Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşimde s7 edge var. Onu kaça sayarlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung s8 in tv 8deki reklamı süper olmuş kaliteli durmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

samsung s8 in tv 8deki reklamı süper olmuş kaliteli durmuş

1 ay once yayinlanan reklam :)

Bende demin tv8 de gordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cobalt_evan kullanıcısına yanıt
    bende merak ediyorum soran olursa bilgilendirebilir mi bizi?
    eğer değecek kadar bi farksa değiştirebiliriz
  • S7 edgeyle s8 arasında tasarım dışında donanımda önemli bi farklılık varmı?kağıt üstünde rastlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

S7 edgeyle s8 arasında tasarım dışında donanımda önemli bi farklılık varmı?kağıt üstünde rastlamadım.

LPDDR4x ram daha dusuk guc tuketiyor

Islemci 10 NM Moongose M2 var 4 cekirdek diger 4 cekirdek A53 onun disinda Grafik birimi baya iyi G71 MP20

On kamera otofocus 8 mp arka kamera ayni sensor dahil fark yok.

Modem 1Gbit hizlara ulasiyor Cat16 destekli.

Ekran hdr destekli note 7 deki gibi

Bunlar disinda cokda fark yok tasarim farki var iste :))

• Bu hediye ceki kampanyasina fatura gonderip mi katiliyoruz yoksa alirken bir kod falan mi veriyorlar

Biri saticiya sormus gerci yok demis ama eger varsa bundan alayim diyorum kupon+puan+banka puani+bide cek olursa tam 3000 e gelir

Yada paralel'ler ne zaman gelir tahminen sahibindende kayitsizlar var ama pek guvenemiyorum kayidi yaptiririm sorun olmazda

urun.n11.com
    Samsung Galaxy S8 (samsung Türkiye Garantili) - n11.com
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-s8-samsung-turkiye-garantili-P175096377

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AF CoRSe -- 29 Nisan 2017; 3:32:39 >

• Arkadaşım bir teknoloji mağazasında çalışıyor ve %10 indirimleri var
    S8 plus 4.050 TL'ye
    S8'de 3.600'e geliyor.

Kafalar karışık S8 olan ekran boyutu olarak üzmez ise onu almak istiyorum ama S8 için televizyon kumandası gibi diyen çok oldu o biraz tedirgin ediyor. S8 plus olanda hem çok büyük ve 4000 lira bir telefona verilir mi ikilemi var ama sonuçta alıp bunun ekranı küçükmüş şöyleymiş demek istemem. S7 Edge kullandım onun ekran boyutu beni tatmin ediyordu. Ama şöyle bir durum var ekran boyutlarından dolayı S8 düz model S7 ekran boyutuna eş S8 plus ise S7 Edge ekran boyutuna denk geliyormuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanElçin

Arkadaşım bir teknoloji mağazasında çalışıyor ve %10 indirimleri var
    S8 plus 4.050 TL'ye
    S8'de 3.600'e geliyor.

Kafalar karışık S8 olan ekran boyutu olarak üzmez ise onu almak istiyorum ama S8 için televizyon kumandası gibi diyen çok oldu o biraz tedirgin ediyor. S8 plus olanda hem çok büyük ve 4000 lira bir telefona verilir mi ikilemi var ama sonuçta alıp bunun ekranı küçükmüş şöyleymiş demek istemem. S7 Edge kullandım onun ekran boyutu beni tatmin ediyordu. Ama şöyle bir durum var ekran boyutlarından dolayı S8 düz model S7 ekran boyutuna eş S8 plus ise S7 Edge ekran boyutuna denk geliyormuş.

S8 plus al. Kafani duvarlara vurmazsin en azindan.

O magaza teknosa mi

• Bu yeni guncelleme hakkinda bilgi verin. Arayudeki takilmalar gitti mi

• quote:

Orijinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

Bir yerlerde Always On Display'in çok çok az batarya yediğini okumuştum, sonradan bulamadım.
    Sizin fikirleriniz neler bu konuda?

