Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (915. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
39.440
Cevap
187
Favori
1.261.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CTDromo

Arkadaşlar telefona hard reset atsam knox sayacına bişey olmaz demi
    Yada en temiz şekilde telefonu nasıl formatlayabilirim

Hard reset,format yada wipe ile sayaç artmaz sadece custom kernel ve root ile sayaç artar.Fabrika ayarlarına dönerekte temizlik yapabilirsin
  • sametsurmeli kullanıcısına yanıt
    ara ara elle kontrol edin derim bende otomatik kontrol et acık olmasına rağmen kendim kontrol edince indi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otosinan

arkadaşlar mrb. wp den androide geçmeye çalışıyorum. lg g4 ile samsung s6 arasında kaldım. sizce stabilite, performans, sağlamlık, güncelleme desteği ve batarya konularında hangisi daha iyi. şu sitede buldum bakabilirmisiniz.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-galaxy-g920-s6-32-gb-siyah-cep-telefonu-fiyati,150685.html

burdan alış-veriş yapılırmı. Bu s6 g920 türkiye modeli mi. başka nerelerden alabilirim. yardımcı olursanız çok sevinirim. acil telefon almam lazım.

Ben önce lg g4 kullandım daha sonra s6 kullandım sonra yine lg g4 almaya niyetim varken s6 edgenin 64 gb.lığını aldım ve halen kullanıyorum.Bana göre lg g4 ün bataryası bir tık daha önde,kameraya önem veriyorsan lg g4 yine önde ama hız stabilite dersen bence s6 daha önde.s6 daha kibar ama lg g4 ünde hafıza kartı ve batarya artısı var.s6 nın 64 gb. lıuğını alabilirsen onu tercih et bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 11 Ocak 2016; 15:48:46 >

• russell3687 R kullanıcısına yanıt
    Şimdi edgenin bir farkı oldu işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cok fazla uygulama yukleyip silmisimdir .telefonu wipe yapmak istiyorum .sormak istediğim Android 6 güncellemesi gelince yeni surumu yüklemeden önce mi yoksa yükledikten hemen sonra mı yapmalıyım? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim .

• quote:

Orijinalden alıntı: mst262

Arkadaşlar cok fazla uygulama yukleyip silmisimdir .telefonu wipe yapmak istiyorum .sormak istediğim Android 6 güncellemesi gelince yeni surumu yüklemeden önce mi yoksa yükledikten hemen sonra mı yapmalıyım? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim .

Birşey farketmez istediğin zaman yapabilirsin
    Yeni güncellemeden sonra yine yaparsın her büyük güncelleme sonrası sıfırlama iyidir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 11 Ocak 2016; 16:06:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shunter

quote:

Orijinalden alıntı: mst262

Arkadaşlar cok fazla uygulama yukleyip silmisimdir .telefonu wipe yapmak istiyorum .sormak istediğim Android 6 güncellemesi gelince yeni surumu yüklemeden önce mi yoksa yükledikten hemen sonra mı yapmalıyım? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim .

Birşey farketmez istediğin zaman yapabilirsin
    Yeni güncellemeden sonra yine yaparsın her büyük güncelleme sonrası sıfırlama iyidir .

Teşekkürler...

• Android 6 mı geldi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BarkingFrog

Android 6 mı geldi ?

hayır beta sürümler için 6.0.1 güncellmesi geldi.
  • 6.0.1 deki edge ekrani benim cok hosuma gitti ve kullanmaya basladim.

Pratik ayarlar gelmis mesaj yaz e posta gonder vs gibi ve pusula,fener,10 cmlik cetvel falan da var onceden var miydi bakmadim gerci.

Ram kullanimi oldukca dusmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

6.0.1 deki edge ekrani benim cok hosuma gitti ve kullanmaya basladim.

Pratik ayarlar gelmis mesaj yaz e posta gonder vs gibi ve pusula,fener,10 cmlik cetvel falan da var onceden var miydi bakmadim gerci.

Ram kullanimi oldukca dusmus.

Bende şimdi baktım nerde ise note edgeninki gibi özellikler eklenmiş ve çok teferruatlı olmuş.Bende çok beğendim.Öncekinde sadece 2 seçenek vardı 6 kişi ve 6 uygulama ekleniyordu.
  • Lemans kullanıcısına yanıt
    normalde hiç kullanmıyordum . ama direk ayarlamaları yaptım. gercekten cok güzel. ram da ortalama 1gb boş.

sanırım bu sürümü iki üç gün denetir şikayet gelmezse bu haliyle dağıtıma baslarlar.
    bana sadece uygulama ikonları biraz büyük geldi.
  • Android 6 ufak bir güncelleme ile bu hale geldiğine göre tam sürümü yayınladıklarında çok daha stabil olacaktır.uygulamalar sayfasında 25 tane uygulama sığıyor ,bazı temalarda iconlar dahada ufak olunca gayet hoş bir görüntü ortaya çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gece_nemi01

normalde hiç kullanmıyordum . ama direk ayarlamaları yaptım. gercekten cok güzel. ram da ortalama 1gb boş.

sanırım bu sürümü iki üç gün denetir şikayet gelmezse bu haliyle dağıtıma baslarlar.
    bana sadece uygulama ikonları biraz büyük geldi.

Arayüzü 5x5 te kullanın hocam bence daha hoş.Eski halinden sonra bu bile bana büyük gelmişti sizin 4x4 se düşünemiyorum :)
  • Lemans kullanıcısına yanıt
    Yok bende 5x5 kullaniyorum. Ikonlar bi tik daha kucuk olsa super olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2

arkadaslar ekrana jelatin arıyorum bütün ekranı kaplayan kırılmaz olan jelatin taktıracam bütçe 150 link atarsanız sevinirim iyi aksamlar

Gerisi hikaye

http://www.spigen.com.tr/Galaxy-S6-Edge-Ekran-Koruyucu-Spigen-Curved-Crystal-Kavisli-Tam-Kaplayan-On-1-Arka-1-Film,PR-1314.html

bu kırılmaz mı yoksa sadece jelatin mi?birde ekran görüntüsünde (renklerde olsun canlılık olsun) negatif bi etki ediyor mu hiç?

Kırılmaz jelatin diye birşey yok.

bu 0.3 mm'se diğeri 0.6 mm oluyor.

Bunların cam olanları da var fakat s6 edge için mevcut değil. s6 edge için olanlar köşeleri kapatmaz.

• HappyNewYear. adlı temada iconlar daha küçük,istersen benim gibi duvarkağıdını değiştirebilirsin

Bu arada note edgedeki gibi edge ekranına gece saati eklemişler.İstediğin saat aralığında ekran kapalıyken saati gösteriyor
  • Bildirim panelindeki sikayetlerinizi ve onerileriniz bildirin kismi kalkmis. Heralde beta bitti. Bu tam surum olabilir mi ?
  • zorla 6.0.1 e geçireceksiniz bu arada 6.0 için root varmı geçsek root yapabilirmiyiz şu an
  • fefeyx kullanıcısına yanıt
    Var ama sanırım biraz karışık.iyi ingilizce bilen birinin Türkçeye çevirmesi lazım

• 
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.