Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarkBlue23

cihazı samsung mağazalarından alıp, hala hediye çeki mail adresine gelmeyen var mı?

evet gelmedi , gelen varmı peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cosster

quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

Orijinalden alıntı: Cosster

Bu sorunu yaşayan var mı burnin deniyor sanırım??? SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

Şahsen inanmıyorum böyle bir sorun olduğuna.. Resmin orjinal olduğundan şüpheliyim... Kaç haftadır telefon satışta. Sadece 1 kişinin bu sorunu ortaya atması biraz manidar geldi bana :) Samsung Note 7 faciası sonrasında sizce bu kadar basit bir hata yapar mı? Bence imkansız... Gerekli önlemler alınmasaydı eğer Samsung kendini sanal tus takımı için riske atarmıydı? Bunu da dusunmek lazim.. Hemde adamlar home tuşunu bile sabit yapmamışken...

S6'da ve J7'de nal gibi hava durumu ve tarih saat ikonları iz yaptığı için bence olabilitesi yüksek bilemiyorum zamanla belli olur...

Aynı ekranda saatlerce full parlaklıkta tutarsanız tabi iz yapar. Amoled ekranın doğasında var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: destina-68

quote:

Orijinalden alıntı: DarkBlue23

cihazı samsung mağazalarından alıp, hala hediye çeki mail adresine gelmeyen var mı?

evet gelmedi , gelen varmı peki

Cumartesi günü aldım hala çek gelmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim snapdragon s8 plus. Benimde ufs 2.1 çıktı.

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Snaplerde de QC3-4 var Exynos yuzunden kapalı geliyor :) Modem konusunda da daha basarili oldugu mutlak Exynos Shannondan. Yalniz 8895 de GPU performansi artik optimizasyondan mi bilmiyorum ama Qualcomm a azimsanmayacak fark atmis.

Bu arada trollemis de olabilir tabi ama yabanci forumlarda cok daha nadir rastlaniyor bu durumlara, gozlemim o yonde. 2. parti urunlerde nasil olacak bakalim.

Ek:
    Qualcomm
    Qualcomm Quick Charge 4: Five minutes of charging for five hours of battery life | Qualcomm
    https://www.qualcomm.com/news/snapdragon/2016/11/17/qualcomm-quick-charge-4-five-minutes-charging-five-hours-battery-life

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 7 Mayıs 2017; 23:46:29 >

• İki cihaz arasında kararsız kaldım, galaxy s8+ 3400,01 liralık fiyat farkına değermi sizce, hangisini alsam acaba???

• newfel kullanıcısına yanıt
    Umarim herkesin de UFS 2.1 cıkar ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: adanalivlkn1234

İki cihaz arasında kararsız kaldım, galaxy s8+ 3400,01 liralık fiyat farkına değermi sizce, hangisini alsam acaba???

• quote:

İki cihaz arasında kararsız kaldım, galaxy s8+ 3400,01 liralık fiyat farkına değermi sizce, hangisini alsam acaba???

Bi an 3400 s8 zanettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazadam

quote:

Orijinalden alıntı: gandalf_3466

Spigen den bir kilif almayi dusunuyorum. Gumus S8 icin asagidaki kiliflardan kullanan var mi? Hangisini tavsiye edersin?

https://www.spigen.com/collections/galaxy-s8-s8plus/products/galaxy-s8-plus-case-neo-hybrid?variant=30619709569
    https://www.spigen.com/collections/galaxy-s8-s8plus/products/galaxy-s8-plus-case-neo-hybrid-crystal?variant=30619829889

S8 demişsiniz fakat S8+ Kılıfları için link vermişsiniz.
    Ben S8 için Spigen Neo Hybrid - Shiny Black aldım bir kaç gündür kullanıyorum ve oldukça memnunum. Telefon elbette olduğundan biraz daha büyük görünüyor ama bazı kılıf modellerinde çok daha kaba görünüyor.
    S8+ değilde S8 kullanıyorsanız aradığınız kılıf bu olabilir.http://www.spigen.com.tr/Galaxy-S8-Kilif-Spigen-Neo-Hybrid-Burgundy,PR-2668.html

S8 ve S8+ icin tip olarak Spigen kiliflari ayni. Ben genel sayfasindan bakip link attim.

