Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam inşaallah son bu. Final s8 ile oldu. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DODANLI

Hocam inşaallah son bu. Final s8 ile oldu. ;)

Günaydın Mehmet hocam :)

Finalin S8 ile olduğuna emin misiniz? :))) Sanki bana iPhone 8 ya da Note 8'i de bi görürsünüz gibi geliyor :)))

Orijinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

Selam arkadaşlar, kılıf işini hallettim. Spigen Slim Armor.

Ancak kimseden hala ekran koruyucu ile ilgili ses yok :)

İlk kez edge ekran kullanıyor olmamdan dolayı kafamda iki soru işareti var:

1.) Kavisli kenarları da dahil full kaplayacak şekilde bir ekran koruyucu mu yoksa sadece kavislerin başladığı yere kadar kaplayacak bi ekran koruyu mu mantıklı olur?

2.) Temperli cam mı normal ekran koruyucu film mi?

Hocam bende ilk defa kullanıyorum edge ekran tam kapatan temperli çam ekran koruyucu aldım taktım ama edge tarafını kullanırken sorun oldu hemen çıkardım sonra denedim temperli mi diye oylemis kırılınca tek parça halinde kaldı:) buz gibi dağıldı ama

Full kapatan film takanlara sormak lazım nasıl diye

Full kapatan da da yukarıdaki sensörler yine açık kalmak zorunda

2 gündür sadece kılıf ile kullanıyorum böyle daha iyi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

Bu arada 300 TL hediye çeki muhabbetinde de şunları almayı düşünüyorum yarın:

Samsung Taşınabilir Şarj Cihazı 11.300 mAh - 129 TL
    Samsung 64GB EVO Plus Sınıf 10 / U1 (UHS-1) micro SD hafıza kartı - 119 TL
    Samsung Hızlı Araç Şarjı - 69 TL

Mantıklı bende bi dusunim onlari

Hocam büyük konuşmayı bıraktım. :)

Dışarıda satılan kırılmaz camlardan veya tam kaplayan koruyuculardan almayin bi köşesinden kalkıyor bosuna para verirsiniz koruyucu olarak spigen en mantiklisi bildiğim kadariylada sorunsuz kırılmaz cam yok darbe için buff markası var ama oda daha çıkarmamış s8 modelleri için

Hocam açıkçası artık çok büyük telefon kullanmak istemiyorum. Yoksa plus tercih ederdim. Evet S8 5.8" bir telefon olmasına rağmen hiçte 5.8" gibi durmuyor elimde. Bazı arkadaşalar uzun olmasından şikayet etse de ben çok beğendim S8 in 18-9 formatını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 28 Nisan 2017; 8:28:50 >

Günaydın Mesut Hocam.

Hocam büyük konuşmayı bıraktım. :)

:)) Hayırlısı olsun o zaman... Nasıl memnun kaldınız mı hocam? Tavsiye ediyor musunuz S8'i? Bu arada dün bir arkadaşım S8 ve S8+ aldı yanıma geldi ve kurulumlarını yaptık. Inceledigim kadarıyla S8+ en/boy oranı olarak daha iyi duruyor gibi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 28 Nisan 2017; 8:29:45 >

Hocam açıkçası artık çok büyük telefon kullanmak istemiyorum. Yoksa plus tercih ederdim. Evet S8 5.8" bir telefon olmasına rağmen hiçte 5.8" gibi durmuyor elimde. Bazı arkadaşalar uzun olmasından şikayet etse de ben çok beğendim S8 in 18-9 formatını.

Tabi hocam zevk meselesi. Önemli olan içinize sinsin size istediğiniz her şeyi versin.. Memnun kalmanıza sevindim... Peki detay olarak bakacak olursanız hoşnut kalmadığınız bir şeyler var mı S8'de?

Hele ki mate 9, 7 plus, ve x compact tan sonra.

Onun dışında çok memnunum. S8+ en boy olarak daha bir orantılı duruyor. Fakat ben büyük telefondan sıkıldım o yüzden tercih etmedim.

psn: oguzTR76
  • li10king kullanıcısına yanıt
    Hayır :) %2 ila 4 arasında bir kayıp yaşanıyor. Hayırlı cumalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGruff -- 28 Nisan 2017; 9:16:13 >

Hocam hoşnut olmadığım tek nokta pil :(

Hele ki mate 9, 7 plus, ve x compact tan sonra.

Onun dışında çok memnunum. S8+ en boy olarak daha bir orantılı duruyor. Fakat ben büyük telefondan sıkıldım o yüzden tercih etmedim.

Anladım Mehmet hocam..

Takip etiğim kadarıyla sizin kullanım senaryolarınız ile benim kullanım senaryolarım hemen hemen aynı gibi. Ekran süresi olarak ortalama kaç saat görüyor S8?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 28 Nisan 2017; 9:26:41 >

• Tavsiye edermisiniz bunu alan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00onur -- 28 Nisan 2017; 9:31:44 >
  • Cihazı almak istiyorum. İnternet üzerinden ama sahibinden hiç ilan yok. Kimse nakite çevirmek için almamış telefonu. Özellikle düz s8 hiç yok. Alan kullanıyor demek ki. Şuan en uygun S8 plus modeli var o da 4.200 tl ilana koyuyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu alan arkadaşlar hayırlı olsun guzel günlerde kullansin.kimse alınmasın güçenmesin ama foruma gelerek yok şöyle yok böyle telefona çamur atmaya hakkı yok. özellikle iphone cular evet iphone değeri düşmüyor servisi iyi başka ne var bu telefonda kullandığı ekran teknoloji ve özellik olarak 1000tl lik telefon samsung alan kişi değer kaybını servis olayını zaten bilerek alıyor 4000 veriyor ama teknolojiyi satın alıyor. iphone gibi 3 4 sene geriden gelen bir teknolojiye 3500 4000 vermiyor.kendim note 4 kullandım kullanıyorum note7 aldık iade ettim 6s aldım ki daha evvel 4s 5s de kullandım gerçekler acıdır ama iphone kullanımı kolay çünkü bi özelligi olmayan bir telefon.belki bu hafta bir s8 alacam note8 çıkana kadar telefon tek kelime ile efsane olmuş şimdi bu s8 ve s8+ iphone ile kıyas yapan zihniyet kusura bakmasın hasetinden yapıyor o sizin ovdugunuz iphone ile bu telefon arasında en az 3 4 senelik teknoloji farkı var

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    4.30-5 saat arası veriyor Mesut Hocam. Güven vermiyor :)))

Yoğun kullanırsam kesinlikle 2.şarja takmam gerekecek. Allahtan hızlı doluyor.

Bu arada samsungwa dan çekle ne alacağımı şaşırdım :))

Kılıf kıllanmıyorum. Hızlı kablosuz şarz iki adet var biri 129 diğeri 300 küsürdü. Farkı bilen arkadaş varsa aydınlatırsa sevinirim.

4.30-5 saat arası veriyor Mesut Hocam. Güven vermiyor :)))

Yoğun kullanırsam kesinlikle 2.şarja takmam gerekecek. Allahtan hızlı doluyor.

Bu arada samsungwa dan çekle ne alacağımı şaşırdım :))

Kılıf kıllanmıyorum. Hızlı kablosuz şarz iki adet var biri 129 diğeri 300 küsürdü. Farkı bilen arkadaş varsa aydınlatırsa sevinirim.

Anladım Mehmet hocam. Ekran süresi çok az olmasa da iyi de değilmiş..

Ben olsam hafıza kartı alırdım 128 GB... :)

Hizli kablosuz şarjlara baktim ama bende farkları pek anlayamadım :) tahminimce 300 küsürlük olan daha hızlı şarj ediyordur tabi dikey konumda kullanılması da avantajlı bir durum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 28 Nisan 2017; 10:8:23 >
    Almanya'dan alacaksanız Mediamarkt ya da Saturn en mantıklı seçim olur. Adreslerine sitelerinden ulaşabilirsin ama bu iki mağaza (özellikle Saturn) illa ki karşınıza çıkar. Mesela merkez istasyona çok yakın bir yerde var bir Saturn.

Kasadan standart alışverişi yapıp sonra fiş ve ürünle müşteri hizmetleri bankosundan tax işlemlerini yaptıracak.

Türkiyeye döneceği havaalanında check-in den önce gümrük yetkililerinin olduğu yere saturn de hazırlanan evrakları verecek onay sonrasında havaalanındaki anlaşmalı bankadan parasını alır.

Yalnız şöyle bir durum var dönüş eğer Danimarka'dansa Almanya evrakları orada nasıl işlem görür tam emin değilim. Saturnden telefonu almadan önce dönüşü Danimarka'dan yapacağınızı söylerseniz onlar belki fikir verebilirler.

Yapabileceğim tek tavsiye eğer telefonu valize koyacaksanız mutlaka check-in den önce işlemi yaptırın. Kimi memurlar ürünü görmek istiyor ve eğer ürünü valiz içinde check-inden göndermişseniz işler çok zora giriyor.

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.