Sorun halâ devam ediyorsa, kabloyu değiştirmeyi denediniz mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 15 Kasım 2020; 15:46:38 > |
Hocam iki gündür yapmıyor şükür orjinal sarj aleti kullanıyorum her an uyarı verecek diye takipdeyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bende de bazen yaşanıyor hocam chrome'u kapatıp açmak gerekiyor. |
Sın güncellemeden sonra bende de fazlasıyla oluyor. Samsung tarayıcısı kullanıyorum. Sayfa yüklendikten sonra 2-3 sn kasıyor. Asın güncelleme ile yağ gibi akan telefonu bitirdiler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
gercekten bu mesaji bekliyordum tesekkurler Aynen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
k1 güncellemesi türkiye ye gelmiş . ota dan yüklenmiyor , smart switch yolu gözüktü gine . |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bendede var one ui 2.5 güncellemesinden sonra başladı.Özellikle dh mobilde kaydırma yaparken takılmalar hissediliyor.Umarım planlı eskitme kapsamında yapılan bir şey değildir ama one ui 2.5 güncellemesinin üzerine 2 güncelleme aldı hala düzelmedi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bende de hızlı paylaş bölümündeki uygulamalar gitti yani önceden sik iletişim kurduğum uygulamar ile o kısımdan hızlıca fotoğraf dosya vs. paylasabiliyordum simdi saçma bi şekilde orada hata veriyor ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 16 Kasım 2020; 15:55:48 > |
Selamlar.Smart Switch üzerinden kasım güncellemesini yükleyen oldu mu ? Güncellemeyi yapan varsa sorun falan var mı paylaşırlarsa sevinirim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khytr89 -- 16 Kasım 2020; 23:40:40 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar güncellemeden sonra üstteki bildirim barı küçülen var mı aranızda ? Sanki çok küçükmüş gibi hissediyorum updateden sonra orayı |
Aynı problemi yaşıyorum. Yüzde 15 e gelince aniden kapaniyo telefon. Yardımcı olabilecek var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |