Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (6 Mobil) - 3 Masaüstü6 Mobil
5 sn
39.440
Cevap
187
Favori
1.262.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony xperia z3 yaklaşık 8 saat ekran süresi veriyor. Şimdi samsung s6 kaç saat veriyor diye konuya baktım 3-4 saat ekran süresinden bahsedenler olmuş. EE böyle olacağı belliydi. 2k ekran ve 2500 mah pil birleşince sonuç hüsran oluyor. Keşke ekran full hd olsaydıda bu kadar şarj az gitmeseydi. İşlemci isterse 14nm olsun , nm değeri düşünce transistöre abanıp benchmark rekoru kırmaya çalışınca güç tüketimi olarak 28nm işlemciden farkı kalmıyor. Hem transistör sayısı abartı artırılmış hemde ekran çöznürlüğünde abartıya kaçılmış.

1080p ekran ,3000mah pil , 14nm ama aşırıya kaçmadan 4 çekirdekli işlemciyle bu telefon 8-10 saat ekran süresi verirdi.
    Yazık olmuş güzelim telefona...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE73ABCD2 -- 17 Nisan 2015; 17:45:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismlyldrm27

quote:

Orijinalden alıntı: efesb

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Arkadaslar suan Galaxy S6 ile ilgileniyorum kronik bir sorunu var midir benim icin oncelikli kamera ve batarya performansi onemli tesekkurler

aynen bende bir iphone kullanıcısı olarak S6 ile ilgileniyorum kamre konusunda sadece web teki incelemelerime dayanarak söyliyebilirimki gerçekten çok iyi
    Fakat pil konusunu halihazırda kullanan arkadaşlar bizleri aydınlatırsa sevinirim.

Pil konusundan en azından ben S6 Edge hakkında konuşabilirim bir kullanıcı olarak Genel anlamda 1 günü çıkaran bir kullanım sunuyor ki tabii ki kişisel kullanımlara göre değişiklik gösterebilir ortalama 4 ila 4:30 saat arası ekran süresi sunuyor daha üstüne çıkamadım kavrayış ekran kalitesi tasarım olarak 10 Üzerinden 11 alır o derece hoş ve haz verici genel özet böyle sormak istediğiniz başka şeyler var ise sorunuz elimizden geldiği kadar cevap vermeye çalışalım

S6 için değil ama mevcut piyasadaki s4 ve diğer cihazları kullanan tanıdıklarımdan gördüğüm ve duyduğum bir konuyu soracağım gerçi telefon daha yeni bu sorun bir kaç ay sonra patlak veriyordu ama.
    Kullananların şöyle bir şikayeti vardı " Telefon durduk yere kitlendi pilini çıkardım tekrar taktım açtım, telefon boş olmasına rağmen dondu yada yavaşladı" şeklinde serzenişler çok kulağıma geldi. Açıkçası Samsung a geçme konusunda en başta gelen tereddütlerim içinde bu durum var.
    Bu konuda S6 nın performansı nasıl veya nasıl olacağını düşünüyorsunuz?

Şöyle bir yorum yapabilirim S6 kullanan arkadaşlarım var ben s6 EDGE kullanıyorum lakin çok bir fark yok ikisi arasında kavisli ekran dışında tabii ki s6 performanslı ve zerre donma kasma yasatmayan bir cihaz en azından ben test etme imkanı buldum EDGE ye o kadar para vermem diyenler düşünmeden s6 alabilirler şu ana kadar tüm serilerde karşılaştığım durduruldu hata raporu hatalarının bir tanesine dahi rastlamadım ki touchwiz bu konuda kendini ciddi manada aşmış durumda tepkimeler gayet seri ve akıcı

çok teşekkür ederim bililendirmeleriniz için.
    buarada güle güle kullanın yeni telefonunuzu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Arkadaslar suan Galaxy S6 ile ilgileniyorum kronik bir sorunu var midir benim icin oncelikli kamera ve batarya performansi onemli tesekkurler

aynen bende bir iphone kullanıcısı olarak S6 ile ilgileniyorum kamre konusunda sadece web teki incelemelerime dayanarak söyliyebilirimki gerçekten çok iyi
    Fakat pil konusunu halihazırda kullanan arkadaşlar bizleri aydınlatırsa sevinirim.

