Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.595.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DODANLI

Whatsapp ayarlar ve veri kullanımından...

Peki genel olarak otomatik kaydetsin, fakat sadece belirli bir grup konuşması için kaydetmesin gibi bir özellik var mı? iphone'da yapabiliyordum
  • Bugün s3 mini satın aldım 200 tl ye. Onunla gidip s8 plus için 700 tl indirim alıp üstüne 300 tl çek aldım. Baya karlı bir iş oldu :) kısmetliyim her şey yolunda gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PVH kullanıcısına yanıt
    O konuda bilgi sahibi değilim hocam

• Arkadaşlar Gear S3 alacağım, hediye çekini satmak isteyen var mı acaba?
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Spigen ultra bybrid vardı normalde o ince bir kılıf bu ondan da ince ve bence kalite hissi mükemmel

• AF CoRSe A kullanıcısına yanıt
    Bir önceki seri kablosuz şarj modellerinde sorun yaşandığını geçmiş sayfalarda bir arkadaş yazmıştı.
    Mantıken bir sorun olmaması lazım ama yine de doğruluğunu araştırmak lazım boşa para vermemek için.

Saygılarımla...
  • corbusier kullanıcısına yanıt
    Avrupatr Akasya şubesinden bir arkadaş ile konuşmuştum geçen gün ve sizin bahsettiğinizin aksine
    cihazın kutusunu bile istemediklerini, cihazın kozmtik sorunu da olsa sorun olmadığını belirtmişti ki elimde ses kaydı da var bu konuşma ile ilgili :)

Sanırım bana yanlış bilgi verdi ya da kuralı değiştirdiler.

Saygılarımla...
  • Eski cihaz iade kampanyaları bayiden bayiye değişiyor sanrım. Verilen fiyatlar ve cihaz durumu gibi unsurlar her bayide farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazadam -- 29 Nisan 2017; 20:16:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Avrupatr Akasya şubesinden bir arkadaş ile konuşmuştum geçen gün ve sizin bahsettiğinizin aksine
    cihazın kutusunu bile istemediklerini, cihazın kozmtik sorunu da olsa sorun olmadığını belirtmişti ki elimde ses kaydı da var bu konuşma ile ilgili :)

Sanırım bana yanlış bilgi verdi ya da kuralı değiştirdiler.

Saygılarımla...

Bana da aynı şekilde söylendi ve telefonu hiç sorun çıkarmadan aldılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AF CoRSe A kullanıcısına yanıt
    NOte 5 i Avrupatr Akasya mağazası 32GB 64GB farketmeksizin S8+ için 1850 TL sayıyoruz demişti bana.
    Orada da bir mantık hatası var bana göre ki 32 GB ile 64 GB ı satarken aynı paraya satmadılar ki aynı paraya alıyorlar!
    Elimde 64GB NOte 5 var ki oradan alınma ve satarken 2899 TL idi 64GB olan modeli. 32 GB olan model ile arada 500 TL ye yakın bir fark vardı.
    Ama listeye göre bana da doğru bilgi vermişler en azından onu anladım.

Bilgilendirme için de ayrıca teşekkürler.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 29 Nisan 2017; 20:25:30 >
  • Arkadaşlar en mantıklı takas telefonu s3 mini o da piyasada zor bulunuyor bitmeden alın. İmei numarası doğru olsun vuruk çatlak olmasın. Onun dışında çizik olabilir soyulma olabilir. Çek kampanyası için yarın son gün

• quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

Beyler alcantra kılıf alın yok böyle bir kılıf ...

Nereden kaça alabiliriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mersin forum samsungdan aldım .199 tl ye her kuruşuna değer

• kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

• Bu gün yazıcıoğluna gittim. Bir yerde 60tl dediler kırılmaz cam şu internette 3d diye geçenler. 20tlye direk elastik koruyucu taktırdım. Kaliteli güzeldi yeterince kalındı ama adam güzel takmasına rağmen biraz yukarı takınca edge ekranar yüznden spigen kılıfı takarken o koruyucuyu havaya kaldırdı hep. Yani üstüne konmadı kap. Bende en son sinir oldum çıkardım çöpe attım.

• Selam

Note 5 de arama yaptığım zaman karşı taraf telefonu açınca telefon titriyordu. Böylece telefon açılana kadar kulağıma götürmüyordum. S8 de de varmı. Varsa hangi ayarın altında. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

• 669 mb güncelleme geldi yapan var mi? Cihaz S8

• CompostO C kullanıcısına yanıt
    Telefon-ayarlar-arama uyarılarından yapabilirsiniz.

• Telefonun üstüne elimi yaklaştırdığımda ekran ışığı açılıyor. Bunu nasıl kapatabilirim?

• DODANLI kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağol.

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.