Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
176
Favori
1.633.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
38 oy
Sayfa: önceki 13031304130513061307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Package disabler yukleyin kurtulun. Yada bixby'e adb ile tuş atayabileceginiz programlar var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metrekare

Guncellemeden sonra wipe cache/data yaptım. Herhangi bir problem yok bende.Eger yapmadıysanız sıfırlamayı deneyin.Buyuk bir güncelleme problemler olabiliyor.
    wipe cache/data yapmak ile ayarlardaki cihazı sıfırla yapmanın bir farkı var mı? İkiside her şeyi siliyo ama sanki telefon istediğim gibi hızlanmadı ufak ufak takılmalar var gibi.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam samfirm bende error veriyor xda sayfasına gidince de uygulama artık çalışmıyor tarzı bir şey yazıyordu siz nasıl indirdiniz acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar merhaba,

Samsung Galaxy S8'im var ve guncellemeyi dun yaptim. Suana kadar ki kullanimimda bir iki konuda sikinti yasiyorum.
    Bile varsa yardimci olabilir mi?

Birincisi sosyal medya hesaplarinin herhangi birinden bildirim geldiginde ekranda yatay bar olarak bildirim cikiyordu, simdi ise sadece uygulamanın ikonu beliriyor. Daha dogrusu tum pop up lar neredeyse bu sekilde.

Bir digeri de bankacilik uygulamalarinda sms gelen sifre direkt olarak bankailik uygulamasindaki ekrana yazilmis oluyordu. Simdi ise olmuyor. Bakindim ama bulamadim ...
  • Arkadaşlar bu güncellemeden sonra kulaklık çıkışındaki ses berbat. Ses kalitesine önem veren birisiyim hi fi kulaklıklarla kullanıyorum eski ses kalitesi yok bunu nasıl düzeltebiliriz yada eski sürüme nasıl döneriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wipedata factory reset yapıyor, wipe cache de onbellekteki tüm dosyaları siliyor. Ben yedeği geri yüklerken sadece resimleri ve rehberimi falan yükledim. Ayarları yada uygulamalari yüklemedim bir problem çıkarmasın diye.

@Phantom7
    Aralarında fark var mı bilmiyorum.internette yazılana göre recovery menüden yapıldığında daha temiz olduğu ,Menüden yaptığınızda işletim sistemi halen çalıştığı için tamemen temizlenmedigini söyleniyor. Kimiside aralarında hicbir fark yok diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metrekare -- 28 Şubat 2019; 14:43:15 >

Orijinalden alıntı: hoaxgh

Arkadaslar merhaba,

Samsung Galaxy S8'im var ve guncellemeyi dun yaptim. Suana kadar ki kullanimimda bir iki konuda sikinti yasiyorum.
    Bile varsa yardimci olabilir mi?

Birincisi sosyal medya hesaplarinin herhangi birinden bildirim geldiginde ekranda yatay bar olarak bildirim cikiyordu, simdi ise sadece uygulamanın ikonu beliriyor. Daha dogrusu tum pop up lar neredeyse bu sekilde.

Bir digeri de bankacilik uygulamalarinda sms gelen sifre direkt olarak bankailik uygulamasindaki ekrana yazilmis oluyordu. Simdi ise olmuyor. Bakindim ama bulamadim ...
    İlk sorunun çözümü için:

Ayarlar - Kilit Ekranı - Bildirimler - Stili Görüntüle'yi seçip Ayrıntılı yapın.

İkinci dediğiniz ise evet bende de öyle. Tekrar whatsapp'ı kurarken mesela sms kodunu otamatik girmedi. Update ile düzeltilecek bir şey sanırım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

İlk sorunun çözümü için:

Ayarlar - Kilit Ekranı - Bildirimler - Stili Görüntüle'yi seçip Ayrıntılı yapın.

İkinci dediğiniz ise evet bende de öyle. Tekrar whatsapp'ı kurarken mesela sms kodunu otamatik girmedi. Update ile düzeltilecek bir şey sanırım.

Alıntıları Göster
    Cok tesekkur ederim!

Sorun cozuldu, siz soyleyene kadar orada stil goruntuleyi gormemistim.

Tekrar cok tesekkurler...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Package disablerı ücretli almıştım daha önce şuan yüklemek istiyorum para sitiyor...bunla ilgili sorun yaşayan var mı? Satın alınan ürünü otomatik yüklemesi lazım para almadan. çok saçma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: saasc

Geliştirici çakallık yaptı. Uygulamayı mağazadan kaldırdı. Tekrar koydu. Böyle yapıncada bizim satın almalar boşa gitti :)
    Özelinize link aticam oradan indirin
    Hocam banada atabilirmisiniz ayni sikinti bendede var tesekkurler

Orijinalden alıntı: DarkBlue23

güncellemeyi sdcard ile nasıl yükleyecez yardımcı olacak kimse yok mu ?
    güncellemeyi sd karta atarak yüklenmiyor denmişti sadece odin ile yuklenebilirmiş.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.