|
SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1479. sayfa)

-
-
Arkadaşlar merhaba. Deji batarya aldım, batarya değişimini kendim yaptım fakat batarya performansı 3,5 yıllık eski bataryasıyla aynı. Sanırım pil boşaltma devrini sıfırlamam gerekiyormuş. Odin üzerinden stock romu tekrar kurmayı denedim fakat sıfırlanmadı. Nedir sıfırlama yöntemi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.youtube.com/watch?v=BFy5x2YqfTk&feature=youtu.be
Hocam şu uygulamayı kullanarak, pilin durumunu tahmini olarak öğrenebilirsiniz
Uygulamayı kurduktan sonra birkaç gün kullanın bakalım sağlık olarak ne gösterecek -
quote:
Orijinalden alıntı: receep 32
https://www.youtube.com/watch?v=BFy5x2YqfTk&feature=youtu.be
Hocam şu uygulamayı kullanarak, pilin durumunu tahmini olarak öğrenebilirsiniz
Uygulamayı kurduktan sonra birkaç gün kullanın bakalım sağlık olarak ne gösterecekKullandım bu uygulamayı. Yeni bataryayla eski batarya aynı şekilde %82 olarak görünüyorlar. Tamamen şarj olduğunda bile 4,35V'a çıkmıyo 4,285V civarında kalıyor cihaz. Yazılımsal bir kısıtlama olduğu aşikar.
-
O zaman sorun var gibi
Kaç gündür kullanıyorsunuz hocam
Olmazsa değişim veya iade isteğin -
https://www.cephastanesi.org/samsung-batarya-kalibrasyonu/
Bu işlemi deneyebilirsiniz. Ama deki bataryalar 3000 diyorsa 2500mah gibi düşünmek lazım. Yan sanayi sonuçta
Edit: deki değil deji olacaktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 26 Kasım 2020; 2:10:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S8 tasarım olarak harika ama. Ip 11 e kamerası ve pili için geçicem bir de 2.eli değer kaybetmediği için.
Ayrıca lanet olası bu s8 de aldığımdan beri pembelik sorunu var ekranın yanları pespembe, çektiğim fotoğraflara baktığımda kıpkırmızı gösteriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: saasc
https://www.cephastanesi.org/samsung-batarya-kalibrasyonu/
Bu işlemi deneyebilirsiniz. Ama deki bataryalar 3000 diyorsa 2500mah gibi düşünmek lazım. Yan sanayi sonuçta
Edit: deki değil deji olacaktıMerhaba, bundan önce Note 4, iPhone 6S, Note 5 ve S7 Edge telefonlarımda Deji batarya ile değişim yaptım. Hiçbirisinde yan sanayi olduğu için düşük kapasite sorunu yaşamadım, aksine ilk günkü gibi hatta daha iyi oldu batarya kapasiteleri. Bu sebeple güvenerek aldım bu markanın bataryasını. Accubattery uygulaması da bu cihazlar için hep %100 veya %98 gibi değerler gösteriyordu kullandığım zamanlarda.
Attığınız sitedeki yönergeleri uygulamıştım. Herhangi bir değişiklik olmadı malesef. Ancak öneriniz için yine de çok teşekkür ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: receep 32
O zaman sorun var gibi
Kaç gündür kullanıyorsunuz hocam
Olmazsa değişim veya iade isteğinYaklaşık 4 gündür kullanıyorum. İade talebinde bulundum zaten, fırsatım olduğunda iade edeceğim. Sanırım batarya değişimini kendi orijinal servisinde yaptırmam gerekiyor...
-
Yeni güncelleme geldi. İndiren var mı?
Guncellemeyi yükledim sıkıntı yok. -
güncelleme geldi bugün, telefon acayip yavaşladı.
-
En son gelen güncellemeyi yükleyen var mıdır?
Emin misin? Ne kadar yavaşladı ben de düsünuyordum tam güncelleyeyim mi diye?
özellikle internet browser yavaşladı
-
quote:
Orijinalden alıntı: darknight07
Malesef bugün telefonu düşürmem sonucu resimde görüldüğü gibi sağ ust taraf çatladı. Ayrica sag ustten asagi tarafa catlak olustu. Ancak dokunmatigimde hicbir sıkıntı yok catlak olan her yerin dokunmatigi sıkıntısız çalışıyor. Samsung ön cam değişimi yapıyor mu acaba ? Garantim de yeni bitmişti. Ön camın değişim ücreti ne kadardır acaba ? Izmir de oturuyorum. Izmir de degisim yapilacak yer tavsiyeniz var mıdır?Yok mu yardımcı olacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Herkese merhaba,
Son zamanlarda özellikle Pubg veya herhangi bir oyunda sürekli kasmalar yaşayan var mı ? Ben nedense çoğu oyunda ara ara takılmalar yaşıyorum. Pubd'de ise ancak grafik ayarları düşürerek bir yere kadar idare edebiliyorum. Formatı da denedim ancak çözülmedi maalesef. Bu sorunu yaşayıp, çözümlemiş olanlar varsa yardımlarını bekliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: darknight07Yok mu yardımcı olacak?
Alıntıları Göstergeçmiş olsun.
sadece ön cam değişimi yapılamıyor malesef. komple ön panelin değişmesi gerekecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X