Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ABD den gelecek cihaz Snap835 çipseti içerecek, Türkçe dil desteğiyle kullanım arıyorsanız bu imkan olmayabilir. Exynos8895, Snap835 den sentetik testlerde biraz daha fazla performans gösteriyormuş (Gsmarena incelemesi)

4500TL den hediye çeki düşüldüğünde 4000TL ye hatta bazı yerlerde daha aşağısına bulunabilir, kampanyaları takip edip almanız tavsiyemdir. Cihaz yurtdışından (Avrupa) alındığında galiba 90€ maliyetle yeni versiyon VR ve hatırlamdığım bir hediye veriyorlarmış, araştırabilirsiniz. ABD den alacağınız cihazın sıkıntısız kullanım için unlocked olması gerekiyor.

Kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Androidin güzel yanı. Customization. Telefonu komple kendine özgü yapabilirsin. İstediğin gibi güzel yanı bu. Kullanmadığın uygulamaları disable yapabilirsin. Root atmak istemiyorsan. Bunu sağlayan ücretli veya ücretsiz çeşitli uygulamalar var. Ben şahsen Debloater kullanıyorum. Touchwiz i sevmiyormusun?. Sevmek zorunda değilsin. Zilyon tane çeşit var. Nova mesela göze en fazla çarpanlardan bir tanesi. Benim şahsi favorim Total Launcher. Bu launcher ın pro versiyonunu 10 tl verip yükledim telefonuma. Hani telefonu sallayarak uygulama açmasından tut, drawer ı kaldırmaya vs. Bir ton şey yapmak mümkün. S7 Edge i satmadan önce bu launcher ile kullanıyordum gerçekten memnundum. Altta ekran görüntüsü de paylaşacağım. Hani apple ın arayüzünü çok seviyorsan ona benzer launcherlarda mevcut onları bile yükleyebilirsin. Bunun seçenek olarak sunulması güzel. Sıkıldınmı değiştir. Başka birşeyler yap. Seçenek çok.

Ana ekran direk drawerdı bende. Sol tarafa kaydırdığımda tam sayfa gmail. Sağ tarafta da tam sayfa RSS Feed ile battle.net authenticator vardı. Telefonu sallayarak youtube u açıyordum direk mesela. İstediğin uygulamayı koyabiliyorsun limit yok. 10-15 tane gesture vardı. Şu sıralar samsung monte kullanıyorum akıllı telefon kullanmayı özledim. Eskiden xperia play vardı her hafta yeni rom yüklerdim şimdi garanti den dolayı yemiyor :D. Android gerçekten eğlenceli.
    SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

• Hocam bütçenizi zorlayacaksa s7e hala güzel bir cihaz. Üstelik kapalı kutu 2700 civarında bulabilirsiniz. S8 i ise en iyi ihtimal 3500 civarına bulabilirsiniz kapalı kutu. Aradaki 800 liralık fark az değil. Değer mi değmez mi konusuna girmiyorum. Gerisi bütçe ve zevklerle ilgili :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Hocam s7 edgeyi benimle ön sipariş alan arkadaşlarım hiç şikayet etmiyorlar hocam. Hele ki N7 ile başka bir telefona dönüştü diyorlar :) N'ın tam manasıyla stabilleştiğini söykemekte mümkün değilken yine de çok memnunlar. S8 almasaydım alacağım ilk 3 cihazdan biri s7 edge olurdu.

Galaxy S8 yerine S7 Edge aldım. Çok büyük farklar yaşamadım hocam bende..

Belki Note 8 çıktığında üzülebilirim :)

• DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    hadi ya türkçe dil desteği olmayacaksa sıkıntı olur, avrupa cihazı bulamamda ancak amerikadan getirme şansım var. Hediye çeki dediğiniz olay nerelerde mevcut acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: bodrum

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: bodrum

Arkadaşlar sizce amerikadan 3000 tl + 150 tl pasaport kayıtla 3150 ye mi almak mantıklı yoksa türkiden garantili 4500 tl ye mi almak mantıklı?

Amerika tabiki

garanti olayı kafamı karıştırıyo, sıkıntı çıkarmı diye korkuyorum

Dikkatli olacaksin kullanirken. O aradaki parayi ben vermem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Hocam iki cihaz arasında uçurum diyeceğimiz farklar yok. En belirgin fark ekran kasa oranı ki s7edgenin ekran kasa oranı da, yakışıklılığı da fena değil. Note 8 olur mu bilmem ama s9 farklı olacaktır.

