Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.595.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sony z3 kullanıyorum hala ilk günkü gibi ne bir takılma ne yavaşlama söz konusu bile değil s7 edge düşünüyorum ama sürekli bir şikayet ekran renkler soluyor çabuk kırılıyor vs vs bakalım hangi cihazı alacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

Hocam note 8 in resmi diyorlar siz ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawice

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

Hele hele :)

• mawice kullanıcısına yanıt
    Trabzon da hangi mağaza bu forumda ki Samsung mağazası mı acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: surgeon17

Trabzon da hangi mağaza bu forumda ki Samsung mağazası mı acaba.

Hayır maraş caddesinde ptt karşısında tekobiz mağazası orasıda samsung mağazası
  • Teşekkürler peki ellerinde s8 plus var mıdır bilginiz var mı acaba. Trabzon da hiç bir yerde yok. Mayıs ta gelecek deniyor. Düz s8 bazı yerlerde bulunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

quote:

Cok buyuk degil mi tepsi gibi olur. Zaten s8 plustan buyuk ekran olcakmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

quote:

Cok buyuk degil mi tepsi gibi olur. Zaten s8 plustan buyuk ekran olcakmis

Aynen öyle kardeş, ama bende merak ediyorum gelsin bir görelim, note 7 çok iyiydi tasarımı...

• quote:

Orijinalden alıntı: surgeon17

Teşekkürler peki ellerinde s8 plus var mıdır bilginiz var mı acaba. Trabzon da hiç bir yerde yok. Mayıs ta gelecek deniyor. Düz s8 bazı yerlerde bulunuyor.

Bana olduğunu söylediler bugun. 2 gün önce forum da turk telekomda mevcuttu. Eniştem vodafone bayisi o da haftaya stokta olacak diyor salı gibi. Trabzondaysanız yardımcı olmaya çalışırım. Bende S8+ alacağım.
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Samsung olmasına gerek yok ama çok eski adı sanı bilinmedik modeller sistemde görünmüyor. Sanırım bazı modeller kabul ediliyor ama bunun bir listesine falan rastlamadım. Ben note 3, j serisi ve bir de eski bir lg götürmüştüm mesela. sadece note 3 oluyordu, öncesinde de s4 sormuştum onu da alıyorlardı.
    Ben Doğu'daki küçük bir şehirdeki tek bayiden aldım, muhtemelen tüm samsunglarda geçerlidir. kampanyanın süresi var mı emin değilim ama hediye çeki alabilmek için 4 mayısa kadar telefonu almak gerekiyor.
  • Kulaklı konusunda hala gerideler. 3-4 yıllık Motorola S9 HD bluetooth kulaklığım çok daha başarılı. Özellikle baslar benim kulaklı resmen basıyor, abarttıkları kulaklık bumuymuş dedirtti.
  • S8 de veya S8+ ya şebeke,çekmeme,sesinizin karşı tarafa ulaşmaması sorunu yaşayan arkadaşlar varsa benim gibi,Bağlantılar-Mobil ağlar kısmındaki VoLTE Yİ kapatsınlar,sorun çözülecektir👍🏻

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selfienglish

Samsung olmasına gerek yok ama çok eski adı sanı bilinmedik modeller sistemde görünmüyor. Sanırım bazı modeller kabul ediliyor ama bunun bir listesine falan rastlamadım. Ben note 3, j serisi ve bir de eski bir lg götürmüştüm mesela. sadece note 3 oluyordu, öncesinde de s4 sormuştum onu da alıyorlardı.
    Ben Doğu'daki küçük bir şehirdeki tek bayiden aldım, muhtemelen tüm samsunglarda geçerlidir. kampanyanın süresi var mı emin değilim ama hediye çeki alabilmek için 4 mayısa kadar telefonu almak gerekiyor.

Telefon listesini paylaştım yukarıda. Hangi telefonları kaça saydıklarını. Siz değişim kampanyası ile birlikte indirim çekide aldınızmı. Bana ikisinin birden olamayacağı söylendi. Değişim alırsam indirm alamazmışım doğrumudur ona göre arayıp görüşeceğim..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

quote:

Telefon listesini paylaştım yukarıda. Hangi telefonları kaça saydıklarını. Siz değişim kampanyası ile birlikte indirim çekide aldınızmı. Bana ikisinin birden olamayacağı söylendi. Değişim alırsam indirm alamazmışım doğrumudur ona göre arayıp görüşeceğim..

Peki bu kampanyanın süresi ne kadar bunu biliyor musunuz

• quote:

Evet böyle olma ihtimali var. Çünkü note serisi tasarım anlamında genelde S serisini baz alıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 29 Nisan 2017; 17:5:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

quote:

quote:

Peki bu kampanyanın süresi ne kadar bunu biliyor musunuz

Yok o konuda ben bişey sormadım aracı yol üstünde bırakmıştım arkamada şansa polis geldi mecbur acele foto çekip çıktı..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sevgili Arkadaşlar S8'i güç tasarrufuna aldığınız zaman kilit ekranında ve bildirim çubuğunda güç tasarrufu bildirimi gelip orda duruyor mu halâ? En gıcık olduğum şey onun için sorayim dedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 29 Nisan 2017; 16:48:49 >
  • ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Note 4 hariç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blumhouse

Note 4 hariç.

O zaman söyle diyeyim genel olarak S serisini baz alıyor :)

• mawice kullanıcısına yanıt
    evet indirim çeki de aldım.
    sizin listeyi sonradan gördüm, ancak tutarlar biraz düşük geldi.
    benden note 3 için s8'e 900 TL indirdiler. s8+ 1.000 TL indirim vardı.
    sizin listede note 3 için 700 ve 800 TL görünüyor.
    ayrıca s4 içinde 650 TL demişlerdi.
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.