Pil konusundan en azından ben S6 Edge hakkında konuşabilirim bir kullanıcı olarak Genel anlamda 1 günü çıkaran bir kullanım sunuyor ki tabii ki kişisel kullanımlara göre değişiklik gösterebilir ortalama 4 ila 4:30 saat arası ekran süresi sunuyor daha üstüne çıkamadım kavrayış ekran kalitesi tasarım olarak 10 Üzerinden 11 alır o derece hoş ve haz verici genel özet böyle sormak istediğiniz başka şeyler var ise sorunuz elimizden geldiği kadar cevap vermeye çalışalım

S6 için değil ama mevcut piyasadaki s4 ve diğer cihazları kullanan tanıdıklarımdan gördüğüm ve duyduğum bir konuyu soracağım gerçi telefon daha yeni bu sorun bir kaç ay sonra patlak veriyordu ama.
    Kullananların şöyle bir şikayeti vardı " Telefon durduk yere kitlendi pilini çıkardım tekrar taktım açtım, telefon boş olmasına rağmen dondu yada yavaşladı" şeklinde serzenişler çok kulağıma geldi. Açıkçası Samsung a geçme konusunda en başta gelen tereddütlerim içinde bu durum var.
    Bu konuda S6 nın performansı nasıl veya nasıl olacağını düşünüyorsunuz?

Şöyle bir yorum yapabilirim S6 kullanan arkadaşlarım var ben s6 EDGE kullanıyorum lakin çok bir fark yok ikisi arasında kavisli ekran dışında tabii ki s6 performanslı ve zerre donma kasma yasatmayan bir cihaz en azından ben test etme imkanı buldum EDGE ye o kadar para vermem diyenler düşünmeden s6 alabilirler şu ana kadar tüm serilerde karşılaştığım durduruldu hata raporu hatalarının bir tanesine dahi rastlamadım ki touchwiz bu konuda kendini ciddi manada aşmış durumda tepkimeler gayet seri ve akıcı

çok teşekkür ederim bililendirmeleriniz için.
    buarada güle güle kullanın yeni telefonunuzu

Teşekkür ederim umarım sizde kendinize en uygun teli bulursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• efesb kullanıcısına yanıt
    S4 kullandım uygulama crashleri hariç hiç kitlenmedi. O kitlenmeler bütün telefonlarda olabiliyor. Ondan önce iPhone 5 kullanıyordum o da kitleniyordu. Kuzenim htc kullanıyor o da kitleniyor. Sony xperia z önümde kitlendi kaç kere. Uygulama crashleri buna yol açıyor. İyi yazılan uygulama da problem olmuyor.
    ---
    Bu arada sayfada kullanmayıpta kullanan insanların yapabileceği yorumlardan fazla yorum yapan insanlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi

Sony xperia z3 yaklaşık 8 saat ekran süresi veriyor. Şimdi samsung s6 kaç saat veriyor diye konuya baktım 3-4 saat ekran süresinden bahsedenler olmuş. EE böyle olacağı belliydi. 2k ekran ve 2500 mah pil birleşince sonuç hüsran oluyor. Keşke ekran full hd olsaydıda bu kadar şarj az gitmeseydi. İşlemci isterse 14nm olsun , nm değeri düşünce transistöre abanıp benchmark rekoru kırmaya çalışınca güç tüketimi olarak 28nm işlemciden farkı kalmıyor. Hem transistör sayısı abartı artırılmış hemde ekran çöznürlüğünde abartıya kaçılmış.

1080p ekran ,3000mah pil , 14nm ama aşırıya kaçmadan 4 çekirdekli işlemciyle bu telefon 8-10 saat ekran süresi verirdi.

