Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (3679. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
96.374
Cevap
399
Favori
3.429.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36773678367936803681
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çift tıkla ekran akapatma uygulamalarını kullanınca parmak izi yerine desen soruyor bu sorunu nasıl aşarım daha önce çözmüş olan var mı
  • agabey_42 kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın şu an için yapamam. Ama en kısa sürede üyelik almaya çalışırım. Birkaç saat uğraşmıştım. İnat ettim de. Hafta sonu olur mesela. Ayrıca sizi tanıyorum daha önce de birkaç konuda paslaşmıştık farklı siteler de dahil. Tabi ki yardımcı olurum. İstediğiniz link te aşağıda iyi kullanımlar.



    http://dosya.co/or373wwyzq66/Bk_package.zip.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theenjoyment

    Hocam kusura bakmayın şu an için yapamam. Ama en kısa sürede üyelik almaya çalışırım. Birkaç saat uğraşmıştım. İnat ettim de. Hafta sonu olur mesela. Ayrıca sizi tanıyorum daha önce de birkaç konuda paslaşmıştık farklı siteler de dahil. Tabi ki yardımcı olurum. İstediğiniz link te aşağıda iyi kullanımlar.


    http://dosya.co/or373wwyzq66/Bk_package.zip.html



    ilginiz için çok ama çok teşekkür ediyorum. harikasınız. sağolun. dosyaları indiriyorum. eğer unutmaz ve müsait olduğunuz bir ara bu üyelik işini halledebilirseniz cidden çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz. inşaallah güzel olumlu haberlerinizi bekliyor olacağım. Tekrardan teşekkürler...

    eskiye dayalı konulardan hatırlıyor oluşunuz sevindirdi. bunun içinde ayrıca teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agabey_42 -- 12 Eylül 2017; 23:10:41 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cyber__Warrior

    Arkadaşlar çift tıkla ekran akapatma uygulamalarını kullanınca parmak izi yerine desen soruyor bu sorunu nasıl aşarım daha önce çözmüş olan var mı

    fabrika ayarlarına dömmüştüm dönmeden evel banada soruyordu kurulum yaparken desen değilde şifreyi kullandım şimdi direk açıyor birtek telefonu tam kapatıp açarsan şifreyi soruyor.....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar hello bixby türkçe oldu mu? Bugün yükledim herşey türkçe. Bir tek kamerayı açamadım. Karanlık ekranda kalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabata21 -- 13 Eylül 2017; 1:20:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Package Disabler Pro'nun 10.4 sürümüyle birlikte telefonu pc'ye bağlayıp devredışı bırakma yetkisi verebiliyordum. Az önce güncellenen PDP Engine motorunun yeni sürümüyle (4.3) birlikte pc'ye baglamaya da gerek kalmadı, sorunsuz kullanıyorum şu anda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birbirey kullanıcısına yanıt
    satın mı aldınız acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agabey_42


    quote:

    Orijinalden alıntı: theenjoyment

    Hocam daha önce epey uğraşmış çözmüştüm. Link verirseniz yardımcı olmaya çalışayım ne istiyorsanız.

    Teşekkürler. öncelikli amacım üye olabilmek ama bi türlü olamıyorum. gmail üzerinden fake bir hesap açıp o hesap ile üya olup bana özelden bildirirseniz sevinirim. Buradan indireceğim dosyaları burada paylaşırım ama önemlisi Türkçe dil ekleyip o şekilde paylaşıma açmak. Eğer üyelik problemini aşabilirsem harika ötesi olacak. ya da varsa sizin 4pda üyeliğinizin girişini özelden paylaşırsanız dosya indirmek amacıyla kullanım için bu da harika olur.

    Ama üyelik açmaya uğraşamam, üyelik bilgimi de veremem derseniz bu en doğal hakkınız. üyelik hesabınız ile aşağıdaki iki dosyayı indirip gönderebilirseniz sevinirim. Çok teşekkürler ve ALLAH RAZI OLSUN.

    http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=742611&st=180

    Bu linkte 191.mesajda bulunan ve lisans kontrolü kaldırılan BK+Disabler+2.3.7_Pro_2.apk ile yine aynı 191.mesajda bulunan BK+Plugin+2+1.0.1_Pro.apk isimli dosyaları indirmek istiyorum.

    Bu dosyalara ulaşabilir isem, inşaallah Türkçe dil ekleyip burada sizlerle Türkçe olarak paylaşabilirim. eski sürümü Türkçe'ye çevirmiş ve Türkçe olarak kullanmaktayım.

    Ben de BK Disabler almayı düşünüyordum sanırım Package Disbler Pro sorun çıkarıyormuş.




  • khan143 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle pil konusunda diğer cevaplara nazarn yorumunuz müthiş olmuş teşekkür ederim.

    Bir önceki telefonum g3 tü kronik anakart sorunu yüzünden 2 sene geçmeden çöp oldu. Haliyle garantisi vardı ama faturasını bulamadım. Ne yazık ki garanti kapsamında çözüm sunulamadı. Her neyse g3 kullandığım zamanlarda(3200 mah pil kapasitesi) sabah şarjdan alıp öğleden sonra şarja takmak zorunda kalıyordum. İnanılmaz bir pil tüketimi vardı. Konum wifi v.s. kapalıydı sürekli. s7 edge ile daha önce kullandığım telefonlara göre çok iyi pil süresi alıyorum bu tartışılmaz bir gerçek tabii ki.

    Bu arada akşam üzeri resim alamadım ama şöyle özetleyeyim.

    Gün boyunca eğlence modunda, wifi,lte,oto senk.,aod açık şekilde kullandım. Ayıca akıllı bekleme gibi tüm sensörler aktifti. Gece yatmadan önce kalan şarj oranım %15 ti ve toplamda gün boyunca 3,5 saat ekran süresi almıştım.

    İşin garip kısmı "Andorid Sistemi" telefonu 4 saat kullanmış olarak görünüyordu. Android sistemi ekranı açmasam dahi arkada bir kısım işlemler yapmış ve pili ekran kullanımından daha fazla tüketmiş. Bu durum aslında telefonu ilk aldığımdan beri bu şekilde. İşletim sisteminin arka planda aktif kalmasını sağlayan uygulama nedir bulamadım açıkçası...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GROUPİN -- 13 Eylül 2017; 9:30:52 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: F@ruk

    Aynı sararma bende de mevcut, spigen tarafından geri dönüş alırsanız bilgi verebilir misiniz?

    Dört ay dolmadan sararan Spigen Ultra Hyrid kılıf için Spigen'le yazıştıktan sonra Cuma günü kargoyla İstanbul'a geri gönderdim. Sağolsunlar, yeni bir Ultra Hybrid kılıf göndermişler ama bu sararmanın önüne geçilemiyor herhalde. Dört ayda bir 50-55.-TL verip kılıf değiştirecek halimiz yok, Spigen'de sanırım 1 kereliğine değişim yaptı.

    Dört ay içinde kılıfın nasıl sarardığını görmenizi istedim.





  • celebic kullanıcısına yanıt
    Şeffaf olan her şey sararıyor hocam. Güneş ışığı gördükçe sararmanın önüne geçilemez.
  • GROUPİN kullanıcısına yanıt
    Güç tasarrufu modunu özelleştirin. CPU sınırlama kapalı arka planda ağ kullanımı açık yapın. Bu şekilde arka planda çalışan uygulamalar için biraz daha agresif sınırlama yapıyor.
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Bu gün orta seviye güç tasarruf modunu test ediyorum.

    Ayrıntılar kısmında dediğiniz şekilde ayarlı hepsi ve buna bağlı olarak resimler alttaki gibi;





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GROUPİN -- 13 Eylül 2017; 11:18:4 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ezimuse

    Şeffaf olan her şey sararıyor hocam. Güneş ışığı gördükçe sararmanın önüne geçilemez.

    Katılıyorum, bu kılıfta kullanılan malzemenin düşmanı güneş ışığı. Ancak ilgili kişiye teşekkür maili atarken bu sorunun önüne nasıl geçeriz diye sordum.

    Gelen cevap şudur "Kılıfı cebinizde taşımamaya ve su ile temas ettirmemeye çalışın efendim" Cevap beni pek tatmin etmedi ama yapacak şey yok.

    Eğer bundan sonra telefon alacak olursam mavi renk ve yine mavi renk şeffaf silikon kılıf alırım. En azından sararması belli olmaz ve de siyah, beyaz ve gümüş renkten artık bıkmadık mı?
  • ekte bulunan resimde kırmızı ile işaretledigim yerler normal mi? sanki bir hata sıkıntı var gibi. ne zamandır böyle olduğunun farkında değilim. kontrol eder misiniz?

    uygulama google fotoğraflar uygulaması


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celebic kullanıcısına yanıt
    bu ultra hybridin mavisi var mı acaba?
  • klavye tipini değiştirme imkanimiz var mi ? note 4 klavyesi gibi aralarda bosluk olmssini istiyorum,yazim hatalarimdan biktim usandim yoruyor beni..



    var mi bir yolu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    CPU sınırlama kapalı veya açık arka planda ağ kullanımı açık veya kapalı olma durumlarını biraz daha açabilir misiniz acaba açık olursa ne oluyor kapalı olursa ne oluyor benim aklım karıştı açıkcası yazdıklarınızdan sonra teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khan143

    bu ultra hybridin mavisi var mı acaba?

    Şeffaf dışında yeşil ve pembe görmüştüm. Mavi renk Samsung'lar sonradan çıktığı için görmemiş olabilirim.

    Kısmet olur da bundan sonra bir telefon alacak olursam mavi renk tercih edeceğim. Gümüş, siyah, beyaz elbette en çok tutulan renkler ama bıkmışım bu soğuk renklerden.


    Ekleme: Bu arada e-posta uygulamasına güncelleme geldi, yeni ikon güzel olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 13 Eylül 2017; 12:32:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agabey_42

    Merhaba arkadaşlar. android paylaşımların yapıldığı 4pda forum rus sitesine üye olamıyorum. adamlar bir capta kontrol koymuşlar Rusça bilemeyen çözemiyor. 4pda üyeliği olan veya rusça anlayıp benim yerime oradan üyelik alabilecek bir arkadaşımız var mı?

    Hocam Rusça biliyorum. Forumu bilmiyordum çok kolay üye oldum hemen. İsterseniz yardımcı olayım. En başta iki tane kutucuk çıkıyor sadece üsttekini işaretleyin. Sonraki sayfada sırayla nick şifre şifre email girin. Alttaki bölmede yazıyla 4 is haneli bir sayı yazmış rakamla yazmanızı istiyor. Onun Ss ini atarsanız buraya sayıyı söyleyebilirim üye olursunuz kolayca.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 36773678367936803681
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.