü için kaydettirilmemiş dedi kaldı. bunu orjinal haline nasıl döndürebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

Recoveryde olmuyor, hard resette olmuyor, yeniden romda yüklenmiyor.. Yazılımla telefonu öldürmeyi başardım sanırım... Elimde 5.aşama hariç hepsinin yapılmış olduğu yedek var ama olmuyor.. Napıcam ben bu telefonu şimdi

Download modda açılıyorsa. Odin ile H6 firmware yüklemeyi bir dene istersen.
  • kies sorununa bir çözüm bile varmı. kaydettirilmemiş cihaz ne demek. nasıl kaydettiriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

kies sorununa bir çözüm bile varmı. kaydettirilmemiş cihaz ne demek. nasıl kaydettiriyoruz.

Bi ekran görüntüsü göndersen belki daha kolay çözüme ulaşabilir. Ne yapmaya çalışırken böyle bir hata veriyor?
  • Sorunu ilk sayfada ilk mesajdaki adımları tekrar ederek çözdüm.. Yani diyelim ROM hariç tüm şeyleri yaptınız ve yedek aldınız, rom yaparken sorun oldu kitlendi, restore edemiyorsunuz.. Yani ROM yüklemeden başka şekillerde bozulursa falan backup işe yarıyor..
  • ben 2.1 e yükselttim fakat kies üzerinden yükseltmek istiyorum.

telefou bağlayın dedi bağladım firmware sürümü yükleniyor dedi sonra kaydettirilmeiş cihaz dedi kaldı öylece
  • quote:

ben 2.1 e yükselttim fakat kies üzerinden yükseltmek istiyorum.

telefou bağlayın dedi bağladım firmware sürümü yükleniyor dedi sonra kaydettirilmeiş cihaz dedi kaldı öylece

Resmi olarak Türkiye için güncelleme çıkmamış sanırım bu telefon için. Onun için öyle bir uyarı vermiş olabilir muhtemelen.

Hatayı telefon mu veriyor yoksa kies programı mı veriyor?

Telefonda bir sorun yoksa. Kies'i çok kafaya takmayın bence. Kies ile yapılabilecek her şey başka yollardan yapılabiliyor zaten.
  • mutlaka ama bunun kies üzerinden de yapılması lazım. açıkçası bizim 2.1 lerin orjinal olduğuda garibime gidiyor. çünkü samsunga özel bir düğme far fakat o düğme eski rom da 1.5 de işraet ediliyorken yada 2.1 de bu yok.
  • bu arada ben 1.5 e dönmek istersem ne yapmam gerekiyor bir türlü açıklama bulamadım
  • quote:

bu arada ben 1.5 e dönmek istersem ne yapmam gerekiyor bir türlü açıklama bulamadım

orjinal room unu bulup indirip odinle kurman lazım.sanırım cihazı servise gönderirsek onlar room değişikliği oldugunu anlıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa044

quote:

bu arada ben 1.5 e dönmek istersem ne yapmam gerekiyor bir türlü açıklama bulamadım

orjinal room unu bulup indirip odinle kurman lazım.sanırım cihazı servise gönderirsek onlar room değişikliği oldugunu anlıyorlar..

Orjinal 1.5 türkçe romunu bulabilen varsa paylaşabilirmi. eğer bulabilirsek bunun kuruluma H6 yı kurduğumuz gibi one package ile mi yapılcak odin üzerinde saolun. Amidore araştırıyordu 1.5 i bulabildi mi acaba ?
  • ya arkadaşlar, konuyu didik didik ettim ama bir türlü rastlayamadım şu 400 - 500 puan aldım dediğiniz benchmark uygulamasını. adı nedir? markette mevcut mu? ya da linki falan?
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.