Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.440
Cevap
187
Favori
1.262.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efesb

quote:

Orijinalden alıntı: maho2306

Telefonda kusur bulanlar nasil buluyor anlamıyorum. Tek kelimeyle muhteşem bir cihaz . İki gündür havalar güneşli ve su an full güneş altinda ekran cok net daha önce hiç bir telefonda böyle bir netlik görmedim gunes altinda

Pilden şikayetçi olanlar var siz ne düşünüyorsunuz pil performansı hakkında
    Yoksa onun dışında telefonun gerçekten üstün bir cihaz olduğu belli.
    sadece şu pil konusunda kararsız kaldım

Pil performansı 5.1 güncellemesi ile iyileşecektir. Şu anda da makul bir kullanım sunuyor. Ayrıca hızlı şarz olma özelliği de var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrn1k

Pisman olmak isteyen alsin.lanet olsun bu telefona

Kıskanmayın bu senenin en iyi telefonu bu. Neyinden memnun değilsin kullandın mı bari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrn1k

Pisman olmak isteyen alsin.lanet olsun bu telefona

Klasik kedi ciğer olayı. Kendi kendine kasadı çatlayan lg g3 ün ne durumda kasmadam kullanabiliyormusun bari oyunlar düzgün çalışıyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar suan Galaxy S6 ile ilgileniyorum kronik bir sorunu var midir benim icin oncelikli kamera ve batarya performansi onemli tesekkurler

• Sanalmarketim sitesinde Galaxy S6 Edge 64Gb beyaz satılıyor, 64 gb siyah ya da altın rengi almak istiyorum. 64gb satan başka bir site ya da mağaza bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Arkadaslar suan Galaxy S6 ile ilgileniyorum kronik bir sorunu var midir benim icin oncelikli kamera ve batarya performansi onemli tesekkurler

aynen bende bir iphone kullanıcısı olarak S6 ile ilgileniyorum kamre konusunda sadece web teki incelemelerime dayanarak söyliyebilirimki gerçekten çok iyi
    Fakat pil konusunu halihazırda kullanan arkadaşlar bizleri aydınlatırsa sevinirim.
  • quote:

Arkadaslar suan Galaxy S6 ile ilgileniyorum kronik bir sorunu var midir benim icin oncelikli kamera ve batarya performansi onemli tesekkurler

Şuan herkesin karşılaşdığı bir problem yok ama bazı arkadaşlar kasa açıklığı ve ana ekran tuşunun oynamasından bahsediyor 2-3 kişide bu problemler çıkmış. demin bir arkadaş kamera çevresinin soyulabiliceğinden bahsetdi. Ama genel olarak sağlam çıkmış bütün cihazlar istisnalar kaideyi bozmaz derler. Batarya konusuna gelince biraz sıkıntılı 6 saat gören arkadaşlar var ama çoğu kişi 4-4.5 saat aldığını söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark_Mamzark -- 17 Nisan 2015; 14:45:03 >
  • valla ben dun akşam saat 18:00 gibi %100 şarjdan aldım bugün 14:13 te şarja taktım .. halen daha %13 şarjım vardı ekran kullanımım 3 saat civarı senk. acık (mail facebook inst .. ) wife full acık .. sadece wifi olmayan yerde data kullanımı açık .. gece neredeyse hiç bataryadan yememiş ..

Yani işin özü ; batarya o kadar kötü değil .. ama en güzel olan olay hızlı şarj .. durm şu şekilde ;

14:13 batarya %13
    14:33 batarya %44
    14:38 batarya %52

14:43 batarya %61
    14:50 batarya %71
    15:13 batarya %91

kısacası yarım saatte % 48 şarj yapmış .. bu şarj sizi en az ama en az yoğun bile kullansanız 3-4 saat götürür .. daha ne istenirki .. koca gün telefonu şarja koyacak bir yer bulamazmısınızda bu kadar bataryayı kötülüyorsunuz .. ben şu anda çok memnunum .. A++ Class bir makine .. daha iyisi yok .. S6 EDGE ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bari -- 17 Nisan 2015; 15:12:46 >

• Beyler normal modeli almak üzereyim. Sizce Edge mi daha mantıklı. Açıkçası pek de tutuş için mantıklı olduğunu sanmıyorum. Fazla bir artısı var mı 500 tl olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

Beyler normal modeli almak üzereyim. Sizce Edge mi daha mantıklı. Açıkçası pek de tutuş için mantıklı olduğunu sanmıyorum. Fazla bir artısı var mı 500 tl olarak?

