Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.595.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung, bu eskiyi getir yeniyi götür kampanyasını Note 8 için de yaparsa S7 edge ile düşünmüyor değilim :D

Inşallah yapar :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wiperagain

İphone 7 plusta bir zamandan sonra çok sıktı. Hiç bişeyini kişiselleştiremiyorum. Androidde ki özgürlük benim açımdan önemli. S8 plus kamera olarak önde, ekran kasa olayı süper ben hiç pişman değilim s8 plusa geçtiğime herkesede tavsiye ederim.

Youtube da video izlerken 16:9 formata uygun olan videoların fazla olmasıyla ilgili bir sıkıntı yaşadınız mı? Sonuçta kenarlardan kırpıyor videoyu.

• quote:

Dostum 4 saat ekran alıyorum s8 plusta. Facebok twitter falan doğru düzgün videoda izlemedim. Siz özel bişey mi yapıyorsunuz?

4 saat yalnız çok kötü bir değer... bir de normal s8'i hayal edemiyorum.

• Merhabalar,
    Daha önce hiçbir telefonumu kılıflı kullanmadım, ama s8+ ı kullanırken çekiniyorum açıkçası.
    Kılıfsız kullanıma en yakın komibnasyonu ( şu kırılmaz cam + şu kılıf gibi), İstanbul'da hemen temin edebileceğim bir yer veya herhangi bir tavsiyesi olan var mı?
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bari5h -- 30 Nisan 2017; 12:26:24 >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Hiç rahatsız etmiyor. Bazı videoları tam ekran gösteriypr

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Sadece şu batarya konusu canımı sıktı dostum. Acaba benim telde mi sorun var. 2 saat kulannımda yüzxe 50 ye iniyor. Ekran ışığıda yarıda. Arka planda telefon kilitleykende şarj yiyor anlamadım bişey

• Bu yazı kapanmıyor arkadaşlar home tuşunda yok. Ne yapmam lazım. Always on seçeneklerinde de yok

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    Allways on Display ayarlarında üç seçenek var, anasayfa bilgileri olmayanı seç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 30 Nisan 2017; 14:16:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

Samsung, bu eskiyi getir yeniyi götür kampanyasını Note 8 için de yaparsa S7 edge ile düşünmüyor değilim :D

Inşallah yapar :))

kampanya icerigi ile ilgili bilgiyi nereden alabiliriz s7 edge ile degisim mumkunmu s8 plus icin

• SamsungWA'da satılan hızlı şarj cihazları S8 ile de uyumlu mudur arkadaşlar? Uyumlu modeller altında S7 var A3 2017 bile var ama S8 yok.
  • Herkes ekran süresini paylaşabilir mi? Ben 3-4 saat arası ekran alıyorum anormal bir durum gibi geliyor bana

• Ankara'da eski telefonları belli bi miktar karşılığı alan samsung bayisi var mı acaba, giden var mı?
  • Wiperagain kullanıcısına yanıt
    Bende bataryadan şikayetçiyi m.S8 +

• Dostum 1 saat ekran aldım %82 kaldı. Işık ortada çözünürlük ortada şimdi yine %100 yaptım 7 dakikada %97

• quote:

Herkes ekran süresini paylaşabilir mi? Ben 3-4 saat arası ekran alıyorum anormal bir durum gibi geliyor bana

Sizin 2 saatte yüzde 50 ye mi iniyor?

Ben de s7 edge var; 1-1,5 saatte 100'den 90 a iniyor.

Plus olmasına rağmen arka planda bir şey tüketimde ama bakmak gerek..

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Sorun nedir acaba neden böyle oluyor su gibi eriyor batarya

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Durum bu şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: newfel

Allways on Display ayarlarında üç seçenek var, anasayfa bilgileri olmayanı seç.

Yok yazı gitmiyor orada duruyor sanki demı cihaz gibi

• Anladığım kadarı ile, samsung şarj konusunda yine sınıfta kaldı.
    batarya su gibi biterse ne anlamı kaldı bunun?
    iphone 6 plus son güncelleme ile batarya performansından şikayet eder olduk, ama s8'e bakılırsa daha berbat bir durum bu...
  • İphone 7 plusum vardı ilk zamanlar batarya performansı akıl almazdı süperdi. 1 ay geçti günde 2 kere şarj ediyordum. Şimdi s8 plusu tam doldurdum ekran alcam akşam sıfıra kadar denicem. Foto atcam buraya. 1 saat 10 dk oldu ekran şarj %85 şu an.

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.