Hocam bende s7edge var aod 1 saatte ortalama yuzde 1 batarya yiyor. S8 de de muhtemelen buna yakin olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

Bu yeni guncelleme hakkinda bilgi verin. Arayudeki takilmalar gitti mi

Daha akıcı çalışıyor, uygulamalardan ana menüye geçerken milim takılma vardı artık yok.
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Ben mi6 bekliyorum, bi xiaomi deneyesim vardı bu fiyatlar bahane oldu.

Güle güle kullanın, şuan kim ne derse desin, mobil alemin en şık ve güzel telefonu.
  • Dün 240 tlye 2.el bir s3 mini satın aldım ve avrupatr samsung bayiinde 700 tl karşılığında s8+ ile değiştirdim. Yani telefon 4040 liraya gelmiş oldu. Artı 300 de hediye çeki var tabi.

Şimdi bu samsungwa mağazasında uygun fiyatlı kablosuz şarj aletleri var. Bunlar s8 lere uyumlu mu? Bilgisi olan var mı? Bence bu hediye kupon muhabbetine s8in kablosuz şarj aletinin fiyatını şişirmişler. 350 lira nedir ya?
  • S8 plus ekran suresi kac saat.

Daha dogrusu kac saat alabiliyorsunuz. Parlaklik otomatik. Konum kapali. Aod kapali sekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

Sevgili arkadaşlar, S8 arayüzünü merak eden, S8 almak isteyenler için fazlasıyla fikir verecek mükemmel bir detaylı inceleme videosu :

Iyi seyirler..

video için çok teşekkürler. hiç android kullanmamış ve anlaşılan android hakkında hiç bilgisi bile olmayan beni inanılmaz şaşırttı. bu bahsettiği özellikler androide mi özel yoksa samsung'a mı bilmiyorum ama gerçekten çok detaylı ve farklı özellikler varmış telefonda.

hep android stabil değil, ios çok iyi diye konuşulur ve ben de androidi bilmeden buna inanırdım ama gerçekten bu video beni çok etkiledi. herşey istediğin gibi, istediğin şekilde, istediğin yere ayarlanabiliyor.

hala üzerimde bir korku vardı pişman olur muyum diye ama artık sabırsızlanıyorum alıp denemek için. tekrar teşekkürler bu güzel inceleme için

• quote:

Orijinalden alıntı: corbusier

Dün 240 tlye 2.el bir s3 mini satın aldım ve avrupatr samsung bayiinde 700 tl karşılığında s8+ ile değiştirdim. Yani telefon 4040 liraya gelmiş oldu. Artı 300 de hediye çeki var tabi.

Şimdi bu samsungwa mağazasında uygun fiyatlı kablosuz şarj aletleri var. Bunlar s8 lere uyumlu mu? Bilgisi olan var mı? Bence bu hediye kupon muhabbetine s8in kablosuz şarj aletinin fiyatını şişirmişler. 350 lira nedir ya?

Eski nesil hizli kablosuz sarjda is gorur 129 olan zaten digerlerinde stok yok.

• quote:

Dün 240 tlye 2.el bir s3 mini satın aldım ve avrupatr samsung bayiinde 700 tl karşılığında s8+ ile değiştirdim. Yani telefon 4040 liraya gelmiş oldu. Artı 300 de hediye çeki var tabi.

çok iyiymiş, bütün s3 minileri kabul ediyorlar değilmi bende bu şekilde almak istiyorum

• Bu Çekleri sadece internette mi kullanabiliyoruz yoksa Samsung mağazadan da mı harcama yapabiliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: bodrum

quote:

çok iyiymiş, bütün s3 minileri kabul ediyorlar değilmi bende bu şekilde almak istiyorum

Alıyolar ama telefonun neredeyse kusursuz olması lazım. Benim bir s3 vardı kasasında ufacık çatlağı var diye almadılar. Miniyi de aşağı yukarı 1 saat kadar incelediler.

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.