Bu 8 saat hangi koşullarda alınıyor konuşma wife açıklığı dahilmi artı kaç saat bekleme ile bu 8 saat ekran .. GSM arenada yapılan test ile s6 12h12m video oynayimi yaparken z3 11h47m oynatabilmis .. daha ne ispatlanacak artı z3 yeniden full şarj için 3 saate yakın beklerken ben 1 saatte %90 a yakın şarj edicem aleti ...
    GSM are nema testini

http://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-s6-galaxy-s6-edge-battery-life-tests/

Adresinden okuyabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mark_Mamzark

quote:

Orijinalden alıntı: CemyK

hey allahım sorunlara bak...

telefona 3000 tl ver sonra cebelleş dur... şuan kullandığım s4 bile daha sorunsuz... hemde 900 tl :)

Emin ol dostum s4 ilk çıktığında bundan daha sorunluydu. Maalesef her cihaz marka farketmeksizin ilj parti de sıkıntılar çıkarabiliyor örneğin ip6/6+ kasa eğikliği, ölü piksel, z3 pembe kamera. yinede şuana kadar çıkan problemler genel olarak yazılımla güncellemesiyle çözülebilecek problemler.

yazılım 3000-900= ? tl arasındaki farkıda çözermi :)

işin espirisi tabiki alanlara saygı duyarım. güle güle kullansınlar ama gerçekte ortada...

• Transistor konusunu bir araştırıp yorum yaparsan sevinirim. Transistore abanmak kolay gelebilir ama Samsung'un işlemci tarafında en güçlü yönü transistor teknolojisi. Ki gelip s6'ya transistorden dolayı pil harcıyor demek en saçma şey. Çünkü 3d FinFet olayı zaten transistorler konusunda çağ atlatan bir olay.
    Bundan öncede 5433 te mv başına verim snapdragon 'un 2 katı. A15 5450 var mesela transistor konusunda çok iyi değil. İlk mimarisi çünkü Samsung'un ardından gelenler ise oldukça başarılı. Yine Samsung'un 5430'un da görebileceğiniz a7 mimarisinin transistorler sayesinde Qualcomm Krait'e sağladığı üstünlüktür. Aynı saat hızında Samsung'un daha iyi timing değerlerini bulduğunu görmek mümkün. Yüzgeç teknolojisinden iletkenin kalitesinden vs hiç söz etmiyorum bile.
    Sony'nin o değerleri görmesi hafif arayüzü ve büyük bataryası. Ayrıca 8 çekirdek çok yük gerektirdiğinde çok büyük avantaj. Big.Little tasarımında 8 çekirdek tek bir çekirdekmiş gibi dar boğaza girmeden çalışıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mark_Mamzark

quote:

hey allahım sorunlara bak...

telefona 3000 tl ver sonra cebelleş dur... şuan kullandığım s4 bile daha sorunsuz... hemde 900 tl :)

Emin ol dostum s4 ilk çıktığında bundan daha sorunluydu. Maalesef her cihaz marka farketmeksizin ilj parti de sıkıntılar çıkarabiliyor örneğin ip6/6+ kasa eğikliği, ölü piksel, z3 pembe kamera. yinede şuana kadar çıkan problemler genel olarak yazılımla güncellemesiyle çözülebilecek problemler.

yazılım 3000-900= ? tl arasındaki farkıda çözermi :)

işin espirisi tabiki alanlara saygı duyarım. güle güle kullansınlar ama gerçekte ortada...

S2 yi 200 tlye bırakıyorlar diyola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark_Mamzark -- 17 Nisan 2015; 18:42:30 >

• bari B kullanıcısına yanıt
    O testlere inanıyor musunuz bir de? Hangi telefon 12 saat video oynatabilir? Hiçbir işe yaramayan sanal testler onlar normalde 4 saatte bitiyor işte telefonun pili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

O testlere inanıyor musunuz bir de? Hangi telefon 12 saat video oynatabilir? Hiçbir işe yaramayan sanal testler onlar normalde 4 saatte bitiyor işte telefonun pili.

Bu kadar da kör cahil olunmaz Hangi telefon 12 saat video oynatabiliyormuş demişsiniz ya Galaxy S5 ile ben 13 saat aralıksız video izlediğimi bilirim MX Player ile.

