Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (914. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
39.440
Cevap
187
Favori
1.261.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 912913914915916
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ya mutlaka sizin söylediğiniz gibidir ama bende bunların zerresi olmadı ama üzerinden kılcal çizikler gördüm nasıl oldu ne zaman ne şekilde oldu anlamadım. Düşününkü telefonun olduğu cebe başka bir şey koymam bile ama bir şekilde oldu bide öyle saçma bir çizikki anlatamam. bende sinirimi bozsa da üzerine koruyucu aldım.
  • Bugün sabah 9 gibi bana da 350mb lık bir güncelleme geldi kurdum android sürümü 6.0.1 oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar mrb. wp den androide geçmeye çalışıyorum. lg g4 ile samsung s6 arasında kaldım. sizce stabilite, performans, sağlamlık, güncelleme desteği ve batarya konularında hangisi daha iyi. şu sitede buldum bakabilirmisiniz.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-galaxy-g920-s6-32-gb-siyah-cep-telefonu-fiyati,150685.html

burdan alış-veriş yapılırmı. Bu s6 g920 türkiye modeli mi. başka nerelerden alabilirim. yardımcı olursanız çok sevinirim. acil telefon almam lazım.
  • otosinan O kullanıcısına yanıt
    Türkiye cihazları FQ ile biter.

stabilite de samsung biraz sıkıntılı. nadir karşılaşırsınız. sağlamlık olarak samsung gerçekten çok iyi bir kasa yapmış. cam olması narin olması demek ancak elde tutarken güven veriyor. güncelleme olarak bence lg daha iyidir. batarya bilemeyeceğim.
    ancak kaba telefonları sevip sevmediğinize de bakın derim. lg g4 ile s6 arasında uçurum var. birisi çok ince diğeri en kalın telefonlardan...
    Güncelleme hariç hepsinde s6 daha iyidir. Güncelleme konusundada g4le g3e guncelleme verdiler ama bozdular. Yine lg daha erken verir eninde sonunda verdigi surumu duzeltir. Samsung için bir sey diyemiyorum.

• üstadlar ilginize teşekkür ediyorum. Peki hesaplı alabileceğim bir site veya mağza varmı. yoksa 2.el almak daha mı mantıklı.
  • Arayuz eskisi gibi olmus ikonlarin altindaki gri cemberi kaldirmislar.

Bildirim paneli degismis arka arkaya indirdiginizdeki kasma bir nebze olsun giderilmis.

Edge ekrani degistirilmis ben de kullanmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gundar

ram yönetimi baya iyileştirilmiş. 125 uygulama kurulu ve boş ram miktarı 855MB, bunun dışında edge ekranında değişiklikler var ama kullanmadığım için neler değişmiş bilmiyorum. Güncelleme açıklaması ingilizceydi o yüzden bişey anlamadan direk kuruluma geçtim. Şu anda bakıyorum arayüz sanki biraz daha akıcı gibi.

Bende de s6 var beta kurulu ama daha gelmedi güncelleme en yeni güncellemeler var diyor acaba daha s6 ya mı gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametsurmeli -- 11 Ocak 2016; 14:03:06 >
    Fiyatlar hakkinda bir fikrim yok. Ancak samsung telefonu 2. El almak daha mantikli bence. Fiyatların ne olacagi belli olmuyor. Simdi artmis dediler hic bakmadim inanki.

• 343 mb lık güncelleme geldi bana da . bakalım neleri düzeltiler.
  • Herkese iyi günler. Bende de s6 var. Telefonla ilgili 2 tane sorunum var ve sizlere danışmak istedim. Birincisi orta tuşum çok sesli bir şekilde sallanıyor aldığımdan beri.İkincisi ön kamerama toz dolmaya başlamış bu sorunu daha önceki bir telefonumda yaşadığım için en dikkatli olduğum konudur. Sizce garantiye yollamalı mıyım? Garantiye göndermek istiyorum ama içini açarlar ve içini açarlarsa ilerde sorunlar yaratır diye düşünüyorum. Sizce garantiye yollasam değişim mi yaparlar yoksa tamirata mı giderler? Şimdiden teşekkürler.

• arkadaşlar bu android 6 testleri ne zaman bitecek ?
  • teşekkürler kardeş. bende ikinci ele yöneldim biraz. formda satan olursa güzel olur.
  • gece_nemi01 kullanıcısına yanıt
    Edge mi s6 mı sizn ki ?

• Benimki edge hocam

• sametsurmeli kullanıcısına yanıt
    edge hocam.
  • Arkadaşlar telefona hard reset atsam knox sayacına bişey olmaz demi
    Yada en temiz şekilde telefonu nasıl formatlayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ns Glow -- 11 Ocak 2016; 15:10:52 >
  • http://www.sammobile.com/2016/01/11/samsung-galaxy-s6-gets-android-6-0-1-marshmallow-beta-update/

Yok artık gençler!!

Alan var mı güncellemeyi beta programında olanlar.
  • Acaba daha s6 Lara çıkmadı mı hocam sammobile s6 serisi diyor

• Smart Switch aç daha fazla yazan yere tıkla orada telefonu 0 dan yazılımı atıyor.
  • 
Sayfa: önceki 912913914915916
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.