Takip! Edge in 50 mah bir artısı var ama benchmark da aralarında 1 saat farkediyor. Pekde kullanışlı gözükmüyor edge

• Telefon mukemmel ama satislari beklendigi gibi degil suanda fiyatinda etkisi buyuk tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    iOS'un çok mu süper de böyle konuşuyorsunuz.

Hatta iPhone 5S'e güncelleme gelmiş pil yerlerde.

Büyük ihtimal halledeceklerdir güncellemelerle. Çünkü epey bir alıcısı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Telefon mukemmel ama satislari beklendigi gibi degil suanda fiyatinda etkisi buyuk tabi.

Beklenenden fazla satıldı diye hatırlıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bari

valla ben dun akşam saat 18:00 gibi %100 şarjdan aldım bugün 14:13 te şarja taktım .. halen daha %13 şarjım vardı ekran kullanımım 3 saat civarı senk. acık (mail facebook inst .. ) wife full acık .. sadece wifi olmayan yerde data kullanımı açık .. gece neredeyse hiç bataryadan yememiş ..

Yani işin özü ; batarya o kadar kötü değil .. ama en güzel olan olay hızlı şarj .. durm şu şekilde ;

kısacası yarım saatte % 48 şarj yapmış .. bu şarj sizi en az ama en az yoğun bile kullansanız 3-4 saat götürür .. daha ne istenirki .. koca gün telefonu şarja koyacak bir yer bulamazmısınızda bu kadar bataryayı kötülüyorsunuz .. ben şu anda çok memnunum .. A++ Class bir makine .. daha iyisi yok .. S6 EDGE ...

Ziyadesiyle katılıyorum En başından beridir Güç tasarrufsuz ve full parlaklıkta kullanıyorum ha şarj mı bitecek al tak heryerde priz var yarım saatte yarım gün çıkaracak batarya dolumu sunuyor daha ne olsun S6 Edge Candır En Azından Note 5 çıkana kadar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: efesb

quote:

aynen bende bir iphone kullanıcısı olarak S6 ile ilgileniyorum kamre konusunda sadece web teki incelemelerime dayanarak söyliyebilirimki gerçekten çok iyi
    Fakat pil konusunu halihazırda kullanan arkadaşlar bizleri aydınlatırsa sevinirim.

Pil konusundan en azından ben S6 Edge hakkında konuşabilirim bir kullanıcı olarak Genel anlamda 1 günü çıkaran bir kullanım sunuyor ki tabii ki kişisel kullanımlara göre değişiklik gösterebilir ortalama 4 ila 4:30 saat arası ekran süresi sunuyor daha üstüne çıkamadım kavrayış ekran kalitesi tasarım olarak 10 Üzerinden 11 alır o derece hoş ve haz verici genel özet böyle sormak istediğiniz başka şeyler var ise sorunuz elimizden geldiği kadar cevap vermeye çalışalım

• ismlyldrm27 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce S6 mı S6 Edge mi ona göre alacağım.
  • recistic kullanıcısına yanıt
    Hocam şu data kısıtlama olayını ekran görüntüsü olarak atarsanız sevinirim.

• ben sarjdan oldukca memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: bari

valla ben dun akşam saat 18:00 gibi %100 şarjdan aldım bugün 14:13 te şarja taktım .. halen daha %13 şarjım vardı ekran kullanımım 3 saat civarı senk. acık (mail facebook inst .. ) wife full acık .. sadece wifi olmayan yerde data kullanımı açık .. gece neredeyse hiç bataryadan yememiş ..

3 saat ekran acik kalma suresimi iyi..guldurmeyin allah askina:-)

• quote:

Orijinalden alıntı: lovelesss

ben sarjdan oldukca memnunum

Temayı nasıl yaptınız hocam yabancıyım androide pek bilmyorum açıklarsanız sevinirim

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.