4 saatte bitmiyor pil 1 saat anca dayanıyor Çin malı batarya var telefonda hey Allah ım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Peki senin şu 8 saat ekran verdiğini iddia ettiğinin ispatı nedir .. iyiyse z3 alalım bizde daha öncede dedim sıkıntı yok diye .. bize screen capture gostwrebilirmisin benim yaptığım gibi gerçek kullanıcı tarafından alınmış .. gsmarena ciddi bir sayfa bu arada ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

quote:

Orijinalden alıntı: AF CoRSe

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Telefon mukemmel ama satislari beklendigi gibi degil suanda fiyatinda etkisi buyuk tabi.

20 milyon on siparis almisti en son sammobile de beklenenin ustunde satmis diye hatta butun imkanlar kullanilacak diye bir haber okumustum diyorum 2.partiler aceleye gelicek yetistiremedikleri icin benim icin sorun yok gerce daha almama 3 ay :)

Euro Kuru canimi sikiyor 2.90 lara cikti

Hocam ben tr satislarindan bahsediyorum

TR de satmaz euro dolar tavan yapti ben bile dusunuyorum acaba almasam mi diye ki Edge yi 2200 civarina alicam ,Vestel vergisi+Devletin bitmez tukenmez halki somurmesi yuzunden 3000 lira bir telefona verilmez :)

Nereden 2200'e alacaksiniz hocam?

Yurtdısı :)

Her euronun artisi benim zararima :((

Nasıl getireceksiniz?

Kendim turla gidicem 2-3 ulkeye hangisi en uygun olursa ordan alicam en cok tax free veren suan belcika oldugu icin %90 belcikadan alirim.

Amacim aslinda telefon almak degildi yaris izlemeye gidicektim baktim S6 14 Nm ulkede 3000 lira alirim 2 yil daha degistirmem dedim, oyle yapicaz bakalim

Off hocam ya bende hangisini alsam diye düşünüyorum şimdi.

3000 tl çok para cidden.

Acaba S6 alıp edge sevdasından vaz mı geçsem ki?

Acikcasi ben bile vazgecmeye basladim direk S6 alayim diyorum s6 alirsam 1900 neden 300 lira fazla vereyim ki kivrimli diye ama soyle birsey var sekil telefon en az 2 sene kullanicam ben kararsizim Euro ya bagli eger 2.80-2.75 lere tekrardan gelir ise dusunmeden S Edge ama suanki durumla S6 ya kayiyor :((

• quote:

Orijinalden alıntı: bari

quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

quote:

valla ben dun akşam saat 18:00 gibi %100 şarjdan aldım bugün 14:13 te şarja taktım .. halen daha %13 şarjım vardı ekran kullanımım 3 saat civarı senk. acık (mail facebook inst .. ) wife full acık .. sadece wifi olmayan yerde data kullanımı açık .. gece neredeyse hiç bataryadan yememiş ..

Yani işin özü ; batarya o kadar kötü değil .. ama en güzel olan olay hızlı şarj .. durm şu şekilde ;

14:13 batarya %13
    14:33 batarya %44
    14:38 batarya %52

14:43 batarya %61
    14:50 batarya %71
    15:13 batarya %91

kısacası yarım saatte % 48 şarj yapmış .. bu şarj sizi en az ama en az yoğun bile kullansanız 3-4 saat götürür .. daha ne istenirki .. koca gün telefonu şarja koyacak bir yer bulamazmısınızda bu kadar bataryayı kötülüyorsunuz .. ben şu anda çok memnunum .. A++ Class bir makine .. daha iyisi yok .. S6 EDGE ...

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU]

3 saat ekran acik kalma suresimi iyi..guldurmeyin allah askina:-)

Sende paylaş senin iyi dedigini bizde görelim iPhone sa iPhone başka markaysa soyle onu inceleyip onu alalım .. 20 saat herşey full açık bekleme yapmış .. senin iyi dediğin neyse göster onuda alırız biz , ALLAH'A şükür bu forumda olan kişilerde para var .. senin dedigini de alırız sıkıntı yok .. kaldiki bu mantıkla Mustang araçta almazsın sen .. bizde vardı 1 depo ile gittiğin mesafeyi duysan onada bahane bulursun .. ben çok memnunum .. sana benim hayat felsefemi söyleyeyim dostum

1 .. Zevkin ekonomisi olmaz
    2 .. Live Life , King Size yani hayatını kral gibi yaşa ..Edge alabiliyorsan al yok ona gücün yetmezse senin için en ulaşılabilecek ek neyse onu al .. kendini mutlu et .. inan bana insana kendinden daha değerli başka birşey yok . Mutlu ol mutlu et .. olay bu ...

