Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (3678. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
96.373
Cevap
399
Favori
3.429.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36763677367836793680
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Instagram' da kamera açık bırakılıp uygulamayı arka plana aldıysanız bu şekilde pili tüketmiş olabilir. Fakat asıl soru şu olmalı cihaz bakımı adı altında bulunan anormal derecede pili tüketen uygulamaları uyku moduna geçiren bir özellik mevcut bu neden çalışmamış olabilir?
  • mahoretti kullanıcısına yanıt
    Hemen deniyorum..
  • Arkadaşlar telefonunuz serviste işlem gördükten sonra mutlaka suya dayanıklılık özelliğini kontrol edin.(İlk sayfada anlatılıyor. Servisin hatasını telefonunuzla ödersiniz ve servis kullanıcı hatası olarak nitelendirir. Samsung da servisinin arkasındadır.Bağcılar samsung servistende( Arvato teleservice) uzak durun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinchesteeR -- 12 Eylül 2017; 14:20:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maviyurt

    Bende de aynısı oldu,ekranda siyah koyu çizgiler oluştu. Başkaları da aynı sorunu yaşamış. Ekran kartı bozukmuş. Ayıplı malı degıştirmediler üstelik. Uzamasın diye tamire razı oldum. Servis çıkarmaya çalışırken batarya alev almış ekrana zarar vermiş. Mecburen degıştirdiler.

    +1
  • llllxefsanexllll kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam gerçekten oyle sen garantili telefonu çiziklerden garanti dışı bırak 1070 tl.ucret ıste bidahami samsung ALLAH a büyük konuşmayimda almam aldırmam alanada elimden geldiği kadarıyla engel.olurum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WinchesteeR kullanıcısına yanıt
    Bütün samsung servislerden uzak .durcan kardesim alismislar herşeye kullanıcı hatası demeye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla ve gözlemlerime göre mobil iletişim de bir çok teknik servis bu şekilde davranıyor. İşin komik tarafı distribütör firmanın, "teknik servis ne diyorsa doğrusu o dur." demesi ayrı bir facia!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GROUPİN

    Bildiğim kadarıyla ve gözlemlerime göre mobil iletişim de bir çok teknik servis bu şekilde davranıyor. İşin komik tarafı distribütör firmanın, "teknik servis ne diyorsa doğrusu o dur." demesi ayrı bir facia!

    Arkadaşımın telefonunda 3 ölü piksel vardı Apple servise gönderdi 1 hafta geçmeden yeni cihaz gönderdiler ?
  • mahoretti kullanıcısına yanıt
    Cok kisa sureli bi deneme yaptm kapanmadi aod, suresi var mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bha41 kullanıcısına yanıt
    Cepte iken önce kararıyor ve 1 dakika sonra kapanıyor.. ekranı kapalı tut seçeneği yanlışlıkla açılmasını önlemek içindir.. kendisi otomatik kapanır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bha41 kullanıcısına yanıt
    ekran yüzeyinin cepte temasına bakıyor sanırsam. çünkü telefonun üst tarafını komple elimle kapadım karanlık olsun diye ama 10sn de bir şey olmadı. telefonu cebime koydum 10sn. de ekran karardı. tüm sensörler ile birlikte ekran yüzeyi de cepte olduğunu hissetmek istiyor. Akıllı telefon demiyorlar boşuna....
  • Sanırım uyku sersemiyle Instagram Kamerasını açık bırakmışım, oda sabaha kadar pili bitirmiş. İyi bari sabaha kadar Canlı Yayın yapmamışız
  • llllxefsanexllll kullanıcısına yanıt
    Farkındaysanız bir çoğu dedim hepsi demedim. Apple ve ya x bir marka da teknik servis sorun çıkarıyor demedim.
    Tabii ki apple içinde hoşnut olmayanlar var. Forum içerisine bakarsanız samsung için de bir kaç kişi için değişim yapılmış.
    Bu durum cihazı teslim ettiğimiz teknik servisin de insiyatifine bağlı olarak hareket etmeleride olabilir.
  • Arkadaşlar son zamanlarda telefonumun biraz yavaşladığını hissediyorum. Ne yapmamı önerirsiniz ?

    Şirket telefonu geldi iPhone 6S Plus yağ gibi akıyor..

    Ama ben iPhone gelmeden önceki halinde bile yavaşlamalar , takılmalar seziyordum.
  • Elimle kapattim sensorleri parlaklik gitti bu sanirim kapanmasi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. android paylaşımların yapıldığı 4pda forum rus sitesine üye olamıyorum. adamlar bir capta kontrol koymuşlar Rusça bilemeyen çözemiyor. 4pda üyeliği olan veya rusça anlayıp benim yerime oradan üyelik alabilecek bir arkadaşımız var mı?
  • GROUPİN kullanıcısına yanıt
    Ben öncesinde S4 ve S6 edge kullandım bunlar yakınından bile geçemezler. Pil kullanımına gelicek olursak da:SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]

    çalıştığım için gün içerisinde çok aktif kullanamıyorum ama aod kapalı konum kapalı internet bağlantım her zaman açık ( %80 wi-fi %20 lte)parlaklık otomatik, senk kapalı tüm bildirimler açık özellikle twitter sürekli anlık bildirim düşüyor lte çekmesinde bir problem yok. Kendi temasını sevmediğim için değiştirdim ve telefonu yeni aldım güç tasarrufuna son sarj da aldım öncesinde almıyordum deneme aşamasındayım telefonu. Oyun oynayan birisi değilim çok yoğun kullanımda nasıl bir performans verir bilmiyorum ama eski telefonlarıma nazaran beni tatmin etti.




  • agabey_42 kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce epey uğraşmış çözmüştüm. Link verirseniz yardımcı olmaya çalışayım ne istiyorsanız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theenjoyment

    Hocam daha önce epey uğraşmış çözmüştüm. Link verirseniz yardımcı olmaya çalışayım ne istiyorsanız.

    Teşekkürler. öncelikli amacım üye olabilmek ama bi türlü olamıyorum. gmail üzerinden fake bir hesap açıp o hesap ile üya olup bana özelden bildirirseniz sevinirim. Buradan indireceğim dosyaları burada paylaşırım ama önemlisi Türkçe dil ekleyip o şekilde paylaşıma açmak. Eğer üyelik problemini aşabilirsem harika ötesi olacak. ya da varsa sizin 4pda üyeliğinizin girişini özelden paylaşırsanız dosya indirmek amacıyla kullanım için bu da harika olur.

    Ama üyelik açmaya uğraşamam, üyelik bilgimi de veremem derseniz bu en doğal hakkınız. üyelik hesabınız ile aşağıdaki iki dosyayı indirip gönderebilirseniz sevinirim. Çok teşekkürler ve ALLAH RAZI OLSUN.

    http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=742611&st=180

    Bu linkte 191.mesajda bulunan ve lisans kontrolü kaldırılan BK+Disabler+2.3.7_Pro_2.apk ile yine aynı 191.mesajda bulunan BK+Plugin+2+1.0.1_Pro.apk isimli dosyaları indirmek istiyorum.

    Bu dosyalara ulaşabilir isem, inşaallah Türkçe dil ekleyip burada sizlerle Türkçe olarak paylaşabilirim. eski sürümü Türkçe'ye çevirmiş ve Türkçe olarak kullanmaktayım.




  • Ekranı hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 36763677367836793680
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.