Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (533. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.127
Cevap
181
Favori
1.594.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben normalde telefonda oyun oynamayı sevmem. Ancak sırf denemek amaçlı 3 oyun yükledim ve denedim need for speed no limits, modern combat 5 ve nfs most wanted en ufak bir takılma olmadı. Çok akıcı bir şekilde oynadım. Isınma çok azdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makta06 M kullanıcısına yanıt
    Telefonum s8.

• iphone 7'den s 8'e geçenler memnun mu arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeRozan,

Selam normalde bu işlemleri yapmıyoruz dediler ama ben rica ettim ve ilgili arkadaş yaptı adı Kasım' dı sanırım. Siz de rica ederseniz yaparlar diye düşünüyorum.

Not: Özel mesajımda sorun var yanıtlayamadım kusura bakma buradan cevaplıyorum!
  • Oyunları en yüksek çözünürlükte denedim sadece modern combat 5 te bir yerde anlık bir takılma oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarKKnigh[TR]

Hocam iPhone 6S kullanırken bir süre sadece gece gündüz bu oyunu oynadım, cihaz ısındığında oyundaki FPS düşüşlerini takılmalarını hatta oyundan çıkınca arayüz içindeki kasmalarını da gayet iyi biliyorum. Aynısını S8 Plus ile de deneyimledim gerçi bu biraz adaletsiz oldu şimdiki testlerim yaz ayına ait olmuş oldu böyle olunca cihaz çok daha fazla ısınıyor ama bu ısısına rağmen oyun içinde 20-30 FPS'lere düşüyor diye bir şey yok, öyle bir şey de demedim ben ayrıca. Sadece performans düşüşleri olur dedim ve bunu iPhone ile de denedim Android tarafından Samsung ile de denemiş oldum ve onayladım. Diğer markalar hakkında pek bilgim yok.

Açıkcası yeni bir arayış içindeyim 4 den beri iphone kullanıyorum ve açıkcası birazcık farklı bir cihaz almak istiyorum ve bu cihazın 5 bin olmasını istemiyorum. Bundan dolayı s8 araştırıyorum. Cihaz ısınması var evet ama hiç oyun oynarken ısındı da takıldı dondu kitlendi yaşamadım. He yatay dönüş ekran bugı var anasayfada sürümden dolayı muhtemelen saçmasapan koskocaman apple samsung gibi şirketlerde olmaması gereken buglar bunkar iphonedede var ios 6 gibi değil bug durumu. Ama hiç açıkcası kasma donmaya şahit olmadım bir oyunda. Deneyimlemişsiniz oluyordur ama olmamalı. Şöyle olmamalı ısınma oluyorsa her telefonda olacak bir şey buna göre milyar liralar harcıyorsan sen bana en yeni telefonunda işlemci ısındıda kasıyo normal ya olayını yaşatmamalısın kim ne derse desin. Bu telefon dolar bazındada çok ucuz bir telefon değil artık. Benim düşüncem bu şuanda 3.5-4 bin verip kasma yaşayacağımı duyuyorsam açıkcası ne kadar heyecan arasamda farklılık arasamda cihazımla devam ederim veya apple tarafındaki telefonları beklerim. Açıkcası benim gibi seçim yapıcak kullanıcılar için bunlar kötü şeyler malesef kim ne derse desin. Umarım güncelleme ile halledilecek ufak fixlerle çözülecek konulardır. Kasma donma yaşıyorum diyen çok fazla çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu sistem güncellemelerini yapan var mı ben güncellemedim batarya ömrüne etkisi olabilir diye siz yaptınız mı ?
  • gunbah kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yalnız benim sorunum şu ki bildirim silindiği sırada çalmaya başlıyor bikdirim silindiği anda zil yarım kesilip duruyor.

• NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ürünlerin fiyatı, kendi internet sitelerindeki fiyatlarıyla aynı mıydı acaba?
  • İplenmemekten Bıkan Adam kullanıcısına yanıt
    4 bine çıkmıyor bile s8 3100 s8+ 3500 civarına bulunuyor artık.
    Ben şunu fark ettim. Arka arkaya bir kaç güncellemeden sonra illaki sıfırlama istiyor. 700 600mb lık güncellemeler aldı telefon 2 ay sonra hafif yavaşlamış hissettim sonra sıfırladım yağ gibi akıyor yine eskisi gibi.
    Normal durumda eğer güneş altında vs çok ısınmadıysa kasma donma vs yok. Olmamalı da zaten bu donanımla. Oluyorsa da zaten anlık şeyler asla donanım kaynaklı değildir. Ya android ile ilgili ya da samsungun kendi yazılımıyla ilgilidir.
    Telefon çok hızlı ve kasma vs yok. 1-2 kişi denk gelmiş ama çoğu kişi burda sorun yok diyor. Onlar da sıfırlayıp baştan yüklese sıkıntı kalmaz bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımı geçirttim gayet memnun
  • aslankiral kullanıcısına yanıt
    rom kullanıyorsanız lütfen batstock v1.4.0 ı deneyin. inanilmaz rahatladı telefon ne ısınma var ne birşey.batarya da keza öyle eskiden 4 saat ekran süresi mümkün değildi bu rom ile 5-6 saati telefonu yora yora alıyorum. tavsiye ederim kurmak isteyen herkese

saygılar
  • 1şahıs kullanıcısına yanıt
    O sizin tercihiniz artık. Bence gidip bir teknoloji marketinde ikisini de görüp deneyip kullanın. Aklınıza hangisi yatarsa onu alın derim. Gözünüzle görmeden karar vermeyin derim.

• Ben fazlasıyla memnunum samsung bu sefer olmuş

• bein connect uygulamasina ekrani genislet modu gelecek mi haberiniz mi var mi beyler?
  • Merhaba arkadaşlar Avea (Türk Telekom) dan alınma s8 plus ile aranıza katıldım..Avea'dan alınan cihazlarda sorun yaşayan oldu mu?ben başkasının aldığı cihazı aldım uygun fiyata iyi mi yaptım kötü mü bilmem artık..bir de ilk şarj nasıl olmalı android telefon uzun zamandır kullanmıyorum bilgilendirirseniz sevinirim..%5 kere geldiğinde şarja taktım telefonu kapadım..doğru mu yanlış öı bilmem.. kaş saat şarjda kalsın sonrasında telefonun performansı için neler önerirsiniz..şimdiden teşekkürler..baktım ilk şarjla ilgili s8 e dair bişey göremedim o yüzden yazdım..

Saygılar

• Ea imzası yada mortal kombat x nova3 gibi oyunlar kasmıyor 8 ball pool iphone dan tut her telefonda kasıyor :)

• srdrpeker kullanıcısına yanıt
    İlk şarj için özel bir kural yok zaten. %15-20 nin altına inmeden şarja koy, hızlı şarj kapalı olsun, %100 olunca direkt çıkarabilirsiniz. Bekletmeyin şarjda.

• NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt
    Selam DeRozan,

Fiyatlar aynı zaten siparişi cep telefonundan kendin giriyorsun aynı koşullarda ve peşi sıra fatura veriyorlar. Gayet ilgililer.
  • Olanda var olmayanda!

Kesin bişey söylemek zor kişiye beklentiye göre deyisiyor

• 
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.