Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (534. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.127
Cevap
181
Favori
1.593.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler , bu aralar değişiklik arıyorum fakat pişman olmaktan çekiniyorum işte :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizce cihazı rootlayımmı? Rootlayanlar varsa acaba memnunlarmı merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: majesthion

Arkadaşlar sizce cihazı rootlayımmı? Rootlayanlar varsa acaba memnunlarmı merak ediyorum.

Şuan icin gerek yok bence. Zaten telefon çok yeni kronik sorunlarını bile bilmiyoruz. Garantiniz yoksa deneyin ama varsa garantiyi yok edecek kadar önemli bir işlem değil kanımca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya dolum süresi neden bu kadar uzun acaba yapmak gereke birşeymi var yaklasık 2 saatte doluyor
  • Hocam bende S8 var %20 den %100 e hızlı şarj kapalı 1 saat 35 dk gösteriyor kabloyu takınca benim için gayet iyi değerler.
  • Bundan önce Huawei P10 PLUS kullanıyordum hızlı sarj olma özelliği vardı, samsunglar'da böyle bir özellik varmı yoksa ben mi bilmiyorum simdi ki cihazım S8+
  • quote:

Orijinalden alıntı: mypearl06

Bundan önce Huawei P10 PLUS kullanıyordum hızlı sarj olma özelliği vardı, samsunglar'da böyle bir özellik varmı yoksa ben mi bilmiyorum simdi ki cihazım S8+

Batarya bitikken %100e 1 saat 40 dk de hızlı şarj ile çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chosen312

Hocam bende S8 var %20 den %100 e hızlı şarj kapalı 1 saat 35 dk gösteriyor kabloyu takınca benim için gayet iyi değerler.

Size de sorayım. S8 ekranı küçük gelir mi? Forum sayfası, haber vb. okumak bir de fotoğraf ve arada video seyrek olarak dizi falan izlemek için. Diğer yaptığımız işler için zaten büyük ekran pek gerekmiyor. Taşıması kolay diye s8, ekranı büyük diye s8 + alasım var. 😊

• Batarya genelde %15-20 iken şarja takıyorum o durumda 1.30 dakika süre boyunca full sarj oluyor,yanlız bir gerçek var ki Huawei bu durumda çok çok daha iyi görünüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mypearl06

Batarya genelde %15-20 iken şarja takıyorum o durumda 1.30 dakika süre boyunca full sarj oluyor,yanlız bir gerçek var ki Huawei bu durumda çok çok daha iyi görünüyor...

Mutlaka her klasmanda kafaya oynayamaz bu telefon.

Klavyede türkçe tahmin konusunda da ios iyi mesela.

Ses konusunda lg nin bir çok telefonu iyi

Şu geçirmezlik konusunda belki sony daha tecrubelidir

Ama ben çok telefon gördüm buna aşık oldum :) fanboy lük yapmaya gerek yok ama sevmek başka:)

• Hocam ben 4 senelik iphone 5 kullandıktan sonra bu telefona geçtim.Benim için ekran baya büyük diyebilirim.Telefonun ekranını çok sevdim film dizi her türlü ihtiyacınızı karşılıyacaktır.Tabi iphone 5 den geçince taşımada ilk başlarda sıkıntı yaşadım ama sonra alışıyor insan.
  • Her telefonun mutlak surette artıları ve eksileri olacaktır, mükemmel olan yoktur.

• altunkeser kullanıcısına yanıt
    "Olan da var olmayan da"
    "Bir şey"
    "Değişiyor"
    Bir kaç tane olsa tamam da bu kadar görünce duramadım yazdım :)

Arkadaş zaten burada Iphone'dan s8'e geçenlere sormuş. Kendisi tecrübe etmiş olanlara sorduğu için üç aşağı beş yukarı cevabını alır. Kendi beklentilerini karşılamasa zaten gelip bu konuya yazacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 27 Ağustos 2017; 14:11:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1şahıs kullanıcısına yanıt
    Note 4 den geçtim s8 aldım.Telefonu kutudan çıkarırken bi pişman olmuştum note 4 ün yanında çok küçük duruyordu.Şimdi alıştım ekran boyutu gayet yeterli artık note 4 aşırı büyük geliyor.Plus ı incelediğimde parmak izi okutmak sıkıntı gibi duruyordu o yüzden almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: battalgazi137

Note 4 den geçtim s8 aldım.Telefonu kutudan çıkarırken bi pişman olmuştum note 4 ün yanında çok küçük duruyordu.Şimdi alıştım ekran boyutu gayet yeterli artık note 4 aşırı büyük geliyor.Plus ı incelediğimde parmak izi okutmak sıkıntı gibi duruyordu o yüzden almadım.

Teşekkürler cevap için. Arkadaki parnak izi okuyucuyu kullanmak kolay oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1şahıs

quote:

Orijinalden alıntı: battalgazi137

Teşekkürler cevap için. Arkadaki parnak izi okuyucuyu kullanmak kolay oluyor mu?

benim parmak izi okuyuculu ilk telefonun plus ta çok rahat parmağım direk gidiyor

• 1şahıs kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi benim cihaz s8plus. Ama bunda bile sıkıntı yaşamıyorum parmak izinde. Ama parmaklarınız çok kısa ise orasını bilemem tabi. Benim parmaklar orta boy :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 27 Ağustos 2017; 15:13:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğunBelKası

Dediğim gibi benim cihaz s8plus. Ama bunda bile sıkıntı yaşamıyorum parmak izinde. Ama parmaklarınız çok kısa ise orasını bilemem tabi. Benim parmaklar orta boy :)

O zaman ben de sorun yaşamam. Ellerim büyük, parmaklarım uzundur. ;)

• Arkadaslar telefonumu sabah sarjdan cektim. 100 de yuz iken navigasyonla 7 dakikalik bir yere gittim geldim. Toplam sarjdan cekme surem 44 dakika iken sarjim yuzde 90 a inmisti. Telefonum s8 plus. Bu durum normal mi? Dunden beri telefonun sadece gizli klasor ozelligini aktiflestirdim. Bkyle olunca geri sildim. Acaba gizli klasor sebep olmus olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillaoguz -- 27 Ağustos 2017; 15:31:34 >
  • ben 6s ten geçtim akıcılık konusunda 6s 8+dan çok daha iyi.yazılımdan kaynaklı ufak gecikmeler oluyor,androide gececeksen bunu baştan kabul etmelisin.
    ben çok memnunum iphone elime alınca ben bunu nasıl kullandım diyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.