Şarj azalırsa tak fişe 1 saatte %80 şarj al en az 10 saat kullan ..

2000 motor arabaya adamlar dunyanin en ucuz benzinleriyle sahip oluyor.sen parayi agactan topluyorsun sanirim.mesele paraysa insan onuruna yakisir insanca yasayacak kadar para **** cok sukur.burda babasinin parasiyla telefon alanlardan degilim.yasin kac bilmiyorum ama 34 yasindayim ve bazi seyleri tecrube edecek kadar teknoloji ile gecmisim var.elimden de bir suru cihaz gecti emin ol.teknoloji bilinc isi.ozellikle ulkemiz gibi sadece tuketim odakli ulkelerde daha da bilinc isteyen bir is.neden insanlar 3000tl para verip cok elestirdikleri iphone kullanicilari gibi priz arasin?ben bunu diyorum.siz 3 saat ekran acik suresi veren cihaza cok iyi diyorsunuz.bari iyi demeyin de ben bunu bilerek isteyerek kullaniyorum diyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assasin34 -- 17 Nisan 2015; 19:56:33 >

• quote:

Video oynatır telefon onda sıkıntı yok.Samsung telefonların video oynatma performanı üst seviyedir ekrandan dolayı.Bize inanmıyorsanız teknoseyir s5 incelemesine bakabilirsiniz.Oyun olayı ile videoyu karıştırmayın aralarında önemli farklar var.Bilgisayarda bile film izlemek ve oyun oynamak arasında fark vardır.İşlemci ve gpu'ya binen yükler çok farklıdır...
  • Tamam iyi hoş herkes fikrini yazıyor da yok mah az yok pili küçük bunlara bu kadar takıyorsaniz bir sürü marka var gidin mah oranı yüksek olanı alın. Niye burda yaygara hala sürüyor ki alan memnun kullanıyor paşa paşa. Pilin bitmesi bir yere kadar hızlı dolduktan sonra telafi ediyor. Yeni alacakların da boş yere aklını karıştırmayın. Hoş mu hoş karizmatik telefon alım gücü olmayan kötülemesin yok şu paraya bu var şu var ozaman gidin alın onu kullanın. Aynı durum otomobilde de mevcut. Ozaman kimse bmw mercedes almasın fiatta aynı yolda gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi

Sony xperia z3 yaklaşık 8 saat ekran süresi veriyor. Şimdi samsung s6 kaç saat veriyor diye konuya baktım 3-4 saat ekran süresinden bahsedenler olmuş. EE böyle olacağı belliydi. 2k ekran ve 2500 mah pil birleşince sonuç hüsran oluyor. Keşke ekran full hd olsaydıda bu kadar şarj az gitmeseydi. İşlemci isterse 14nm olsun , nm değeri düşünce transistöre abanıp benchmark rekoru kırmaya çalışınca güç tüketimi olarak 28nm işlemciden farkı kalmıyor. Hem transistör sayısı abartı artırılmış hemde ekran çöznürlüğünde abartıya kaçılmış.

NM ile guc dogru orantili 28 Nm gibi guc tuketmez ordaki mantigi cozemedim acikcasi :)

2K ekran gereksiz evet daha benim monitorum,tv 2 k degil telefonda ne gerek var burayi tercihe birakiyorum benim fikrim 2K video cekerken ise yarayabilir %51 olsun %49 Gereksiz olmus diyorum :)

Mah 2550 Ddr 4,Amoled,Ufs 2.0,14 Nm ile 2015 amiralleri ile ayni gider batarya kullanima bagli Note 3 te 3 saat alan var ben 6 aliyorum kullanima bagli tahminim 5-5.3 saat alinir rahat.

Onun dısında guzel telefon ama 3000,2500 lira verilir mi mesela benim fikrim kesinlikle verilmez :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla ben dun akşam saat 18:00 gibi %100 şarjdan aldım bugün 14:13 te şarja taktım .. halen daha %13 şarjım vardı ekran kullanımım 3 saat civarı senk. acık (mail facebook inst .. ) wife full acık .. sadece wifi olmayan yerde data kullanımı açık .. gece neredeyse hiç bataryadan yememiş ..

