Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (911. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.440
Cevap
187
Favori
1.262.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 909910911912913
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grolof

1-2 sayfa evvel kısaca hem tarif rttim hemde gereken dosyaları paylaştım.Arkadaş rahatlıkla root yaptı

çok sağol dostum hemen bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

Arkadaşlar S6 almayı düşünüyorum fakat öncelikle şarj konusu biraz kafamı karıştırıyor, şu an elimde 2012 Mart'ta aldığım S2 var ve ilk günkü performansı olmasada işimi görüyor. Telefonla çok fazla oyun oynamam, sosyal medyada ise günde maksimum 1 saat belki takılırım. Benim için öncelik şarjı günü rahat çıkarsın, kamerası iyi olsun ve Galeriyi açarken 3-4 sn beklemek zorunda kalmak istemiyorum. S6 doğru tercih midir? S6 mı S6 Edge mi? Fiyat farkına değer mi?

Kamera konusunda bir harika S6... Galeriye geç girme rehbere geç girme eski S serilerinde kaldı. Artık öyle bir şey yok. Tıkladığında and açılıyor. 40 uygulama yüklü ve hafızamın %90 ı dolu. Hala bir tıklar tıklamaz açıyor. Edge için bence 500 lira fark değmez. Kavisli ekran istiyorum diyorsan Edge tabiki ama ben değmeyeceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepBlue_ -- 9 Ocak 2016; 20:47:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @DeepBlue_ şarj konusunda yorumunuz nedir? dediğim gibi telefonla çok uğraşan biri değilim. İlk zamanlar sıkıntı olmayacak ama 2 yıl sonra 1800 TL verdiğim telefon için elimde powervbank ile dolaşmak istemiyorum
  • cöldeki kutup ayısı kullanıcısına yanıt
    Ben cevaplayayim. Bir yakinimin telefonuna baktım biraz önce. 35 saat açık kalma ve 3,5 saat ekran süresi var. Hiç şarja takmamis. % 13 sarji kalmisti. Telefonu ucak moduna vs almaz zaten sarjla pek sıkıntısı yok masabasi calistigindan. Durum bu yani. Bence süper daha ne olacak.

• cöldeki kutup ayısı kullanıcısına yanıt
    Powerbank ile uğraşıp uğraşmaman senin kullanımına bağlı.

Kendi kullanımından bahsedeyim. Bütün sosyal medya uygulamaları, aktif webde gezinme (Chrome), en az bir saat müzik, günun belli zamanlarında senkronizasyon açma, en az 1 saat 3G kullanımı, geri kalan WiFi... hiçbir zaman 3.30 saatten aşağı ekran süresi almadım. Gerisini sen düşün. Ha bu arada aktif olarak dominations ve clash of clans oynuyorum. Oyuna bi girişte en az 5 dakika duruyorum.. Parlaklık ise otomatikte.

Tasarruf modu açık ve tüm uygulamalar optimizsasyonlu olarak ayarlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepBlue_ -- 9 Ocak 2016; 20:54:49 >
  • Bende S6 alarak aranıza katıldım. N11 den %25 kupon ile 1549 TL ye geldi. Delta garantili ama daha önceki tecrübelerime dayanarak Samsung servisinden daha iyidir. Telefon resmen akiyo. Daha önceki telefonum note 3 den sonra dünya varmış dedim. Ayrıca gold rengi bi baskaymis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkan4 -- 9 Ocak 2016; 22:05:14 >
  • Bir arkadas facebooku sildim sarj uzadi dedi ona mahsuben deneyim dedim. Bugun ilk defa 4.5 saat ekran suresini aldim. Benim ortalamam 3.5 saattir tam bir saat etki etti.

• Arkadaşlar mobil veriyi 2g moduna nasıl alıyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanAtis691

Arkadaşlar mobil veriyi 2g moduna nasıl alıyoruz?

Ayarlar > mobil aglar > sebeke modu > yalnizca 2g veya gsm yazar bunu secerseniz tamamdir telefonu kurcalayarak bunlari halledebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gece_nemi01

Bir arkadas facebooku sildim sarj uzadi dedi ona mahsuben deneyim dedim. Bugun ilk defa 4.5 saat ekran suresini aldim. Benim ortalamam 3.5 saattir tam bir saat etki etti.

