Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.284
Cevap
109
Favori
574.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağustosta kismetse s3 u satip almayi düşünüyorum ( alamadı )
    Şaka bir yana giriş fiyatını baya merak ediyorum
    Uygun bir rakamla gelirse geldiği gibi alırım
    Olmazsa ağustos eylül ayına kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni söylentiler

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★

• Gec kaldiniz

• Bence donanım olarak süper ama görüntü olarak fazla bir şey beklemeyelim :)

• Bu arada almaya taliplilere yaz beni

•  ★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★
  • Daimbey ben söylemiştim ama sanırım görmediniz, beni de almaya talipliler listesine yazar mısınız ? Bu arada telefonun dış tasarımı Mükemmel değil ama çok da kötü değil
  • keşke samsung tasarımını kenarlarını keskin hatlarıyla yapsa
  • Sanki s2 ye benzetmeye çalışmışlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SsSs4S

Daimbey ben söylemiştim ama sanırım görmediniz, beni de almaya talipliler listesine yazar mısınız ? Bu arada telefonun dış tasarımı Mükemmel değil ama çok da kötü değil

İlk sayfayı düzenlemeye başladım. Şuan dersteyim. Öğretmenim yüksek lisans yaoıyorum. Akşam ekleyeyim sizi arkadaşlar....

• bence cihazın tasarımı gayet güzel. bana göre biraz s2 yi andırmış.. saat 9 olsa da iyice bir incelesek yaa .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

bence cihazın tasarımı gayet güzel. bana göre biraz s2 yi andırmış.. saat 9 olsa da iyice bir incelesek yaa .

yine türkiyeye her zamanki gibi exynoslu gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

bence cihazın tasarımı gayet güzel. bana göre biraz s2 yi andırmış.. saat 9 olsa da iyice bir incelesek yaa .

olabilir. ihtimal yüksek .... ya türkiye de 4g ye geçsin biran önce kardeşim sonra samsung suçlanıyor işte

• Nereden izleyebiliriz acaba ? 9.00 da olacak galiba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

olabilir. ihtimal yüksek .... ya türkiye de 4g ye geçsin biran önce kardeşim sonra samsung suçlanıyor işte

türkiyede de samsungdada suç var hocam. Türkiye hala 3g de samsung ise koy her yere snapdragonlu cihazı bak bakalım almayan var mı? Ayrıca exynoslularda cidden ısınma sorunu var. Kendimden biliyorum kışın hadi elimizi ısıtıyor neyse. Ya yazın ne olacak? Bu cihazlara adam gibi güncelleme gelmezse yanar. Şuan boşta iken bile 29 derece

• quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

Nereden izleyebiliriz acaba ? 9.00 da olacak galiba

burdan izleyebilrsiniz :

http://www.youtube.com/user/SamsungMobile/UNPACKED
  • daimbey kullanıcısına yanıt
    Waoww bayaa iyiymiş yüksek lisans öğretmenlik filan Bu arada o zaman sen benim abim oluyosun ben 16 yaşındayım henüz Bizde çalışıyoruz sizler gibi olabilmek için Ve tamam biz bekleriz eklemeni
  • yeni olmamıs ki bu
    makyajlı kasa megane gibi bişey olmus
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyosun ben takılıyodum öylesine.. samsungta bir lg ya da sony gibi lte desteğini yazılımla kapatarak türkiye ye snapdragon 800 lü note 3 yollayabilirdi.. kendi ürettikleri işlemcileri de kaliteli fakat yazdığın gibi ısınma problemi her exynoslu işlemcide var malesef. ama bizim başka çaremiz yok. ya gönderdikleri cihazı alacağız ya da samsunga hiç bulaşmayacağız...
  • Gerçek video yaklaşık 1.5 saat sonra burada:http://www.youtube.com/watch?v=-wOnaoq1AYE
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.