Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
176
Favori
1.633.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
38 oy
Sayfa: önceki 13041305130613071308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba geçen hafta geekbenchte grafik kartından(compute) 10000 score alan cihaz güncellemeden sonra 7000 küsür alıyor neden bu kadar bir performans düşüşü oldu bilen var mı acaba? samsung güzel bir güncelleme verdi güzel yenilikler var ama bu olay bazı arkadaşların yaşadığı fps sorunun nedeni olabilir oyunlardaki. Umarım düzeltirler en kısa zamanda değilse fişini çekmişler gibi hissetmeye başladım bu telefonun.

Orijinalden alıntı: Doggymania

güncellemeyi sd karta atarak yüklenmiyor denmişti sadece odin ile yuklenebilirmiş.

Alıntıları Göster
    öyle saçma şey mi olur yahu. Beta yükleyenler (bende beta yükledim) nasıl kararlı sürüme geçecek?

Bir şey soracam hocam, Almanyada yayınlanan kararlı sürümü sdkart ile yükleme var. onu yüklesek, samsungdan güncelleme almaya devam eder miyiz? betayı yükledik vermedi güncelleme bize

Orijinalden alıntı: saasc

Geliştirici çakallık yaptı. Uygulamayı mağazadan kaldırdı. Tekrar koydu. Böyle yapıncada bizim satın almalar boşa gitti :)
    Özelinize link aticam oradan indirin
    Bana da pm atar mısınız? Ayni sorunu ben de yaşadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • bixby tuşuna el feneri nasıl atanıyor, bilen biri yardımcı olabilir mi?
  • dünden beri pie kullanıyorum yeni arayüze alışmak zaman alacak üst panelin ikonlarını pek beğenmedim ama genel olarak memnunum sanki yeni bi telefon almış hissi verdi kurcalayacak yeni şeyler bulmanın hissi sanırım ve pie a geçince beinsports uygulaması wifi da çalışmaya başladı uzun zamandır kulaklarını çınlatıyodum :)

takılma donma tarzı sorunlar yaşamadım buna rağmen hard reset attım cihaza sıkıntısız kullanıyorum.

smart switch ile yedekleme olayını samsung hala çözemedi yanlış hatırlamıyosam iphone kullanırken yedek aldığımızda tarayıcıdaki açık sekmelere kadar geri geliyodu.

telefon görüşme kayıt programı kullanıyorum (acrpro) içerisindeki kayıtları yedeklemek aklıma gelmedi saklamam gereken ses kayıtları vardı hepsi gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55525534 -- 28 Şubat 2019; 20:15:37 >
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.bxactions

Bilgisayardan adb yetkisi vererek bu tarz programlarla yapabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Vatki zamanında 5 tane AR Emoji sınırını doldurup arşivi silmişim telefonda emoji yok yani. Şuan yeni oluşturmama izin vermiyor eskilerinde de silme iconu belirmiyor basılı tuyuyorum ama yemiyor.

Varmı çözümü bilen derken buldum en sağa koymuşlar butonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidarkstone -- 28 Şubat 2019; 20:39:14 >
  • Türkiye Güncellemesi Yapan Arkadaşlara Sesleniyorum Telefonunuzun Usb Kablosu ile Pcye Bağlayıp pcye smart switch indirip telefonunuzu yedekleyin 10 dk sürüyor ondan sonra telefonu kapatın -Aynı anda Güç-Bixby-Ses Açma
    ile recovery menüden wipte data facttory reset atın ve telefonunuzu açın ondan sonra ufak bir kurulumdan sonra telefonuzu pcye bağlayıp smart switchten geri yükleyin pil performans her türlü farkı hissedeceksiniz diyeceğim oki sıfırlayın ondan sonra pie kurun yada pie kurduktan sonra sıfırlayın

Bu APK yı geçen gün bir arkadaş paylaştı bilginiz olsun virüslü.

Mod8.3b_IDan_v3.3_final

Orijinalden alıntı: saasc

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.bxactions

Bilgisayardan adb yetkisi vererek bu tarz programlarla yapabilirsin.
    Teşekkür ederim.
    Bir-iki sayfa geride bir arkadaş yeni güncellemeden söz ederken
    bixby tuşuna el feneri atanabiliyor yazmış ta, ondan sordum bende.
    Ayarlardan programsız yapılıyor sandım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

edge bildirimi soran arkadaş. glimpse notification olmadan hala olmuyor maalesef.

Orijinalden alıntı: taka61

yakında official güncelleme gelecek bixbye istediğimiz şeyi atayabileceğiz.

edge bildirimi soran arkadaş. glimpse notification olmadan hala olmuyor maalesef.
    Oda arkada calisip sarz yer surekli

• Arkadaşlar official Pie geldiğinden beri kullanıyorum ama bana sistem seri gelmemişti takılmalar oluyordu tekrar 8.0 döndüm iyi ki dönmüşüm 8.0 da telefon seri çalışıyor.Bu arada Pie ın Pil performansı da iyi gelmedi bana tabi bunlar benim fikrim.
  • Arkadaşlar lütfen yardım ediniz. 20 program denedim olmadı. Birisi aradığında telefonda zil sesi yerine arayan kişinin isminin tekrar edilmesini istiyorum. Ne yaptıysam olmadı. Lütfen yardım ediniz. Kafayı yemek üzereyim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.