Tel S8 bu arada.

• Arkadaslar bugu samsung magazasin kilif ve ekran koruyucu sordu. Ekran icin ozellikle wrapsol markasini o onerdi. 150 tl de fiyat verdi. Sizler ekrani ne ile koruyorsunuz acaba ?? Bu wrapsol poluretan mis amerikan maliymis cok saglammis vs..vs.. var mi aranizda kullanan bilgisi olan ?

• mawice kullanıcısına yanıt
    Wrapsol u 1 senedir S7E telimde kullanıyorum, Samsung mağazasında 50TL ye taktırmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Poliüretan olduğu için (belli bir süre için) üzerinde ufak tefek çizikler olursa 24 saat içinde görünmez yapıyor. Dokunmatiği fazla etkilemiyor. Tavsiye edebileceğim bir ürün. Tough Armor ile kullandığım için son zamanlarda sol üst ve alt köşeden az hava aldı ama hala sağlam.

Hala satıldığını bilmiyordum. 150TL çok pahalı, başka Samsung mağazasına danışmanızı tavsiye ederim. Ben alırken de mağazalar arasında fiyat dengesizliği vardı. Bu arada alıntıladığınız kutu üzerinde de S7 Edge için yazıyor :)

Bestskinsever markasına da bakabilirsiniz, 1 hafta 10 güne adrese geliyor (S7E forumunda birkaç kullanıcıyla aynı anda sipariş verip kargo ücretini düşürmüştük)
    www.bestskinsever.com
    Scratch Resistant Cell Phone & Tablet Screen Protector & Skins
    http://www.bestskinsever.com/samsung-galaxy-s8-plus-skin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 8 Mayıs 2017; 0:47:11 >

• S8 plus için spigen kılıf kullanan var mı?

Nereden aldınız merak ediyorum

• quote:

yeni nokia 3310 çıkıyor onu almalısın
  • bodrum kullanıcısına yanıt
    Hediye çekinin gelmesini beklemeye gerek yok. samsungwa sitesinden telefonun imei'sini girip faturanın resmini gönderiyorsunuz hediye çeki samsungwa hesabınıza hemen işleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeeepBlue

Wrapsol u 1 senedir S7E telimde kullanıyorum, Samsung mağazasında 50TL ye taktırmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Poliüretan olduğu için (belli bir süre için) üzerinde ufak tefek çizikler olursa 24 saat içinde görünmez yapıyor. Dokunmatiği fazla etkilemiyor. Tavsiye edebileceğim bir ürün. Tough Armor ile kullandığım için son zamanlarda sol üst ve alt köşeden az hava aldı ama hala sağlam.

Hala satıldığını bilmiyordum. 150TL çok pahalı, başka Samsung mağazasına danışmanızı tavsiye ederim. Ben alırken de mağazalar arasında fiyat dengesizliği vardı. Bu arada alıntıladığınız kutu üzerinde de S7 Edge için yazıyor :)

Bestskinsever markasına da bakabilirsiniz, 1 hafta 10 güne adrese geliyor (S7E forumunda birkaç kullanıcıyla aynı anda sipariş verip kargo ücretini düşürmüştük)http://www.bestskinsever.com/samsung-galaxy-s8-plus-skin

cevabınız için teşekkür ederim. o al elinin altında bu kutu olduğu için onu çektim. Fiyat araştırması yapabileyim diye. 150 tl bana çok çok pahalı geldi. eski kullanılmış ürünleri gösterdi ürün hoşuma gitti ancak sanırım biraz daha araştırmak lazım.

• Spigen in kendi sitesinden sipariş edebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: DeeepBlue

Umarim herkesin de UFS 2.1 cıkar ;)

Neden takildin bu kadar ? Ne isine yariycak

• Rica ederim, mağazalar arasında fiyat farkı oluyor. Araştırmanızı tavsiye ederim.
  • Ne demek istediğinizi anlamadım?
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.