Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.568
Cevap
14
Favori
518.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bluetooth ile dosya göndermeye çalışırken. Unable to create content to send. diye bir hata veriyor.

Ama bluetooth'dan dosya alırken sorunsuz alıyor. Aynı sorunla karşılaşan var mı acaba?

Nasıl çözebiliriz bunu?
  • orjinal rom burda var dimi yani 2.1 i kurunca orjinal olmuyomu?
  • Father Torque demın eyup tansasa gıttım almak ıcım 530 tl ıdı senın dedıgın tansas hangısı ordan gıdıp alıyım barı
  • quote:

Orijinalden alıntı: busteray

quote:

Orijinalden alıntı: Ami-dore

quote:

o zaman ben beklesem eclair gelirmi ? ve root yapabilirmiyim?
    (yani 1 ay falan sonra gelcekse beklerim sorun diil)

Bunun için ben tarih veremem keşke şugün gelecek diyebilsem.

Ama diyelimki 2 ay sonra geldi, eee ben zaten teli aldığımdan beri 2.1 kullanıyorum, üzerine TR için gelen rom u çaktım mı al sana orjinal garantili ROM.

Nası mantık ama

Edit: Ama iş bu kadar kolay olmayacaktır. Samsung güncellemeyi kies tarzı yaptıracak olursa ve bizim teller zaten modlu olduğu için, amaan yaw bir gelsin hele, bir hal çaresine bakarız

kies tarzı nooluyo ki acep pek bilmiyom bn

birisi söyleyebilirmi şu kies tarzını

• Arkadaşlar ndriveri kurup çalıştıramıyorum, kurup çalıştırabilen var mı? İndirdiğim yerde mi sorun var anlamadım gitti.Sorunsuz çalışan varsa paylaşır mısınız ?
  • ilk defa firmware yükleyenler 2.5 bölüme atlasın demişsin o zaman 2. bölümün hiçbi faydası olmucakmı?
    ------
    yani ben bir hafta önce aldım telefonu hiç firmware falan yüklemedim 2. adımı yapıyımmı yapmıyımmı? yapsam bi avantajım olurmu?

acil lütfen dosyalar iniyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk12 -- 29 Eylül 2010; 16:51:57 >
  • quote:

Biraz geride var kardeş

quote:

Orijinalden alıntı: Carlito_Br

aşağıdaki linkleri daha önce gören oldu mu. bu kadar zahmete girmeden update mümkün gibi artık.

http://pages.samsung.com/ca/spicaupgrade/English/spicaupgrade_en.pdf

otomatik güncelleme yapmaya yarayan, samsung'un programı: kies mini

http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/201008/20100806094124921/Kiesmini_1.0.0.10075_1.exe

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk12

ilk defa firmware yükleyenler 2.5 bölüme atlasın demişsin o zaman 2. bölümün hiçbi faydası olmucakmı?
    ------
    yani ben bir hafta önce aldım telefonu hiç firmware falan yüklemedim 2. adımı yapıyımmı yapmıyımmı? yapsam bi avantajım olurmu?

acil lütfen dosyalar iniyor :S

Kardeş 1 ve 2 ci aşama önceki sistem Yazılım yükleme şekli.

Artık tek dosya iletelefona yazılım atılabiliyor ki, zaten 2.5 aşamada da tek dosya ile (yani JH6 sürümü var ya o ) FW atma anlatılmış.

Kafanı karıştırmayayım. Sen direk 2.5 aşamayı yap.
    Sana lazım olan Odin, Spacia_jc3.ops ve i570XXJH6.tar dosyası.
    Ayrıntılı olarak resimde yapman gerekenler görülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ami-dore -- 29 Eylül 2010; 17:09:21 >
  • az önce kies mini diye bişey gördüm onla mı güncelleyeyim yoksa verdiğiniz programlarlamı? hangisi daha iyi, güvenli ve yeni olur?
    (garantisi ikisindede gitmezmi? garantinin gitmemesi için root ve rom işlemlerini yapmayacam ona göre cevap verin :) )
    ------

biraz çabuk cevap verirmisiniz dosyalar indi cevabınızı bekliyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk12 -- 29 Eylül 2010; 17:23:55 >
  • quote:

az önce kies mini diye bişey gördüm onla mı güncelleyeyim yoksa verdiğiniz programlarlamı? hangisi daha iyi, güvenli ve yeni olur?
    (garantisi ikisindede gitmezmi? garantinin gitmemesi için root ve rom işlemlerini yapmayacam ona göre cevap verin :) )
    ------

room kurma işlemi ne olur bilmiyorum ama root olunca garanti uçar arkadaşım
  • onu biliyorum ben sadece dedim ki kies mini ile mi güncelleyeyim yoksa arkadaşın verdikleri ile mi?
  • quote:

quote:

Biraz geride var kardeş

quote:

aşağıdaki linkleri daha önce gören oldu mu. bu kadar zahmete girmeden update mümkün gibi artık.

http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/201008/20100806094124921/Kiesmini_1.0.0.10075_1.exe

bu 2.1 mi? öyleyse bunun açıklamasını direk ilk sayfaya koysunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busteray -- 29 Eylül 2010; 18:04:46 >

• kies mini telefonumu görmüyor ne yapmalıyım?

acilllllllllll
  • quote:

kies mini telefonumu görmüyor ne yapmalıyım?

acilllllllllll

bakan yokmu arkadaşlar lütfen yardım acil :S aygıt yöneticisine girince falan görünüyor ama kies mini de hala telefonunuzu bağlayınız yazıyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa044

quote:

az önce kies mini diye bişey gördüm onla mı güncelleyeyim yoksa verdiğiniz programlarlamı? hangisi daha iyi, güvenli ve yeni olur?
    ------

root olmazsa ne olur?sadece 2.1 i yüklesek olmaz mı.Birde gerçekten tam anlamadım şimdi telefona ilk defa yazılım yükleyecek olan sadece hangi aşamayı yapmalı.Kafam karıştı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: centilmen24

quote:

quote:

------

root olmazsa ne olur?sadece 2.1 i yüklesek olmaz mı.Birde gerçekten tam anlamadım şimdi telefona ilk defa yazılım yükleyecek olan sadece hangi aşamayı yapmalı.Kafam karıştı :)

2.5 işlemini yapacaksın

arkadaşlar lütfen soruma cevaaap :S

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: centilmen24

quote:

quote:

------

2.5 işlemini yapacaksın

arkadaşlar lütfen soruma cevaaap :S

Teşekkürler sadece 2.5 i yüklicez diğerleriyle uğraşmayalım

• quote:

quote:

kies mini telefonumu görmüyor ne yapmalıyım?

acilllllllllll

bakan yokmu arkadaşlar lütfen yardım acil :S aygıt yöneticisine girince falan görünüyor ama kies mini de hala telefonunuzu bağlayınız yazıyor :S

güncel...
  • Arkadaşlar birde şunu söylim;

Ben yazılım yükleme konusunda tecrübeliyim motorola e398im vardı hergün fw yüklerdim ona yalnız ilk etapta yani daha hiç yazılım yüklemeden önce cihazın orijinal fw sini yedek almıştım.Bundada öyle birşey yapamazmıyız garanti dışı kalmasını önlemek için yazılım yüklemedem önce orijinal fw sini yedeklesek?
  • quote:

quote:

quote:

Biraz geride var kardeş

quote:

bu 2.1 mi? öyleyse bunun açıklamasını direk ilk sayfaya koysunlar

bu orjinal 2.1 mi arkadaşlar telefon 1 yarın sabah geliyo yardım lütfen

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.