Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
180
Favori
1.596.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Günaydın, nette izlediğim videolarda (EP-NG930) (EP-PN920) kodlu kablosuz şarj cihazları
    S8 serisinde sıkıntı yaşatıyor hocam. Dikkat!

Sağlık olsun yapacak bir şey yok ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: onuruno99

Almanya'dan alacaksanız Mediamarkt ya da Saturn en mantıklı seçim olur. Adreslerine sitelerinden ulaşabilirsin ama bu iki mağaza (özellikle Saturn) illa ki karşınıza çıkar. Mesela merkez istasyona çok yakın bir yerde var bir Saturn.

Kasadan standart alışverişi yapıp sonra fiş ve ürünle müşteri hizmetleri bankosundan tax işlemlerini yaptıracak.

Türkiyeye döneceği havaalanında check-in den önce gümrük yetkililerinin olduğu yere saturn de hazırlanan evrakları verecek onay sonrasında havaalanındaki anlaşmalı bankadan parasını alır.

Yalnız şöyle bir durum var dönüş eğer Danimarka'dansa Almanya evrakları orada nasıl işlem görür tam emin değilim. Saturnden telefonu almadan önce dönüşü Danimarka'dan yapacağınızı söylerseniz onlar belki fikir verebilirler.

Yapabileceğim tek tavsiye eğer telefonu valize koyacaksanız mutlaka check-in den önce işlemi yaptırın. Kimi memurlar ürünü görmek istiyor ve eğer ürünü valiz içinde check-inden göndermişseniz işler çok zora giriyor.

Çok teşekkür ederim.

• newfel kullanıcısına yanıt
    O zaman bunu alacağız. 349 lira da çok be Hocam. Diğer sitelerde 279 lira iken hem de...

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: portaprime

Hocam benim sana tavsiyem kesinlikle spigen'den neo-flex alman yönünde olacaktır.

bir hafta içinde ülkemizdeki ithalatçısının stoklarına da gireceği yönünde bilgi aldım.

Hocam bu kavisli kenarları da kaplayan türden mi. Videodan pek anlayamadım.
    Bir de hepsiburada'da S7 edge için spigen ekran koruyucu yorumlarına bakmıştım herkes çok kötü demiş.
    INTEL Core i7-3770K || ASROCK Z77 Extreme6 || GIGABYTE GTX670 Windforce 3X OC || GSKILL RipjawsX DDR3-1600Mhz 16GB (2x8GB) || CORSAIR 400R Carbide || Corsair CX v2 750W || OCZ Vertex4 2.5 128GB SSD || SEAGATE Barracuda 1TB 64MB 7200rpm SATA || NOCTUA U9B || DELL 23" U2312HM LED

• quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Evet hocam 4 bin verdiğimiz cihazın günü korkusuzca çıkarmasını bekliyoruz doğal olarak ama maalesef s7 edge ile şarj sorununu çözen samsung s8 ile geri gitti. :(

Sağlık olsun yapacak bir şey yok ;)

Anladım Mehmet hocam... Acaba S8+'ın batarya performansı nasıl?
    Edit: gsmarena incelemesi çıkmış. Ordan inceleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 28 Nisan 2017; 10:26:56 >
    Zamanında S7 edge kullanmıştım pil performansı süperdi
    ama 8+ için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

S8 ile S8+ arasında 2 saat fark varmış gsmarena'ya göre... Bu da demek oluyor ki S8+ ortalama 1 saat daha fazla ekran süresi verecektir.. Yeterli mi sizce S8+'ın pil performansı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 28 Nisan 2017; 10:39:23 >

2 saat güzel bir süre ;) Ama plus ta büyük ya Mesut Hocam.

Evet büyük biraz ama çok ta değil Mehmet hocam :) Daha orantılı duruyor bence :)

Orijinalden alıntı: newfel

Zamanında S7 edge kullanmıştım pil performansı süperdi
    ama 8+ için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Nasıl peki hocam? Yani 1 gün rahat çıkarıyor mu? Herşey açık olrak düşünün. Bluetooth, konum, senkron vs...

O zaman bunu alacağız. 349 lira da çok be Hocam. Diğer sitelerde 279 lira iken hem de...

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

Hocam 279 Tl ben herhangi bir yerde bulamadım :) Yardımcı olabilirmisin link varsa rica etsem.

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Durun kanıma girmeyin Mesut Hocam :)))

Üstelik fiyatlara da iyi giydirmişler, ürüne göre piyasayla arasında
    en az 50 ₺ dan başlayan farklar var.

• 4000 tl verilecekse bir cihaza bataryasının iyi olması gerekli ama tabi ekran kasa oranı yüzünden batarya yetersiz kalıyor. Bu kadar büyük ekranı doyurmak kolay değil. Kamera performansı zaten ortada S7 Edge ile hemen hemen aynı diyoruz. Bence bu ekran kasa oranı olarak geçiş telefonu oldu S9 çıktığında tüm taşlar yerine oturacaktır. S9 kasa olarak hemen hemen aynı ama özellik olarak. Eklediğimiz seviyeye gelecektir.

Bu arada bu fiyatlar nedir 4000 TL. Kurbanlık alsak paramız yok borcumuz var deriz ama iş teknolojiye geldi mi abi ne olacak ben teknolojiyi seviyorum tek zevkim o diye cümleler kuruyoruz. Bir de şey var tabi "abi ben sigara içmiyorum senin gibi alırım tabi" var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet hocam sadece 129 luk kablosuz hızlı şarj pedi uygun samsung shoplara nazaran. S3 saat alayım dedim onu da piyasada 1000-1100 liralara alabiliyorken 1400 vermek saçma geldi. Benim ki hala tanımlanmadı gerçi.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.