< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
evet beyler ekran durup dururken tamamen gitti önce yeşil olmaya başladı sonra komple gitti ne yapcam bilmiyorum |
Yuklenmiyor kardesim saol < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Parali alinca key dogrulandi dedi oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daha en basda Yukleye basinca hemen program yuklenemedi hatasi veriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tüm gereksizleri kaldırıyor mu? Kaldırma sonrası telefonun stabilitesi bozuldu mu? Çalışmayan uygulama oldu mu? Listeyi kendisimi belirledi? Telefonda hızlanma oldu mu? Root gerekli mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurkanLee -- 20 Kasım 2020; 10:9:30 > |
evet bixby kaldirmak icin ideal stabilite internetteki gecikme kayboldu hata veren uygulama olmadi kendin belirliyorsun telefon hizli zaten root olsa 25 lira vermem kendim silerim uygulamakari < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Neyin ne işe yaradığını, gerekli mi fuzuli mi, kaldırırsam telefonun rutin çalışmasında sorun olur mu nasıl anlayabilirim? |
hic kullanmadiysan bilemezsin 5 senedir kullaniyorum bu turlu programlari < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
zamanında 10 tl ye satın aldım oda patladı her sene almak ta mantıksız geliyor bana birde 23 tl olmuş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
lightrom 8.0 indirdim o kadar ayar root falan yukledim sonra bootloop oldu biraktim o işleri < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Format atmayınca gitmez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daha büyük güncelleme gelmez diye düşünüyorum. Aynı programı tekrar indiremiyormusun? Ödeme yapmışsın sonuçta. |
Ne sorunu var kasım güncellemesinde? |
Merhaba benim S10plus un düşmüştü yetkili serviste rica etmiştim ücretsiz taktılar. Şansını dene isterseniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |