Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (913. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.440
Cevap
187
Favori
1.262.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S6 cihazımda Ttec tempered koruyucu kullanıyorum neredeyse 8 aydır. Ve bu süre içinde 2 kere yere düşürdüm 1.5 metre ve 1 metre yüksekliklerden. İkisinde de cam üstüne düştü telefon yere. Ve 1 çizik dahi yok. Eğer tempered kullanmasaydım ya ekran kırılmıştı ya da sağlam çizikler oluşmuştu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben S3'ü belki 50 defa düşürdüm. Hiç camı kırılmadı. En sonudna ekran arkasında başka bir panel kırıldı. Bence şans kullandığınız malzemeyle pek ilgili olduğunu sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2

arkadaslar ekrana jelatin arıyorum bütün ekranı kaplayan kırılmaz olan jelatin taktıracam bütçe 150 link atarsanız sevinirim iyi aksamlar

Gerisi hikaye

http://www.spigen.com.tr/Galaxy-S6-Edge-Ekran-Koruyucu-Spigen-Curved-Crystal-Kavisli-Tam-Kaplayan-On-1-Arka-1-Film,PR-1314.html

kılıfsız mı kullanıyorsunuz ?

Orjinal s6 edge kılıfı ile kullanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

arkadaslar ekrana jelatin arıyorum bütün ekranı kaplayan kırılmaz olan jelatin taktıracam bütçe 150 link atarsanız sevinirim iyi aksamlar

Gerisi hikaye

http://www.spigen.com.tr/Galaxy-S6-Edge-Ekran-Koruyucu-Spigen-Curved-Crystal-Kavisli-Tam-Kaplayan-On-1-Arka-1-Film,PR-1314.html

kendim takabilir miyim bunu takması zor mudur ?

Ben kendim taktım hocam. El becerisi ve bu konuda tecrübeniz yoksa sıkıntı yaşayabilirsiniz.

• https://www.youtube.com/watch?v=VHEkKW4Cir0

şu videodaki şeyden nasıl alabilirim gittigidiyor vs link bilen atabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tweaker001 -- 11 Ocak 2016; 0:11:46 >
  • s6 ve note 4 arasında kaldım hangisini neye göre tercih etmeliyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

quote:

Gerisi hikaye

kılıfsız mı kullanıyorsunuz ?

Orjinal s6 edge kılıfı ile kullanıyorum.

en çok merak ettiğim bu tip ekran koruyucularının kılıflara engel olup olmadığı idi. sonuçta telefonun köşelerinden ekrana taşıyor bütün kılıflar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sunyy2003

s6 ve note 4 arasında kaldım hangisini neye göre tercih etmeliyim

Benim s6 ma note 4 ve 150 lira teklif ettiler 2 gün önce. Ben de düşündüm bu konuyu. Fakat vermedim. S6 kamera olsun işlemci olsun güncelleme ömrü olsun daha iyi bi cihaz. Note4 ün + ları büyük ekran s pen daha iyi batarya çıkarılabilir batarya sd kart girişi. Açıkçası ben işlemciden dolayı değişmedim. Benim için telefonun daha performanslı çalışması çıkarılabilir batarya ve hafıza kartı gibi seçeneklerden daha önde geliyor. S6nin tasarımı da gerçekten çok güzel. Note4 biraz kalın bir cihaz ve plastik. Yine de ikisi de güzel telefonlar siz kendiniz ihtiyaçlarınıza göre seçiminizi yapınız

• quote:

quote:

Gerisi hikaye

bu kırılmaz mı yoksa sadece jelatin mi?birde ekran görüntüsünde (renklerde olsun canlılık olsun) negatif bi etki ediyor mu hiç?

• Arkadaşlar youtube videolarını telefonuma indirebileceğim bir program varmı?

• Telefonun metal kasa olmasinin yararini bugun cok buyuk sekilde yasadim sarj soketi saglamsa ona baglidir powerbank ile telefonu sar ederken siraya taktim kablosunu sira yerinden hareket etti kablonun soketi egrildi ama telefon soketi sapa saglam sastim kaldim

• quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Arkadaşlar youtube videolarını telefonuma indirebileceğim bir program varmı?

Tubemate programi ile indirebilirsiniz video cozunurlugu ve ses dosyasi olarak secenekler halinde indirebiliyosunuz ama play store da yok tabiki uygulama

• Arkadaşlar benim telefon 4 aylık kullanımdan sonra yavaş yavaş kasmaya başladı sizde böyle bir sorun varmı acaba yoksa format atıcam

• Ilk çıktığı gün aldım bir kere kitlendi. Ramden dolayı falan değil, kötü yazılmış bir uygulama indirdim. O yaptı. Devamlı 60 fps çalışmıyor tabiki ama kasma falan olmadı hiç.

• Ekran koruyucular sadecee cepte cantada cizilmesini onler. Zaten bu ekrani ortadan bi darbeyle kiramazsiniz. Kosede darbe alacak ki ekran kasıp kirilsin. Guzel bi kılıf alin ekran koruyucuya da oyle ahim sahim para harcamayin derim.

• Arkadaşlar Note 5 e geçince elimdeki S6 boşa çıktı 1 aydır da kullanmamıştım.Dün akşam S6 yı şarj etmek istediğimde şarj olmadı bir türlü.Şarj oluyor görünüyor ama Pil %0 hiç artmıyor :( Bu sorunun çözümünü bilen varmı?

• s6 edge kullanıyorum. koruyucu film ve kılıf muhabbeti açılınca bende yazmak istedim.

Ben telefonu aldığımda kenar kıvrımlarını kapatacak bir cam filmi olmadığını söyledikleri için koruyucu taktırmamıştım. o zamandan beride öyle kullanıyorum.

telefon genelde akşamları çocukların elinde oyun oynadıkları için arada halının üstüne falan düşüyor ama hanüz bir sorun çıkmadı.

geçen haftada ceketimin iç cebindeydi ve arabadan bir şey almak eğildiğimde cebimden yere beton zemine düştü. açıkçası kırıldı diye korktum ama telde hiç çizik bile yoktu.

yani telefon bazı arkadaşların belirttikleri gibi çok kırılgan bir cihaz değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKIN006 -- 11 Ocak 2016; 11:12:22 >
  • Biraz önce android 6.0 beta programına kayıtlı s6 edge telefonuma yaklaşık 440 MB lık bir güncelleme geldi. yenilikleri ingilizce yazmışlar o yüzden fazla anlamadım. Büyük ihtimal düzeltmeleri verecekler. Şu anda indiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gundar -- 11 Ocak 2016; 11:23:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gundar

Biraz önce android 6.0 beta programına kayıtlı s6 edge telefonuma yaklaşık 440 MB lık bir güncelleme geldi. yenilikleri ingilizce yazmışlar o yüzden fazla anlamadım. Büyük ihtimal düzeltmeleri verecekler. Şu anda indiriyorum.

6.0 la ne gibi değişiklikler geldi hocam? Ram yonetimi batarya gibi konularda bi yenilik varmi? Ayrica guncellemeden sonra yapilan degisikleride yazarsan çok sevinirim

• ram yönetimi baya iyileştirilmiş. 125 uygulama kurulu ve boş ram miktarı 855MB, bunun dışında edge ekranında değişiklikler var ama kullanmadığım için neler değişmiş bilmiyorum. Güncelleme açıklaması ingilizceydi o yüzden bişey anlamadan direk kuruluma geçtim. Şu anda bakıyorum arayüz sanki biraz daha akıcı gibi.
  • 
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.