Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.284
Cevap
109
Favori
574.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony sahipleri gene bizimle dalga geçecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: sspanzerr

Sony sahipleri gene bizimle dalga geçecek

Hocam dalga geçmek kimsenin haddine değil de bu resimlerdeki Çin merdiven altı firmasından çıkma gibi görünen ucube şey gelirse her türlü Sony alınır bence..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

quote:

Orijinalden alıntı: sspanzerr

Sony sahipleri gene bizimle dalga geçecek

Hocam dalga geçmek kimsenin haddine değil de bu resimlerdeki Çin merdiven altı firmasından çıkma gibi görünen ucube şey gelirse her türlü Sony alınır bence..

Hemen hemen aynı parayı veriyoruz standart herkesin kullandığı bir telefonu kullanıyoruz... Hiç bir ayrıcalık yada premium bir his yok telefonda yapmak için telefon yapıyorlar.
  • sspanzerr kullanıcısına yanıt
    Umarım Prime denilen modelde farklılık olur.. Yoksa ön tarafıyla bir sıkıntı olmasa da arka kısma hiç alışamadım.. Sony Z2 de iyi tel ama bana göre değil G Pro 2 daha çok hoşuma gitti bu yıl. Hala bir umudum var Samsungtan bakalım fazla kalmadı neler çıkacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanjack026 -- 24 Şubat 2014; 19:45:53 >
  • kaptanjack026 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı artık... Tanıtımı nereden izleyebiliriz hocam ?
  • Buradan soyluyorum buyuk ihtimalle g2 deki gibi kids modu olacak yani ziyaretciler icin farkli bir menu. Ve parmak izi sensoru arkada olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sspanzerr kullanıcısına yanıt
    Linkten izleyebilirsin dostum

http://www.youtube.com/watch?v=-wOnaoq1AYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanjack026 -- 24 Şubat 2014; 20:02:22 >
  • Ekran 2K mı olacak Full HD mi ? Anasayfadaki haberde paylaşılmamış ama ilk sayfadaki resimde QHD yazıyor 2K sanırım. Ah tasarımı da iyi olsaydı..
  • sağolasın
  • Dış tasarım gerçekten kötü duruyor.
  • ben s5'i değilde gear 2'yi merak ediyorum umarım şarj sorununu çözmüşlerdir.
  • başladı bahalım ne olcak :D s3 kitkat müjdesini verseler keşke :( inşallah kitkat alırız
  • Burayı canlı yayın konusu olarak kullanalım bence.Bir Apple fanı olarak heyecanlıyım.Samsung bence S3 felaketinden sonra iki taşı üst üste doğru koymaya başladı s4 ile.S5 adam gibi çıkarsa (sızdırılan görsellerdeki gibi) alabilirim.
    Heyecanlandım lan
    Ama kim ne derse desin apaçık ortada APPLE ÖZENTİSİ SAMSUNG.Daha cazip olmaya başladı orası ayrı.
  • Askere gidince sanırım teknolojide geriledim şu an sızan fotoğrafların nesi beğenilmedi çok merak ediyorum. Amacımız burda içindeki teknolojimi yoksa dışımı ? Herkesin beğeni anlayışı illaki farklıdır ancak konu daha doğmamış bebeğe don biçme olayına gidiyor sanki..
  • Aynen s3 ilk ortaya çıktığındaki gibi tasarım da tasarım diyenlerin hepsi gidip bu telefonu alacak.

-mükemmel kamera
    -piyasadaki en hızlı işlemci
    -suya ve toza dayanıklılık
    -değiştirilebilir batarya
    -micro sd kart desteği

bu 5 maddeyş aynı anda sunan başka cihaz olmadığı sürece ve iyi fiyatlandırmayla 50 milyon rahat satar. Bir de tasarım olsa diğer firmaların telefon çıkarmasına gerek kalmaz
  • son 20 dk bakalım bekledigimiz gibimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsungun s5 tanıtacagı kesin de yeni arayüz'ü tanıtacak mı acaba samsung türkiye facebook sayfasında gördüm

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★
  • yayın başladı
  • bir telefon tanıtacaklar senfoni orkestrası tutmuş adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

bir telefon tanıtacaklar senfoni orkestrası tutmuş adamlar

tüm tanıtımları öyle
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.