Yani işin özü ; batarya o kadar kötü değil .. ama en güzel olan olay hızlı şarj .. durm şu şekilde ;

14:13 batarya %13
    14:33 batarya %44
    14:38 batarya %52

14:43 batarya %61
    14:50 batarya %71
    15:13 batarya %91

kısacası yarım saatte % 48 şarj yapmış .. bu şarj sizi en az ama en az yoğun bile kullansanız 3-4 saat götürür .. daha ne istenirki .. koca gün telefonu şarja koyacak bir yer bulamazmısınızda bu kadar bataryayı kötülüyorsunuz .. ben şu anda çok memnunum .. A++ Class bir makine .. daha iyisi yok .. S6 EDGE ...

3 saat ekran acik kalma suresimi iyi..guldurmeyin allah askina:-)

Sende paylaş senin iyi dedigini bizde görelim iPhone sa iPhone başka markaysa soyle onu inceleyip onu alalım .. 20 saat herşey full açık bekleme yapmış .. senin iyi dediğin neyse göster onuda alırız biz , ALLAH'A şükür bu forumda olan kişilerde para var .. senin dedigini de alırız sıkıntı yok .. kaldiki bu mantıkla Mustang araçta almazsın sen .. bizde vardı 1 depo ile gittiğin mesafeyi duysan onada bahane bulursun .. ben çok memnunum .. sana benim hayat felsefemi söyleyeyim dostum

1 .. Zevkin ekonomisi olmaz
    2 .. Live Life , King Size yani hayatını kral gibi yaşa ..Edge alabiliyorsan al yok ona gücün yetmezse senin için en ulaşılabilecek ek neyse onu al .. kendini mutlu et .. inan bana insana kendinden daha değerli başka birşey yok . Mutlu ol mutlu et .. olay bu ...

Şarj azalırsa tak fişe 1 saatte %80 şarj al en az 10 saat kullan ..

2000 motor arabaya adamlar dunyanin en ucuz benzinleriyle sahip oluyor.sen parayi agactan topluyorsun sanirim.mesele paraysa insan onuruna yakisir insanca yasayacak kadar para **** cok sukur.burda babasinin parasiyla telefon alanlardan degilim.yasin kac bilmiyorum ama 34 yasindayim ve bazi seyleri tecrube edecek kadar teknoloji ile gecmisim var.elimden de bir suru cihaz gecti emin ol.teknoloji bilinc isi.ozellikle ulkemiz gibi sadece tuketim odakli ulkelerde daha da bilinc isteyen bir is.neden insanlar 3000tl para verip cok elestirdikleri iphone kullanicilari gibi priz arasin?ben bunu diyorum.siz 3 saat ekran acik suresi veren cihaza cok iyi diyorsunuz.bari iyi demeyin de ben bunu bilerek isteyerek kullaniyorum diyin.

Yaşım 43 ... ilk telefonum nmt telefondu nokia nmt 2160 ..sen bilmezsin belki nmt ne diyebilirsin zira sen daha yokken ben lise 1 e gidiyordum . Sen daha oyuncak telefon bile kullanamzken ben gerçeğini kullanıyordum ondan bana geçmiş ve teknoloji deme sınıfta kalırsın .. para ağaçtan toplanmiyor tabiki ben diyorumki hayatta neden zevk alıyorsanız onu yapın 1 milisaniye sonrasinin bile garantisi yok s6 alabiliyorsan al alamıyorsan git seni en mutlu edecek en iyi telefonu al amaç sen ve senin mutluluğun gerisi hikaye .. 3 saat sana azsa başka telefon al .. ama inan o aldığın telefonu toplamda benim kadar çok kullanamayacaksin çünkü şarj için zaman harcayacaksin..
    Son sözüm .. kimseyi kırma kimseyi küçük görme kimseyle dalga geçme özür dilemesini bil hayat kimseye kalmıyor küçük kardeşim .. seni kırdıysam ben senden özür dilerim .. umarım uzun yıllar sağlık içinde yaşarsın ve istediğin gibi bir telefonu kullanırsın .. çünkü o kötü bu kötü dersen hayat gecerrrr gider be ..

