< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yaw kardeşim telefonu alalı 2 sene oldu garantisi daha bitmedi bir kez olsun dediğiniz sorunları yaşamadım şunun şurasında aslında telefonu kullanmaya başlıyalı da en fazla 1 sene fazla olmuştur , eski telefonu kullanıyordum bu kadar süreç içinde aslında gün içerisinde en fazla da 2 3 saat ekranla oynamışımdır , 5 saat kullanımı bulmaz çoğunda standby da bu şekilde ne pilin çok hızlı tükendiği ne % 15 lerden bir anda % 4 5 lere düşüp kapandığı ne de uygulamaların aşırı pil tükettiğine şait oldum . ben performans optimize ayarlarda kullanıyorum ne yüksek performans ne pil tasarrufu ekran full hd , qhd de hiç kullanmam , yeniyor işte çok da uygulama yükleyip kullanan birisi değilim . annem j7 kullanıyo telefonu alalı nerdeyse 3 seneden fazla olmuştur o telefonun pili daha yeni iflas etti dediğiniz sorunlar oluyor % 15 den bir kaç dakikada pili bitme noktasına geliyor onu da değiştirdik . 3 4 senelik telefonda oluyorsa daha bizim çok yolumuz var . çok fazla israflı kullanıyorum ben telefonu . pilde gözle görülür performans eksikliği olsa değiştiricem , ekranında da yanık var arkadaşın dediği gibi koyu bir tonda çizgi ama bilmiyorum servise verme niyetim yok hiç . kimbilir ne halt ederler fabrikasyon alete . |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tengrist -- 18 Kasım 2020; 17:21:9 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Orjinal kablo ve şarj aletiyle ve kapalı şekilde şarj edildi. Birde hızlı şarj açık şekilde deneyeceğim bakalım. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 18 Kasım 2020; 20:28:38 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greylights -- 19 Kasım 2020; 4:17:4 > |
Ekim sürümü en sorunsuz sürüm. Kesinlikle o sürümden yükseltme yapmayın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hard format ve antutu test sonrası belli olur. En kötü rom atarız, donanıma bişey yapamazlarya. Birde packed disabler miydi neydi o çözülse fuzuli arka fonu meşkul eden ve çoğu reklam ve bilgi toplama amaçlı olan programları kapatsak bu telefon çoğu orta sınıf yeni çıkan telefondan daha iyi ve iş görür bikaç sene daha. Soru;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurkanLee -- 19 Kasım 2020; 10:29:42 > |
23 lira verdim ve super calisio < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ccswe calisio < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende eski surum vardi calismiyor diye iade etmistim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bana hesap numarani atsan yari ucretini versem uygulamayi benle paylassan olurmu ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dosya tc ye zipli olarak paylasirim calisir mi bilmem bekleyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bekliyorum kardesim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |