Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.595.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S8 ile ilgili en büyük eleştirim parmak izinin arkaya taşınması evet iris ile yüz taraması var fakat bunlar hızlı olsalarda hep bir kilit açma modunda çalışıyor. Örneğin 7 Plus'ta zaten ekranı uyandırmak için basacağınız home tuşuna bastığınızda hızlıca parmak izini tanıyor öyle tutmanıza falanda gerek kalmadan hemen açılıyor. Yani sanki kilitsiz gibi cihaz kullanıyorsunuz. Ancak iris veya yüz taramasında hep bir kilit açma için birden fazla hareket söz konusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

S8 ile ilgili en büyük eleştirim parmak izinin arkaya taşınması evet iris ile yüz taraması var fakat bunlar hızlı olsalarda hep bir kilit açma modunda çalışıyor. Örneğin 7 Plus'ta zaten ekranı uyandırmak için basacağınız home tuşuna bastığınızda hızlıca parmak izini tanıyor öyle tutmanıza falanda gerek kalmadan hemen açılıyor. Yani sanki kilitsiz gibi cihaz kullanıyorsunuz. Ancak iris veya yüz taramasında hep bir kilit açma için birden fazla hareket söz konusu.

parmağını home tuşuna götüren, gözlerini ekrana da çevirebilir hocam. ekranı kaldırmaya dik tutmaya vs gerek yok. telefon aşağıda da olsa gözlerini önerilen açıya denk getirirsen (ki çok basittir bu) direk açıyor kilidi.
  • Ben Apple konusuna hiç uğramıyorum, uğrasam da herhangi bir yorumda bulunmuyorum çünkü umurumda değil. lakin ne hikmetse iPhone kullanıcıları bu konudan çıkmıyorlar hiç. ve yine ne hikmetse sürekli eleştiriyorlar.

Bu telefon pahalı evet, fakat telefonun fiyatını en son eleştirecek olanlar apple hayranları olmalı bence. Hali hazırda 7bin liraya satılan cihazları var. 7 BİN diyorum bakın, 4-5 Bin liradan bahsetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkBlue23

quote:

S8 ile ilgili en büyük eleştirim parmak izinin arkaya taşınması evet iris ile yüz taraması var fakat bunlar hızlı olsalarda hep bir kilit açma modunda çalışıyor. Örneğin 7 Plus'ta zaten ekranı uyandırmak için basacağınız home tuşuna bastığınızda hızlıca parmak izini tanıyor öyle tutmanıza falanda gerek kalmadan hemen açılıyor. Yani sanki kilitsiz gibi cihaz kullanıyorsunuz. Ancak iris veya yüz taramasında hep bir kilit açma için birden fazla hareket söz konusu.

parmağını home tuşuna götüren, gözlerini ekrana da çevirebilir hocam. ekranı kaldırmaya dik tutmaya vs gerek yok. telefon aşağıda da olsa gözlerini önerilen açıya denk getirirsen (ki çok basittir bu) direk açıyor kilidi.

Belli bir alışma gerektiriyor demek istediğim buydu. Alışkanlıkları bozduğu için eleştirdim. Ayrıca gelecekte tüm telefonlar bu durumu yaşayacak. Hem full ön panel hem de önde parmak izi ne yazık ki olmuyor. Oluncada s8 kadar güzel görünmüyor. Ekran içine koyulan parmak izi teknolojisi bir iki yıla gelecektir. Samsung'un bu konuya ciddi yatırımları söz konusu keza Qualcomm'da buna yatırım yapıyor.

• quote:

Ben Apple konusuna hiç uğramıyorum, uğrasam da herhangi bir yorumda bulunmuyorum çünkü umurumda değil. lakin ne hikmetse iPhone kullanıcıları bu konudan çıkmıyorlar hiç. ve yine ne hikmetse sürekli eleştiriyorlar.

Bu telefon pahalı evet, fakat telefonun fiyatını en son eleştirecek olanlar apple hayranları olmalı bence. Hali hazırda 7bin liraya satılan cihazları var. 7 BİN diyorum bakın, 4-5 Bin liradan bahsetmiyorum

Benim yorumumdan bir dakika sonra bunu yazdığınıza göre sanırım bana diyorsunuz. Beni bilem bilir ben tüm mobil konularda görüşümü belirtirim. Çünkü tüm markaları severim. Tüm yeni çıkan telefonlarda heyecan duyarım. Asla bir yabancı marka içinde hayranlık beslemem. Bu yaşlarıda zaten geçtim. Bu forum benim hobim. Bunun içinde kimse sizden icazet alacak değil.

• quote:

quote:

Ben Apple konusuna hiç uğramıyorum, uğrasam da herhangi bir yorumda bulunmuyorum çünkü umurumda değil. lakin ne hikmetse iPhone kullanıcıları bu konudan çıkmıyorlar hiç. ve yine ne hikmetse sürekli eleştiriyorlar.

Benim yorumumdan bir dakika sonra bunu yazdığınıza göre sanırım bana diyorsunuz. Beni bilem bilir ben tüm mobil konularda görüşümü belirtirim. Çünkü tüm markaları severim. Tüm yeni çıkan telefonlarda heyecan duyarım. Asla bir yabancı marka içinde hayranlık beslemem. Bu yaşlarıda zaten geçtim. Bu forum benim hobim. Bunun içinde kimse sizden icazet alacak değil.

Sizin için söylemiş olsam ikinci defa yazmaz, sizi alıntılarken söylerdim hocam. sizin dışınızda yapılan bazı art niyetli yorumlar içindi o post. kaç gündür tutuyorum. Ben Samsung kullanıcısı olarak acımasızca eleştirdim bu fiyatı, hatta almayın da dedim. Fakat Apple kullanıcısı gelip fiyattan eleştiri yapınca biraz komik oluyor. Dediğim gibi hali hazırda 7 Bin liralara dayanan cihazları satılıyor şuan piyasada. Muhtemelen iPhone 8'in de Samsung fiyatlarından aşağı kalır yanı olmayacak, hatta daha yüksek rakamlara çıkacak.

Peki bu rakamların karşılığı olarak ne alıyoruz? 1500 lira ile 5000 lira arasında 2 cihazda, 5000 liralık cihaz nasıl bir artı sunuyor ki bu paraları veriyoruz. Bu soruya param var alıyorum demek dışında verilecek daha mantıklı bir cevap arıyorum.

• S5 s6 kullandım şimdide s7 kullanmıyorum hepsinde de çekim sorunu vardı. Yani aynı hatla başka telefonların çektiği yerde çekmiyor zayıf çekiyor ve onlar nette sörf yaparken bende çevrim dışı yazıyordu. S5 i ilk aldığımda daha önce s4 kullanan bi arkadaşım beni uyarmıştı ama ben önemsemedim. Şimdi s7 de aynı sorunu görünce artık kesin kanaat getirdimki bu cihazlarda bu sorun hep var. S8 kullanan arkadaşlar şayet böyle bi sorunla karşılaştımı yazarlarsa memnun olurum en azından s8 e hiç bulaşmam. Çünkü bu sorun haricinde s7 den memnunum ama bu sorundan dolayı cihazı değişmeyi düşünüyorum.

• DarkBlue23 kullanıcısına yanıt
    bak güzel kardeşim, bir telefona 5 bin tl, 7 bin tl gibi bir rakamlar verdiğiniz zaman telefonun size faydası önemli, sonuçta iphone olsun s8 olsun temelde aynı halta yarayan telefonlar.
    yani biri uzay mekiği öbürü de at arabası değil. özellikleri şöyle ya da böyle onu karıştırmıyorum.
    Lakin yarın bir gün telefonu satmaya kalktığın taktirde, samsung'dan edeceğin zarar apple'den daha fazla, bu bir gerçek..

şu an 4500 tl verdiğin s8+, 2 sene sonra kaç para eder?
  • fx57 kullanıcısına yanıt
    Benim anlamadığım bir nokta var, uzun süredir sizleri takip ediyorum ama yanılmıyorsam bu konu ilk kez konuşuldu? Yani bu dediginiz durumun s8 de gündeme gelmesinin sebebi nedir? Yani samsung önceden farklı bir yol mu izliyordu?

• quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

bak güzel kardeşim, bir telefona 5 bin tl, 7 bin tl gibi bir rakamlar verdiğiniz zaman telefonun size faydası önemli, sonuçta iphone olsun s8 olsun temelde aynı halta yarayan telefonlar.
    yani biri uzay mekiği öbürü de at arabası değil. özellikleri şöyle ya da böyle onu karıştırmıyorum.
    Lakin yarın bir gün telefonu satmaya kalktığın taktirde, samsung'dan edeceğin zarar apple'den daha fazla, bu bir gerçek..

şu an 4500 tl verdiğin s8+, 2 sene sonra kaç para eder?

Apple ikinci elde fazla değer kaybetmiyor. Samsung ise tam tersi çok fazla değer kaybediyor.
  • Arkadaşlar merhaba S8 Amerikan versiyonu Türkiye de güncelleme alır mı ?

Almaz ise ne yapmam lazım?

• Alır fakat usa güncellemeleri alır turkiyedeki volte desteginden yararlanamazsın.

• Xlarge kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak açıklar mısınız.

• ZamanSal kullanıcısına yanıt
    ABD versiyonu Qualcomm un Snap835 cipsetini icerdiginden ayni guncellemeler Exynos8895 cipsetli olana uygulanamayacaktir, yani ulkemize sunulan yazilimi yukleyemezsiniz. Bu durumda Turkce dil destegi ariyorsaniz bazi programlarin destegi disinda root yapsaniz dahi bu destegi goremeyebilirsiniz. ABD operatorlerinde VOLTE destegi bulunuyorsa ayni banttan saglanmasi kosuluyla burada da kullanma imkani olabilir, yine de arastirmak lazim. Bu konuyu Samsung USA destek hattina sorup teyit edin isterseniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsungwa'dan aldığım ürünü iade ettim ama hala paramı iade etmediler. Tansu bey de yok artık. 500 tl'yi geri iade etmişlerdi, müşteri temsilcisi "biz iade ettik" diyor, dedim ki "nerede iade ettiğiniz? 500 tl, öteki meblağ nerede diyorum kalıyor, biz size döneceğiz diyorlar. Tam 1 hafta oldu, işlerine gelince cumartesi paramızı iade eden samsung işine gelmeyince 2*4 gün arası diyor. İyice rezilliğe bağladılar, sinirlerimi bozmaya başladılar.. Bu yıl tam bir rezillik samsung. İLER TUTAR YANI YOK..
  • DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    Aldığım kişi Usa versiyon da Türkçe var dedi rootlu falan değil kendi romu.

Şimdi s835 için çıkan güncelleme leri alabilecek miyim?

Bugün kargo geliyor

İlginç, Turkce dil destegini yeni getirdiler o zaman. Snap835 ABD versiyon yazilim guncellemelerini alirsiniz.

• hasanhoca kullanıcısına yanıt
    Quick Charge 2.0 yillardir... Yani S7 sarj aleti aynisidir . Bence ya teelfonda ya da sarj aletinde bir sorun var.

Servise gotur . Garanti kapsaminda incelensin ozellikle S7 sarj aletin icin .
    Bence bu adresten musteri temsilcisiyle teyit edin:

S8+ ın operator kilitli (AT&T, Sprint, T-Mobile) olmayan versiyonunun satilmadigini soylediler. Hat dustugunden cevabi yarida kaldi. Gerci cihaz bugun geliyorsa siz de kontrol edebilirsiniz.

Ek: Samsung desteğin aksi şekilde unlocked cihaz satışlarının B&H de başladığını söylemişler:
    https://www.sammobile.com/2017/04/21/unlocked-galaxy-s8-and-s8-are-now-available-for-preorder-in-the-us/

B&H önsipariş almaya başlamış ama işin ilginci Snap835 değil Exynos8895 :)
    www.bhphotovideo.com
    Samsung Galaxy S8+ SM-G955F 64GB Smartphone (Unlocked, Midnight Black)
    https://www.bhphotovideo.com/c/product/1330633-REG/samsung_sm_g955_64gb_blk_galaxy_s8_sm_g955_64gb.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 2 Mayıs 2017; 14:46:15 >

• quote:

AOD özelliği aktif olduğu sürece telefonun kilidini açmak için hiçbir tuşa basmaya gerek yok. Sadece parmağınızı parmak izi okuyucu sensörün üzerinde yerleştirin telefonun kilidi açılıyor.
    S8'i aldığım günden beri bu şekilde kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.