Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.130
Cevap
184
Favori
1.590.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13021303130413051306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncellemeyi kurdum telefon biraz daha akıcı stabil pil hakkında konuşmak için erken. Çok fark göremedim ben biraz ikonlar değişmiş o kadar.
    Takılma donma yok kanımca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndiriyorum ama mesajları gördükçe kurmaktan vazgeçicem sanırım. video da pro modu yok 4k kayıt yok diyenler var cihazi neden bu kadar kısıtlıyolar anlam veremedim. Birde arkadaş soruyo 8 e nasıl dönerim diye bu cevap bana da lazım olacak galiba :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosen312

Arkadaşlar 8.0 oreo ya dönmek istiyorum bu mümkün mü nasıl yapabilirim bilen varmı? Bir Arkadaş bootloder değişmedi demişti ona nerden bakabilirim değişip değişmediğine.
    4 yazan bootloader sürümü son oreoda da 4 dü ama başka birşekilde sürüm düşürmeyi engellemis olabilirler
    SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• jskat J kullanıcısına yanıt
    4k kayıt var. Ama videoda pro modu yok. Fotoğraflarda var

• Çok sağolsın hocam inş engellememişlerdir.
  • Chosen312 kullanıcısına yanıt
    Hocam 8 e dönmeyi deneyip haber verirseniz sevinirim

• Tamamdır hocam aslında pek bir bilgim yok Stok rom kurar gibi bl ap csc cp yi odin ile seçip kurunca oluyor mu yoksa home csc mi kullanmam lazım onu bi araştırmam lazım.
    Konuda bunu bilen arkadaşlar illaki vardır yardımcı olurlar artık :)

• Güncellemeyi yaptıktan sonra Factory reset/wipe cache part. yaptım, temiz kurulumu sağladım kısaca. Yaklaşık bi 6-7 saat oldu işlemleri yapalı, performans ve şarj artışı gözle görülür derecede yüksek oldu açıkçası. Sadece yeni arayüze çok alışamadım onun dışında çok kaliteli bir güncelleme oldu. Güncelleme, sıfırlama işlemleri sırasında biraz ısınıyor normal bir şekilde ama sonrasındaki kullanımlarında herhangi bir sorun görmedim.
  • Bugün s10 stabilite güncellemesi aldı,ayrıca bixby butonuna görev atayabilme eklediler.mesela tuşa basarak kamerayı açabiliyorsun.yada basılı tutarak feneri açıyorsun.bixby tuşu için bu güncelleme diğer Galaxy telefonlarada gelecekmiş.

• Hız sınırlamasına takılmadan indirmek için SamFirm kullanın.

Güncellemeden önce yedeklerinizi alıp Wipe'ların ikisini de yapmanız ŞİDDETLE tavsiye olunur yoksa istenmeyen sonuçlar alabilirsiniz.

CSC ile yükleyin(verileri tutmaz daha sağlıklıdır, sıfırdan kurulur)

HOME_CSC ile değil.(verileri tutar ama sağlıksız olur, çakışmalar, buglar, hatalar vs.)

Yarın bende yükleyip iki kelam ederim.

Hepsi altta var.

https://forum.donanimhaber.com/s8-s8-note-8-pie-samsung-pie-oreo-rehberi-faydali-anlatimlar-rom-linkleri-nougat-ve-mm--114503536

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Şubat 2019; 16:40:36 >

• 55525534 5 kullanıcısına yanıt
    Bende bir deneyim ozaman hocam teşekkür ederim.
    Home csc silmez. Düz csc yaparsanız silinir verileriniz

• sametcan0693 S kullanıcısına yanıt
    Guncellemeden sonra wipe cache/data yaptım. Herhangi bir problem yok bende.Eger yapmadıysanız sıfırlamayı deneyin.Buyuk bir güncelleme problemler olabiliyor.

• türkiye güncellemesi Sdcard çıkarsa biriniz alıntılayın beni dostlar.

oreoya tekrar dönmeyelim bir daha. tr güncellemesini sdcarddan yüklersek sorun çözülür muhtemelen
  • SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metrekare -- 28 Şubat 2019; 3:36:20 >
  • Multitask
    Yokmu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Güncellemeyi yaptıktan sonra Factory reset/wipe cache part. yaptım, temiz kurulumu sağladım kısaca. Yaklaşık bi 6-7 saat oldu işlemleri yapalı, performans ve şarj artışı gözle görülür derecede yüksek oldu açıkçası. Sadece yeni arayüze çok alışamadım onun dışında çok kaliteli bir güncelleme oldu. Güncelleme, sıfırlama işlemleri sırasında biraz ısınıyor normal bir şekilde ama sonrasındaki kullanımlarında herhangi bir sorun görmedim.
    Değerli arkadaşlar yazdıklarınızı okuyp anlamaya çalıştım.

Anladığım kadarıyla bu yeni versiyon yüklemeden önce bazı işlemler yapılırsa, sonuç daha iyi oluyor, pil süresi, işlemci hızı vs.

De benim bilmediğim ve sizlerden yardım istediğim nokta , yeni versiyonu yüklemeden önce Factory reset / wipe cache part nasıl yapılır bilemiyorum. Bunu yaparken rehberdeki kişiler e mail adresleri fotolar vs kaybolur mu/silinir mi ?

Temiz kurulum yapabilmek için, bu konudan pek anlamayan yaşlı bir abiye bu nasıl yapılırı tarif edebilirseniz sevinirim.

Bu arada farklı yorumlar var, siz yapın , gayet iyi sonuç alınıyor diyorsunuz yanlış anlamadı isem.

Şimdiden çok teşekkür ederim

• Samsung bir tarafı yaparken yine bir tarafı yıkmış, müzik çalarda edge aydınlatması vardı bu özelliğide kaldırmış. Zaten görsel olarak zayıf bir müzik çalardı, edge aydınlatması ile kendini diğerlerinden ayırıyordu. Ne diye kapatırsın ki bu özelliği? 🤔

• Arkadaşlar Mesajlar uygulamasında ifadeleri engelle seçeneği yokmu acaba benmi bulamadım. Numarası olmayan mesajları engelleyemiyorum

• 
Sayfa: önceki 13021303130413051306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.