Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.284
Cevap
109
Favori
574.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • atılan mesjalara dikkatlice bakarsanız bu yorumumu cihazın arka kapağı açılan görseli görmeden önce yaptığımı farkedersiniz ...şuan aklımda bir soru işareti oluştu, madem su geçirmez değil öyleyse neden usb giriş yeri kapakla kapatılmış??? bugüne kadar üretilen hiçbir galaxy de böyle birşey yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 24 Şubat 2014; 13:42:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

atılan mesjalara dikkatlice bakarsanız bu yorumumu cihazın arka kapağı açılan görseli görmeden önce yaptığımı farkedersiniz ...şuan aklımda bir soru işareti oluştu, madem su geçirmez değil öyleyse neden usb giriş yeri kapakla kapatılmış??? bugüne kadar üretilen hiçbir galaxy de böyle birşey yoktu

Kapağın açlıp açılmadığını görmesenizde tasarımdan açılabildiğini anlamak zor değildi. S3 ve S4 deki aynı kasa aynı malzeme
  • Galaxy s'te de giriş kapalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyons. -- 24 Şubat 2014; 13:55:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  ★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★
     ★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

quote:

atılan mesjalara dikkatlice bakarsanız bu yorumumu cihazın arka kapağı açılan görseli görmeden önce yaptığımı farkedersiniz ...şuan aklımda bir soru işareti oluştu, madem su geçirmez değil öyleyse neden usb giriş yeri kapakla kapatılmış??? bugüne kadar üretilen hiçbir galaxy de böyle birşey yoktu

Kapağın açlıp açılmadığını görmesenizde tasarımdan açılabildiğini anlamak zor değildi. S3 ve S4 deki aynı kasa aynı malzeme

hmmm demek öyle... valla ben sizin kadar bu işten anlamıyorum kusura bakmayın. benim sizin gibi olağanüstü bir tahmin yeteneğim yok. sizi gerçek üstü tahminlerinizle başbaşa bırakıyorum ve karşınızda saygıyla eğiliyorum. tekrar kusura bakmayın olur mu? çok özür dilerim tahmin edemediğim için

• Akşamki tanırıma gerek kalmadı. Cihazın her yanını gördük ve tanıdık Süslü laflar ile dinlemesi kaldı.
    Yazılımsal yeni özellik olarak şuan bilinen bir tek Parmak izi okuyucu bulunuyor.

Eğer 2K ekranlı bir model varsa ve bu cihazdan farklı olmaz ise bu yılın galibi şimdiden belli gibi. Xperia Z2 sanırım.
    Bende Kapasitif tuşlu ekranlardan oldum olası nefret etmişimdir. benim için hiçbir anlamı yok bu aletin.

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    bende bir türlü alışamadım şu kapasitif tuşlara... bu arada z2 ile s5 arasındaki galibi yazılım özellikleri belirler bence. bakalım akşama neler çıkacak karşımıza...
  • Aksam olsun gorelim artık. Belkide dunyada bir tek biz bakioruz sekle semale. Belki dunya icin sadece performans on planda. Arta kalan ram, takilmama, yuksek cozunurluk vs...

• tsi ile kaçta olacak tanıtım? 20:00 mı?
  • g2'nin gorunusu bunun 100 kati iyi bu sacma tasarimi bekledigime uzuldum sadece

• quote:

quote:

cihazın altındaki usb ve şarj boşluğu kapalı. cihaz %100 su geçirmez olcak

Açılabilen arka kapakla nasıl su geçirmez olabileceğine inanıyorsunuz anlamıyorum.

donanımhaber in yaptığı s5 haberini okumuşsunuzdur heralde. SAMSUNG GALAXY S5 SUYA VE TOZA DAYANIKLI ÜRETİLMİŞ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

tsi ile kaçta olacak tanıtım? 20:00 mı?

akşam saat 9 da tanıtımı olacak...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

tsi ile kaçta olacak tanıtım? 20:00 mı?

akşam saat 9 da tanıtımı olacak...

tşkler.
  • quote:

quote:

quote:

cihazın altındaki usb ve şarj boşluğu kapalı. cihaz %100 su geçirmez olcak

Açılabilen arka kapakla nasıl su geçirmez olabileceğine inanıyorsunuz anlamıyorum.

donanımhaber in yaptığı s5 haberini okumuşsunuzdur heralde. SAMSUNG GALAXY S5 SUYA VE TOZA DAYANIKLI ÜRETİLMİŞ...

Bilader lutfen boylesine igrenc boylesine les boylesine ozensiz hazirlanmis bi telefonu koruyup kollama ve sunu soyluyorum ciddi anlamda sayislari cok dusucek bu telefo la

• Neyse akşamı bekleyelim bakalım yazılımsal ne yenilikler var göreceğiz ama o arka kapağı neden öyle yapmışlar anlam veremedim.. Bana göre çok kötü duruyor. Umarım gelirse S5 Prime öyle olmaz.. Yoksa Lg G3, M8 ve Note 4 ü de görüp öyle karar vereceğim.. G pro 2 şu an en çok hoşuma giden telefon oldu..
  •  ★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★

• n8birbaslangic N kullanıcısına yanıt
    niye koruyup kollayayım ki? sonuçta bende bir kullanıcıyım , kimseye telefon satmaya da kalkışmadım . işime geleni alır kullanırım ya da almam kullanmam.. sen cihazı beğenmedin diye burda paylaşımda bulunamam mı? yazdığım yorumda s5 i koruduğumu nasıl , nerden anladın???? beğenmediysen cihazı almazsın olur biter. işine gelen neyse sende onu yap o zaman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptanjack026

Neyse akşamı bekleyelim bakalım yazılımsal ne yenilikler var göreceğiz ama o arka kapağı neden öyle yapmışlar anlam veremedim.. Bana göre çok kötü duruyor. Umarım gelirse S5 Prime öyle olmaz.. Yoksa Lg G3, M8 ve Note 4 ü de görüp öyle karar vereceğim.. G pro 2 şu an en çok hoşuma giden telefon oldu..

o arka kapak benimde hoşuma gitmedi açıkcası. sanırım su geçirmezlikle alakalı birşey var ortada. neyse akşama görcez bakalım bi tanıtılsın...
  • Tamam arkadaşlar hepimiz fikrimizi söylüyoruz kiminin hoşuna giden kiminin gitmeyebilir, kimi önce sever sonra soğur kimi önce uzak durur sonra yapışır. Altı üstü telefon sıkmayın o güzel canlarınızı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: daimbey

Tamam arkadaşlar hepimiz fikrimizi söylüyoruz kiminin hoşuna giden kiminin gitmeyebilir, kimi önce sever sonra soğur kimi önce uzak durur sonra yapışır. Altı üstü telefon sıkmayın o güzel canlarınızı...

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.