Facebook butun telefonlarda ram hafiza ve sarj dusmanidir yaklasik 3 ay once hem hesabimi hem uygulamayi sildim hangi telefon olursa olsun sarjda gozle gorulur artis oluyor ayrica hesabi da kapatarak ne kadar zamanimi caldigini gordum:)

• gece_nemi01 kullanıcısına yanıt
    Ben demiştim. Kaldırdım rahatım. Düşman resmen bu facebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepBlue_ -- 9 Ocak 2016; 22:51:46 >
  • Arkadaşlar kamera için tavsiye edebileceğiniz bir uygulama veya ayar varmı

Bu gün az ışıklı bir kafede arkadaşın 5s'inin benimkinden daha iyi fotoğraf çektiğini görünce moralim bozuldu nası söylesem onunki çok iyi tonlarken benimki puslu ve sararmış gibi çekiyo yoksa benim kameradamı bir sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ns Glow -- 9 Ocak 2016; 23:07:47 >
  • Gece modu açık miydi ? HDR? Odaklamayi iyi yapabildin mi? Bunların hepsi fotoğrafın kalitesini etkiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepBlue_ -- 9 Ocak 2016; 23:23:27 >
  • Yüksek ihtimal sizin telefonunuzda problem vardır ancak şöyle bir durum iphone 5s'in ekranı kötü olduğu için çektiği fotoğraftaki ayrıntıyı göstermeyecektir. S6 ise fazla detaylı olduğu için çektiğiniz fotoğraftaki kumlanma belirgin olabilir. Emaille bir birinize atıp öyle bir bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepBlue_

Gece modu açık miydi ? HDR? Odaklamayi iyi yapabildin mi? Bunların hepsi fotoğrafın kalitesini etkiler.

Hocam gece modunu bulamadım nerden açıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ns Glow -- 9 Ocak 2016; 23:49:07 >
  • Girmek istediğimde normal tarayicidan giriyrm zaten oyle pek fazla isim olmuyor. Yorumlari gormem iyi oldu.
    Nalet girsin facebooka :))

• Gece modu diye bir ayar yok aslında kendisi otomatik karanlık ortamda devreye giriyor sağ yukarıda ortaya çıkıyor. Işıklı ortamda çektiğimde hiç görmedim o simgeyi çünkü.

• ayarlar mobil sebekelerde sadece 2g yi secerseniz pil iniz cok daha iyi gidecektir, whatsapp vb bildirimleride alır ve kullanabilirsiniz, benim ip6 3g de 3.bucuk sat kullanım alırken 2g (edge) de 8 saat rahat görüyorum, 3g kadar pil düşmanı bisey yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: gece_nemi01

Girmek istediğimde normal tarayicidan giriyrm zaten oyle pek fazla isim olmuyor. Yorumlari gormem iyi oldu.
    Nalet girsin facebooka :))

Aynen oyle hocam ;) nalet face

• quote:

Orijinalden alıntı: CTDromo

Arkadaşlar kamera için tavsiye edebileceğiniz bir uygulama veya ayar varmı

Bu gün az ışıklı bir kafede arkadaşın 5s'inin benimkinden daha iyi fotoğraf çektiğini görünce moralim bozuldu nası söylesem onunki çok iyi tonlarken benimki puslu ve sararmış gibi çekiyo yoksa benim kameradamı bir sorun var

5s in seninkinden daha kötü çekmesi imkansız bir şey.5s in ekranı 720p bile değildi sanırım.S6 da 2k ekranda çok daha detaylı bakıyosun resme,İkinizde resmi pc ye attıp inceleyin ps programında falan yakınlaştırın dediğimi anlarsın.5s resim bile çekmiyomuş diceksin.Birde ayarlarında sıkıntı olabilir yada senin kameran da sorun olabilir.Her koşulda s6 nın çektiği foto daha iyi gözükmeli benim arkadaşımda da 5s var artık ben telefonu çıkarınca o cebine sokuyo

• 
Sayfa: önceki 909910911912913
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.