Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.595.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S8+ kullanan sevgili dostlar acaba telefonun memnun kalmadığınız,elestireceginiz yanları nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wiperagain

Telefonun üstüne elimi yaklaştırdığımda ekran ışığı açılıyor. Bunu nasıl kapatabilirim?

Hocam s7 de şöyle ama Ayarlar - Erişebilirlik - Yetenek ve etkileşim - Kolay ekran açma. Bunu kapatıp tekrar deneyin.

• Bence hiç bir eksiği yok. İphone 7 plustan geçtim. Çok beğendim. Kesinlikle tavsiye ederim

• ScHeNKii_ScP kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim dostum oldu 👍

• Turkcell'de VoLTE/VoWifi özelliğini aktifleştirmek için HDSES yazıp 2200'a göndermek gerekiyormuş.
    Ben gönderdim ama Turkcell S8+'ı henüz bu özelliğe sahip telefonlar arasında kabul etmiyor.
  • CompostO C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

Bir de şu iki taşınabilir şarj cihazı arasında kaldım, sizce aradaki farka değer mi Fast Charge ?

Samsung Taşınabilir Şarj Cihazı 11.300 mAh 129 TL
    SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

Samsung Hızlı Taşınabilir Şarj Cihazı 10.200 mAh (Type-C Giriş) 299 TL
    SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

Var mı arkadaşlar yorumu olan?
    Yarın mağazaya gidip ikisinden birini alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

Bu gün yazıcıoğluna gittim. Bir yerde 60tl dediler kırılmaz cam şu internette 3d diye geçenler. 20tlye direk elastik koruyucu taktırdım. Kaliteli güzeldi yeterince kalındı ama adam güzel takmasına rağmen biraz yukarı takınca edge ekranar yüznden spigen kılıfı takarken o koruyucuyu havaya kaldırdı hep. Yani üstüne konmadı kap. Bende en son sinir oldum çıkardım çöpe attım.

Hocam selam, ekran koruyucusuz mu kullanmaya karar verdiniz?
    Benim anladığım kadarıyla kavisleri de kapatacak şekilde olanlar (full-body) bir işe yaramıyor.
    Kenar kısımları hariç düz bir şekilde olanlardan mı almak lazım acaba.
    Onlarda da kenarda boşluk kalıyor, ama en azından bizim gibi armor kılıf kullananlar için, kılıfın ekran koruyucuyu kenarlardan havaya kaldırma ihtimali olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wiperagain

Bence hiç bir eksiği yok. İphone 7 plustan geçtim. Çok beğendim. Kesinlikle tavsiye ederim

Hocam ben de Galaxy S8 ile Iphone 7 Plus arasında çok kalmıştım, sonra Galaxy S8 i seçtim.
    Sizin IP7 ye göre S8 in beğenmediğiniz bir yanı var mı.
  • dsemq D kullanıcısına yanıt
    NOte 5 e de destek vermiyor diye gözüküyor hali hazırda ama ben aktif olarak kullanıyorum şu anda.
    Bunun için şayet çevrenizde S6-S6Edge-S7 veya S7Edge kullanan biri var ise sim kartınızı o cihazlardan birine takıp HDSES 2200 kısa mesajı ile ya da
    Turkcell hesabım uygulaması içerisinden aktif edip 5 dakika takılı bırakıp akabinde kendi cihazınıza sim kartı geri taktığınız da aktif etme şansınız olabilir.

Bir deneyin derim.

Saygılarımla...
  • İlteriş Kutluk Kağan kullanıcısına yanıt
    Hızlı şarj amacına hizmet eden mobil iken hızlıca dolmasını sağlayan bir özellik ve şahsen tavsiyem hızlı şarj özelliği olan olurdu.

Hali hazırda bir önceki seriden NOte 5 telefona benzer görüntüsü olan hızlı şarj özelliği olan modeli kullanıyorum ve gayet memnunum.

Saygılarımla...
  • Arkadaşlar samsung bayisine gittim ve 2 tane imei verdim, biri kullandığım g2, bunu s8 için 700 tl saydı, diğeri iphone 4, bunu ise 600 tl saydılar. Birde artı hediye çeki veriyor. Şimdi iphone 4 ü oraya verip sonra g2 yi kendim satmayı planlıyorum, hediye çekini de satarsam 200 tl ye, ciddi bir indirim olmuş oluyor. Valla çok hevesli değildim almak için ama bu durum hoşuma gitti ve değerlendiresim geldi.

• En hafif sistemi ve bataryayı en az yoran internet tarayıcısı hangisi sizce android için

• Wiperagain kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• Snappiermnappier kullanıcısına yanıt
    Samsung' un kendi tarayıcısı çok güzel bence. Hem hızlı hem az batarya tüketimi var. Bizim s7 lerde öyle en azından.

• ScHeNKii_ScP kullanıcısına yanıt
    Hocam xperia xz kullanıyorum bir sorayım dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ScHeNKii_ScP

Samsung' un kendi tarayıcısı çok güzel bence. Hem hızlı hem az batarya tüketimi var. Bizim s7 lerde öyle en azından.

Entegre vpn de olsa bence suanda tek eksigi wikipedia bile yasaklanan ulkede vpn bizim icin baya onem teskil ediyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizde hava durumunda konum ne olarak gözüküyor acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snappiermnappier

En hafif sistemi ve bataryayı en az yoran internet tarayıcısı hangisi sizce android için

Opera Mini...

• quote:

Orijinalden alıntı: AF CoRSe

quote:

Orijinalden alıntı: ScHeNKii_ScP

Entegre vpn de olsa bence suanda tek eksigi wikipedia bile yasaklanan ulkede vpn bizim icin baya onem teskil ediyor :)

Entegre VPN için en iyi tarayıcı Puffin Browser Kesinlikle tavsiye ederim..

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.