|
SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1493. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sast
Merhaba s8+ telefonumun hem mikrofonu hem de kulaklık girisi bozuldu, ahize ya da haporlorden konusamiyorum daha doğrusu hic konusamaz oldum. Guvenli tamir ettirebilecegim bir yer biliyor musunuz yardimci olabilir misinizhttps://www.gsmiletisim.com/amp/ Burası güvenilir bir yer burada yaptirin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
Ben telefonun içinden birşey silinmesini istemedim ilk önce telefondaki bilgiler gider dedi yetkili arkadaş ben rica edince tamam bakalım dedi.Telefonun batarya değişip geldiğinde baktım içindeki herşey duruyordu.
-
s8 alınır mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: saascs8'in ekranı kıvrımlı olduğu için koruyucu kılıf vs kullanımı zor. sıfır s8 4bin lira iken önermem kesinlikle. M21 var babamda benim s8den çok çok daha iyi pili ve biraz daha iyi performansı var. Kamerası o kadar iyi değil ama idare günümüz için yeterli.
s8de film rahatca izlenebiliyor mu kavisli oldugu için temperedi piyasada yok mu?
-
s8de ekran koruyucu tam oturbilip verimli kullanabilen var mı?
-
Sıfır mı alacaksanız? Sıfırsa S8 almayın. O paralara daha iyi telefonlar var. Sonuçta üzerinden 4 yıl geçmiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2.elquote:
Orijinalden alıntı: saasc
Sıfır mı alacaksanız? Sıfırsa S8 almayın. O paralara daha iyi telefonlar var. Sonuçta üzerinden 4 yıl geçmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üzerinden 4 yıl geçmişken aşağı yukarı 2500 TL vereceğinizi düşünerek ve bataryasının daha çabuk biteceğini düşünürsek mantıklı bir tercih değil. Ama şuan 2500e sıfır aldığınız telefonların performansı aşağı yukarı s8e eşit olacak. Ama onlarında elde tutuş hissiyatı olarak premium olmadığını hissettiriyor hemen plastik kasadan ötürü. Ve tabi birde kamerası var artık telefonlarda neredeyse giriş sevgilerde bile en az 2 kamera var. S8 tek kamera.
Ekran zaman aşımını değiştirsem de bir süre sonra kendi kendine 30sn dönüyordu. Bu son güncellemeden sonra sorun çözüldü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: saasc
Üzerinden 4 yıl geçmişken aşağı yukarı 2500 TL vereceğinizi düşünerek ve bataryasının daha çabuk biteceğini düşünürsek mantıklı bir tercih değil. Ama şuan 2500e sıfır aldığınız telefonların performansı aşağı yukarı s8e eşit olacak. Ama onlarında elde tutuş hissiyatı olarak premium olmadığını hissettiriyor hemen plastik kasadan ötürü. Ve tabi birde kamerası var artık telefonlarda neredeyse giriş sevgilerde bile en az 2 kamera var. S8 tek kamera.1500 lira vereceğim yeni telefonlarda cok ucuk fiyat olarak cogu özellikleri s8in gerisinde
-
İsterse 100 kamera koysunlar, s8'in tek kamerası etmiyor onlar..
-
quote:
Orijinalden alıntı: berkan 197İsterse 100 kamera koysunlar, s8'in tek kamerası etmiyor onlar..
aynen öyle camur gibi cekiyorlar
-
Evde m20 ve m21 var şuan. Evet m20 kötü ama m21in çok farkı yok dibine kadar zoom yapılmadığı sürece
2021 mayıs 1 de aldım s8 imi. 1 kere ekran koruyucu taktım 1 hafta sonra jiletle kazıyarak çıkardım. Sürekli arka kılıfla kullandım 2 tane alkandra kılıf 2 tane şeffaf kılıf var. O kadar kılıfsız kullandım 1 tane kılcal çizik bile yok. Hiç format atmadım. Güncellemeleri yaptım düzenli. Çok memnunum. Fakat bu son samsungum bazı şirket politikaları pişman ediyor.
Benim de ısınma ve şarj problemleri başladı. Gerçekten yapmışlar mıdır bilmiyorum ama yapılsa ancak böyle planlı eskitme güncellemesi yapılır.
Havalar iyice ısınmaya başladı telefonların da daha fazla ısınması gayet normal. Planlı eskitme olduğunu düşünmüyorum
Ben bu telefonu aşağı yukarı 4 yıldır kullanıyorum bu güncellemeden sonra başladı bu sorunlar.
s8 ile 4.yılım, halen taş gibi sorunsuz ve s20, s21 ile arasında kamera hariç, uygulamaya göre en fazla 2-3 saniye açılma süresi farkediyor diye değiştirmeye de kıyamıyorum. Knox kilidini kırdığım için çoğu samsung uygulaması devre dışı kaldı. Yalnızca bu yüzden yeni bir cihaz almayı düşünüyorum. S20 plus 6000 TL bandına çekilirse alırım heralde
-
Hangi uygulamalar çalışmıyor? Bende düşünüyorum ama dediğiniz gibi uygulama çalışmamasından çekiniyorum. Şöyle bir liste olsa root yapınca şunlar çalışmayacak diye çok güzel olurdu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X