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    dikkatli kullanmakla alakası yok ki telefondan donanımsal bir arıza olursa korkum o.

• quote:

Hocam iki cihaz arasında uçurum diyeceğimiz farklar yok. En belirgin fark ekran kasa oranı ki s7edgenin ekran kasa oranı da, yakışıklılığı da fena değil. Note 8 olur mu bilmem ama s9 farklı olacaktır.

Hep aklımda Note serisi kullanmak olduğu için dedim hocam :) yoksa S7 edge bence s8 ile devasa farkları olmayan bir cihaz

• Arkadaşlar Trabzonda bir samsung mağazasında değişim kampanyası vardı. Listenin fotoğraflarını çektimde yalnız satıcılar değişim kampanyasından alınınan cihaza hediye çeki vermiyoruz dediler. Yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş hem değişim kampanyası hemde hediye çekinden bahsetmişlerdi bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmıdır acaba ?

• bodrum kullanıcısına yanıt
    AvrupaElektronik 300TL hediye ceki veriyormus galiba, Samsungun kendi websitesi de ayni promosyonu verebilir. 23 Nisana kadar olan siparislerde 400TL hediye ceki verdiler. Samsung magazalarda eski teli verilince belli bir indirimle de cihazi satabiliyorlarmis.

• Amoled yanığı oluşmasın diye home butonu yer değişiyormuş hafiften farkeden oldumu bizim ince eleyen sık dokuyan alıcılarda ben önce türklerin bunu keşfetmesini beklerdim işin doğrusu.

Hocam note serisinin farklı bir havası var. Bırakın note 8 i, Note 7 satışa çıksa s8 den vazgeçirir :))

• quote:

Hocam note serisinin farklı bir havası var. Bırakın note 8 i, Note 7 satışa çıksa s8 den vazgeçirir :))

Doğru söze ne demeli :))

Aynen hocam Note 7 tam alacakken toplarınla mevzuları oldu. Ve kaldı öyle. S8 i bekledik. O da s7 edge ile arasinds ucurum fark olmadigini görünce bunu aldım. Ama note cihazını alcam bi gün:D

İnşaallah hocam.

• quote:

İnşaallah hocam.

Evet hocam inşaallah ;-)

• quote:

Orijinalden alıntı: mawice

Arkadaşlar Trabzonda bir samsung mağazasında değişim kampanyası vardı. Listenin fotoğraflarını çektimde yalnız satıcılar değişim kampanyasından alınınan cihaza hediye çeki vermiyoruz dediler. Yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş hem değişim kampanyası hemde hediye çekinden bahsetmişlerdi bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmıdır acaba ?

IP6'yi 1400 e sayip S6 yi 1250 ye saymak nasil bir kafa acaba 2 side 2015 amiral gemileri samsung magazasinda s6 alinirken bile daha degersiz.Note5'i nasil 1750 ye sayiyorlar onda anlamadim S6 ile ayni donanim ayni yil cikmis telefon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AF CoRSe

quote:

Orijinalden alıntı: mawice

Arkadaşlar Trabzonda bir samsung mağazasında değişim kampanyası vardı. Listenin fotoğraflarını çektimde yalnız satıcılar değişim kampanyasından alınınan cihaza hediye çeki vermiyoruz dediler. Yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş hem değişim kampanyası hemde hediye çekinden bahsetmişlerdi bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmıdır acaba ?

IP6'yi 1400 e sayip S6 yi 1250 ye saymak nasil bir kafa acaba 2 side 2015 amiral gemileri samsung magazasinda s6 alinirken bile daha degersiz.Note5'i nasil 1750 ye sayiyorlar onda anlamadim S6 ile ayni donanim ayni yil cikmis telefon.

Belki hani insanlar iphoneları versinler diye bir satış politikasıdır bilemeyeceğim. Ama kampanyaları bu şekilde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Spigen Slim /Tough Armor vb. kiliflari almaniz tavsiyemdir. XDA de dolanirken S8+ i 1m altinda dusurup ekrani/arka kapagi catlatan kullanicinin mesajina denk geldim:

• S8+ için bu kılıfı tavsiye ederim sevgili arkadaşlar:

www.spigen.com.tr
    Galaxy S8 Plus Kılıf, Spigen Neo Hybrid Crystal - Dünya Markası | Spigen
    http://www.spigen.com.tr/Galaxy-S8-Plus-Kilif-Spigen-Neo-Hybrid-Crystal,PR-2529.html

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.