• quote:

En yuksek Parlaklikta wifi acik 10.30 saat video oynatmis.

Kaynak:TeknoSeyir

• TELEFONUN ROOTLANMASI(GARANTİ GİDECEKTİR)
    Bu işlemden sonra garanti gidecek ve sayaç artacaktır..Orjinal g920fq romu henüz olmadığından geri dönüş yapmak isterseniz başka bir ülke romunu yüklemeniz
    gerekir..Ben Almanya romunu yükledim..Türkçe dil desteği var..yanlız cihaz g920f olarak görünecektir..fq yazılımı çıkarsa o da yüklenebilir..

Gerekli olanlar..

Odin 3.10.6
    Bootloader: XXU1AOD9
    Modem: XXU1AOD9
    CF Auto Root dosyası S6 içinhttp://download.chainfire.eu/733/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-zeroflte-zerofltexx-smg920f.zip
    CF Auto Root dosyası S6 Edge için http://download.chainfire.eu/737/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-zerolte-zeroltexx-smg925f.zip

YÖNTEM
    Telefonu download moda alıp odin e bağlıyoruz..odin telefonu tanıyınca;
    BL bölümüne bootloader dosyasını
    CP bölümüne modem dosyasını gösterip iki dosyayı flashlıyoruz..telefon yeniden başlarken odin bağlantısını kesip telefonun açılmasını bekliyoruz...telefon
    açıldıktan sonra ayarlar cihaz hakkında kısmından ana bant sürümünün değişip değişmediğini kontrol ediyoruz.G920FXXU1AOD9 olmuşsa herşey yolunda demektir.
    Değişiklik yok ise yukarıda anlattığım işlemi bir kaç kere tekrarlamak gerekebilir.
    Bootloaderi değiştirdikten sonra telefonu tekrar download moda alıp odine bağlıyoruz.AP kısmına zip ten çıkardığımız CF Auto Root dosyasını(md5 uzantılı) koyup flashlıyoruz..Telefon 2 kere reset atıyor.Açıldıktan sonra menüye SuperSU uygulaması gelmişse işlem başarılıdır..

Bu işlemlerden sonra orjinal Türkiye romuna dönmek şu an için mümkün değil..Henüz Türkiye romu çıkmadı..Çıkarsa orjinal roma dönmek mümkün fakat sayaç artmış olarak kalacaktır..
    Bootloaderin ve modemin değiştirilmesi yazılımın değiştirilmesi anlamına gelmez..root dosyası sadece yukarıdaki bootloadere göre düzenlendiğinden mecburen değiştiriyoruz..Bootloader ve modem değiştikten sonra telefonu rootlamazsanız bile yazılım güncellemelerini alabilirsiniz.
    Bu yöntem S6 da denenmiştir.S6 Edge için root dosyasını verdim ama kendim S6 Edge de denemedim..S6 ile S6 Edge in modem ve bootloader dosyaları aynı ise(ki root dosyasının uzantısına göre aynı olması gerekir) ve iki telefon arasında yazılımsal fark olmadığına göre teorik olarak olması gerekir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türbülans -- 17 Nisan 2015; 20:44:51 >

• 1. Samsungdan tereddutum var diyenler icin samsung s5 ve sonrasinxaki butun telefonlarida cok iyi isler cikarmistir.
    2. Z3 8 saat ekran suresi almiyor kanmayin arkadasimda var aksama kadar mobil aglankullaniyor (parlaklik en dusukte) saat 3 4 arasi sarji ya %10 oluyor yada bitmis bende aynu saatte en az yuzde 65 70 sarj oluyor full parlaklik mobil ag ve telfonu cok aktif kullandigimiz halde.
    3.Film izleme surelerine gelirsek z3 s5 ve s6 nin gerisinde kaliyor s5 full parlaklikta 15 yada 16 saat olmasi lzm s6 didada 13 yada 14 du galiba
    4.G3 s6 dan iyi diyenlere allah akil fikir versin.

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.