Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1478. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14761477147814791480
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihazim u4 2019 daydi yani oreo dönebiliyordum. Serviste pil degisti guncellemisler. Pil daha iyi gidiyor yani yazilim ile pil eskitme yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • istanbulçocuğu İ kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=BFy5x2YqfTk&feature=youtu.be

• Neden bu cihazlar icin android 10 one ui romu gelistirmiyorlar? S7 ve Note Fan edition 8890lı cihazlar android 10 kullanabiliyor bunlarin neyi eksik?

• Emektar s8 ilk çıktığında almıştım sanırım miladını artık doldurdu zira günde 2-3 kez şarja takıyorum yoğun kullanımda. Bıktırdı artık beni şarja takmaktan.Ekran süresi 3-4 saat alıyorum.

İphone 11 düşünüyordum fakat Mi10t Pro bugün aklımı çeldi, siz ne düşünüyorsunuz tavsiyeniz var mı

• MelanchoLy - Man M kullanıcısına yanıt

Güzel telefon 11den daha iyi bence. Fakat şu var. Yakın zamanda android 11in çıktığı düşünülürse, maksimum 2 büyük güncelleme alacak bir model alınacaksa ben olsam kutudan 11 ile çıkan bir telefon alırdım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S8 son güncellemeyi nasıl yükleyebilirim,2 yılı geçmiş

Ayarlar-yazılım güncelleştirmede şöyle yazıyor

En yeni güncellemeler zaten yüklendi

Güvenlik yaması düzeyi:1 Kasım 2018

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 18 Kasım 2020; 12:16:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalyalı.

S8 son güncellemeyi nasıl yükleyebilirim,2 yılı geçmiş

Ayarlar-yazılım güncelleştirmede şöyle yazıyor

En yeni güncellemeler zaten yüklendi

Güvenlik yaması düzeyi:1 Kasım 2018

Y.dışı alet değilse hard reset atıp sıfırdan yükleyip deneyin, olmadı sammobiledan son romu atacaksınız..

• weneorn kullanıcısına yanıt

Teşekkürler,deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 18 Kasım 2020; 20:0:20 >
  • Antalyalı. kullanıcısına yanıt
    Oreoda kalin yada pie'nin U4 surumunu yukleyin.

• berkan 197 kullanıcısına yanıt

S.aleylum hocam s8 plus kullanıcısıyım hadesrom nedir nasıl yapılır 'ne gibi fark vardır zahmet olmazsa anlatırmısın

• Kullandığın işletim sistemindeki gereksiz şeyler yok, daha seri, hızlı ve stabil, daha az pil kullanıyor vs.. Yine kendine göre bazı artıları var root sebebiyle, kernel de aynı şekilde hız ve stabilliğini arttırıyor cihazın. Kısacası hadesrom modlanmış samsung arayüzü. Root atarak yapılır, işlemler konusunda yardımcı olacak vaktim yok olsa da yardımcı olmam sonra cihaz vs. bozulur bişey olursa o sorumluluğu almam kendimce. Konu linkini atıyorum gerisi size kalmış.

https://forum.xda-developers.com/t/rom-oneui-hadesrom-pie-stock-v12-0-for-s8-s8-note8-exynos-03-03-2020.3891932/

• berkan 197 kullanıcısına yanıt
    Not olarak ekleyeyim. Gereksiz uygulama kaldırmak için root atmaya gerek yok. ADB ile kaldırılabiliyor Gereksiz uygulamaları silincede bence roota gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelanchoLy - Man

Emektar s8 ilk çıktığında almıştım sanırım miladını artık doldurdu zira günde 2-3 kez şarja takıyorum yoğun kullanımda. Bıktırdı artık beni şarja takmaktan.Ekran süresi 3-4 saat alıyorum.

İphone 11 düşünüyordum fakat Mi10t Pro bugün aklımı çeldi, siz ne düşünüyorsunuz tavsiyeniz var mı

Ben de Note 10 Plus düşünüyorum hocam. Aldınız mı siz?

• Akustik34 kullanıcısına yanıt

Hâlâ almadım indirim kovalıyorum

• saasc S kullanıcısına yanıt

Peki telefondaki hangi uygulamaları kaldırmak gerekiyor daha stabil ve iyi olması için yanlış birsey silmeyelim

• yeni güncelleme geldi dtk1

• emre_3579 E kullanıcısına yanıt
    1 yıl önce bir liste paylaşmıştım. Ama bazılarında kaldırılan uygulama yerine bir uygulama olmadığı için sıkıntı çıkmıştı. Herkesin kendi listesini oluşturması en güzeli. Çalışan uygulamaları bulup onları kaldırabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu son güncelle me nasıl yüklenirmi bi önceki güncelleme şarj süresini çok düşürmüştü bundan dolayı almanya rom yüklemiştim

• MelanchoLy - Man M kullanıcısına yanıt

Hocam ip11 çok hantal, kalın, ağır bir telefon gerçekten berbat bu konuda, S8'den geçip bu ne ya? olabilirsin, o incelik, zarafet, elde tutuş hissi yok aman diyeyim.

• Arkadaşlar bir güvenlik güncellemesi gelmiş yükleyen varmı.
  • 
Sayfa: önceki 14761477147814791480
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.