Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.595.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

Orijinalden alıntı: AF CoRSe

quote:

Orijinalden alıntı: ScHeNKii_ScP

Samsung' un kendi tarayıcısı çok güzel bence. Hem hızlı hem az batarya tüketimi var. Bizim s7 lerde öyle en azından.

Entegre vpn de olsa bence suanda tek eksigi wikipedia bile yasaklanan ulkede vpn bizim icin baya onem teskil ediyor :)

Entegre VPN için en iyi tarayıcı Puffin Browser Kesinlikle tavsiye ederim..

Pili iciyor hocam o tarayici pro surumunu var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScHeNKii_ScP

Samsung' un kendi tarayıcısı çok güzel bence. Hem hızlı hem az batarya tüketimi var. Bizim s7 lerde öyle en azından.

Entegre vpn de olsa bence suanda tek eksigi wikipedia bile yasaklanan ulkede vpn bizim icin baya onem teskil ediyor :)

Entegre VPN için en iyi tarayıcı Puffin Browser Kesinlikle tavsiye ederim..

Pili iciyor hocam o tarayici pro surumunu var

Sonuçta dahili VPN var. Gülü seven dikenine katlanır hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu samsung eski telefonları alıp ne yapıyor acaba? Nasıl değerlendiriyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: saydam330

Arkadaşlar sizde hava durumunda konum ne olarak gözüküyor acaba?

Istanbul içinde nereye gidersem gideyim hep Istanbul olarak gözüküyor s7 edge de bölge bölge gösterirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar, s7 edge kullanicisi olarak s8 i inceliyorum ve s7 edge den s8 e gecenler varsa

gecmeye degip degmeyecegi konusundaki gozlemlerinizi paylasmanizi rica ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: emuratg4848

merhaba arkadaslar, s7 edge kullanicisi olarak s8 i inceliyorum ve s7 edge den s8 e gecenler varsa

Ben s7 edge den geçtim bende pil çok fark yarattı ve ekranı çok hoşuma gitti ayrıca bir miktar daha seri bence.

Ben biraz meraklıyım o yüzden aldım, karar sizin.

• quote:

quote:

merhaba arkadaslar, s7 edge kullanicisi olarak s8 i inceliyorum ve s7 edge den s8 e gecenler varsa

Ben s7 edge den geçtim bende pil çok fark yarattı ve ekranı çok hoşuma gitti ayrıca bir miktar daha seri bence.

Nasıl yani, s8 plus ın pili s7 edge den daha mı iyi? Ortalama kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?

• Sevgili arkadaşlar, hoparlör sesi bana biraz yetersiz geldi. Bu konudaki görüşleriniz neler acaba? Benim icelediğim cihazda mı öyle yoksa genel olarak mı ses çıkısı biraz az?

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

quote:

quote:

Nasıl yani, s8 plus ın pili s7 edge den daha mı iyi? Ortalama kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?

Evet kendi kullanımıma göre daha iyi süre alıyorum görünen bu telefon ile min 6 saat max 10 saat ekran süresi alabilirim ama s7 edge min 4-4.5 max 6-7 saat alabilirim gibiydi.

Ayrıca çarşamba aldım belki bir miktar daha iyi olabilir bir kaç gün içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saydam330 -- 30 Nisan 2017; 10:23:28 >

• saydam330 S kullanıcısına yanıt
    İlginç, bende s7 edge kullanıyorum ;pek bir şey kısmadan 6.5-7 saat ekran süresi alıyorum. Ama s8 plus ın bu performansı şaşırttı doğrusu...

• Valla s7 edge forumunda verilen süreleri hiç bir zaman alamadım ama bu telefon çok başarılı. Resim ekleyemiyorum, sizi s7 bölümünden de tanıyorum isterseniz özelden ulaşın size resimleri whatsapp ile yollarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmlunrssl

Sevgili arkadaşlar, hoparlör sesi bana biraz yetersiz geldi. Bu konudaki görüşleriniz neler acaba? Benim icelediğim cihazda mı öyle yoksa genel olarak mı ses çıkısı biraz az?

Hayırlı olsun hocam. Ne ara aldınız? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Xlarge

669 mb güncelleme geldi yapan var mi? Cihaz S8

Sanırım bu sorduğunuz ilk gelen güncelleme, bunun sonrasında bir güncelleme daha geldi onunda boyutu 426Mb falandı galiba.
  • İlteriş Kutluk Kağan kullanıcısına yanıt
    İphone 7 plusta bir zamandan sonra çok sıktı. Hiç bişeyini kişiselleştiremiyorum. Androidde ki özgürlük benim açımdan önemli. S8 plus kamera olarak önde, ekran kasa olayı süper ben hiç pişman değilim s8 plusa geçtiğime herkesede tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Sevgili arkadaşlar, hoparlör sesi bana biraz yetersiz geldi. Bu konudaki görüşleriniz neler acaba? Benim icelediğim cihazda mı öyle yoksa genel olarak mı ses çıkısı biraz az?

Yok hocam almadım... kararsızım :) bana biraz sesi az ve sanki biraz da boğuk geldi... siz deneyimlediniz mi?

• saydam330 S kullanıcısına yanıt
    Dostum 4 saat ekran alıyorum s8 plusta. Facebok twitter falan doğru düzgün videoda izlemedim. Siz özel bişey mi yapıyorsunuz?

• İlteriş Kutluk Kağan kullanıcısına yanıt
    Aynen eğer varsa direk düz alalım. Zaten bu ku kap yere düşünce darbeleri emiyor ve ekran yere değmiyor. Sivri bir yere düşmedikten sonra bir şey olmaz sanırsam.

• tesekkurler bilgiler icin ekran suresi kullanim aliskanliklarina gore onem kazaniyor kanimca.

5 saatin ustunde bir ekran suresine hicbir zaman ihtiyac duymadim.islemci performansi ve kamerasini kiyaslayacak olursak bariz fark var s8 iskalanmamali diyebilirmisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wiperagain

Dostum 4 saat ekran alıyorum s8 plusta. Facebok twitter falan doğru düzgün videoda izlemedim. Siz özel bişey mi yapıyorsunuz?

Hiç özel birşey yapmadım. Sadece s7 edge den farklı google fotoları kaldırdım. Birde ayarladan kullanmadığım uygulamaları kaldırdım.

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam almadım... kararsızım :) bana biraz sesi az ve sanki biraz da boğuk geldi... siz deneyimlediniz mi?

Hocam hoparlör çıkışı stereo olmadığı için kalite biraz düşük olabilir tabi. Ama sonuçta kötü değil bence gayet yeterli...

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.