Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Performans Değerlendirmesi 'HTC One, iPhone 5 ve Xperia Z'ye karşı' (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
9
Favori
18.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenekekutu

    quote:

    Orijinalden alıntı: BoraNb

    X marka cihaz hepsinden iyi, ezer geçer gibi yorumlar görüyorum k.bakmayın ama bu tip yorumlar net fanboyluktan başka bir şey değil.

    Sonuçta her firmanın odaklandığı belirli noktalar var. X marka model telefon, Y'den çok daha iyidir ya da kötüdür deyip geçmek objektiflikten uzak bir yorum olur.

    Örneğin Samsung Galaxy S4 tam bir donanım canavarı olarak gözüküyor. Buna karşın HTC One ise şık tasarımı, sağlam malzemesi ve BeatsAudio, BoomSound, Blink Feed, HTC Zoe vs.. yazılım özelleştirmeleriyle fark yaratmış. Diğer yandan Sony'nin de su geçirmez özellikli ve yine şık duran bir modeli var.

    Bütün bunlar bir araya getirildiğinde şu telefon hepsine on basar demekten ziyade, ''benim beklentim nedir?'' sorusuna yanıt verilmeli bence. Şayet bu 3 modelden birisini alacak olsam HTC One'ı tercih ederdim. Evet, S4 belki donanım olarak daha iyi olabilir. Ancak ben bir telefon alacaksam benim için her şeyden önce telefonun şık tasarımı ve elime aldığımda bana vereceği sağlamlık hissi önemli. Ve kendisini diğer modellerden ayıran şeyler... Örneğin ben telefonda müzik dinlemeyi çok seven birisiyim ve ses konusunda herhalde HTC'nin ön planda olduğunu herkes kabul ediyordur. Keza HTC Zoe gibi kamera özellikleri de dikkatimi çekti. Blink Feed ile istediğim haber kaynaklarından son dakika güncellemelerini çok rahat bir şekilde almakta benim için yarayışlı bir özellik gibi gözüküyor.

    Başta da dediğim gibi benim bu yorumum HTC One'ın S4'ten ya da Sony'den daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. Benim için daha önemli olan şeylere hitap ettiği için tercih ederdim.

    Eğer ben amaan tasarım çok iyi olmak zorunda değil, orta seviye bir şey olsun yeter. Benim için donanım mükkemmel olmalı, en hızlı olmalı vs.. diyorsam o zaman tercihim S4 olurdu. Ha bu arada, S4'ünde çeşitli yazılım özelleştirmeleri yok değil ancak, örneğin gözümü aşağı kaydırdığımda ekranında aşağı kayması benim için bir şey ifade etmedikten sonra bir önemi kalmıyor.



    Hocam,bir yeri atlıyorsun millet bu telefonları hava atmak için alıyor.Masaya koydu mu hava olsun. Bu telefonlar herhangi biri bana yetmez diyen adam zaten ne yapıyor merak ediyorum 3D render filan mı yapıyor kafe,diskoda otururken

    arkadaşlar htc one ile bu telefon arasında yaklaşık bir ay düşündüm nexus 4 ümüm sattım ve bu telefonu aldım . sebepmi: bir kamera htc one ı yabancı sitelerde incelerseniz kamerasından hiçbir şekilde memnun değiller. detaylar sıfır.
    dedim herşeye katlanırım. ama almanyadan alacaktım teli. garanti yok.. ve bir site buldum adamlar bu işte uzmanlar.. sitenin adı ifixit ingilizce bilenlere . adamlar her teli daha piyasaya çıkmadan en son vidasına kadar söküyorlar. ve galaxy s4 ün sökğlebilirliği 10/9 iken htc one 10/1. Çünkü htc öyle bir salaklık yapmış ki hayallerim yıkıldı... aletin ekranını açamadıkları için ısıtıp vakumla sökmüşler.. ve bir bakıyosunki htc herşeyi resmen yapıştırıcı ile yapıştırmış.. ve telefonun arka kasasına zarar vermeden pile ulaşmak mümkün değil.. kısaca pil ölürse alet ölür. cam çizilse alet çöp. bende bu kadar sorun lu bir aleti almamaya karar verdim. ayrcıa detaylı bir incelemde bu sorunları bulabilirsiniz( tabiki ing. incelemelerde).
    Ancak s4 beklediğimin aksine s3 le hiçbir alakası yok ele aldığınızda. Çok daha klas bi telefon s3e göre. mükemmel özellikler var ve herşey ince düşünülmüş. mesela telefonda kamerada renk tonlaması yaparken o anki canlı fotoyu gösteriyor filan.. çok ince detaylar yani.. insanı mutlu ediyor mesela üstten çekinc gelen menü tuşu siyah bir çubuk değil şeffaf ve ekranda gözü yormuyor...

    kısaca sı s4 alınmalı bence


    edit:ayrıca zoe gibi özellikler samsung başka adlarla konulmuş ve dahda fazla özellik var.




  • apple kasmıyor diyen (kusura bakmayın ama) salak arkadaşlara sesleniyorum : appleda yüklediğin oyundan başka kasacak ne varki. yüklemediğiniz arayüz programlarımı, yoksa appleın yüklemenize bile izin vermediği programlarmı ? bu kadar saçma şeylerle değil daha mantıklı şeylerle karşılaştırın anlarım. ha mesela androidin de salaklıkları var apple da yazılım pili düzgün kullanıyor kıçkırık pili bile hiç bitmiyor ama android hayvan gibi 2600 mAh pil anca yetiyor. yani bu tarz meseleleri tartışın o mu iyi benimkimi daha havalıyı değil..
  • S4ün xz ile htc one ile performans açısından bir uçurum yok hangi telefonu alırsanız alın performansı gayet iyi olacaktır s4ün malzeme kalitesi yerlerde bu benim için çok önemlidir ancak yazılım olarak diğerleri'nden önde hemde bir çok yararlı sensörlü var eğer daha çok oyun ve isim için alıyorsanız s4 ancak xz ile one da çok iyi telefonlar malzeme kaliteleri cidden güzel ayrıca ihtiyacınız olan her şeyi karşılayabilirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia Z hoperlörü kalitesiz. Camdan olan arka kapak kötü tercih Iphone 5 de cam arka kapaktan vazgeçti Xperia Z yeni tercih ediyor.

    Xperia Z ekranı kötü görüş açısı kötü hafif yanlardan bakıldığında renk değiştirmekte. Kontrastı da düşük. Xpreia S bile kontrasta daha iyi ..
    Xperia Z işlemcisi HTC ONE dan bile düşük.

    HTC ONE Aluminyum kasası daha ürün kutusundan çıkartılırken yamuk çıkmaktadır veya zamanla yamulmaktadır.

    HTC ONE da ölü piksel çok yaygın.

    HTC ONE da ekranı otomatik ayarda iken video izlenemiyor görüntüler kararıyor. Tek yol parlaklığı otomatiğe almamak.

    HTC ONE stereo hoperlörü önde olması cihazı çok uzatmakta ve ekranı da küçül olmasına vesile olmuştıur. BU kasaya 4.7" ekran çok küçük. Aynı kasaya 6" ekran sığdırılır. Tasarım hatası.

    HTC LOGO su da olmasa daha kısa boylu olabilirdi. Hoperlörler arası boşluk çok fazla. Hoperlöre vurgu yapmak için bu kadar kötü tasarım olmaz.

    HTC ONE kamera performasnı gece ortamlarında başarılı kamerası gece kamerası gibi. Gündüz aşırı ışık aldığından detaylar kaybolmakta. Megapikseli düşük olması detaylar belli olmamakta. 4.3 ultrapiksel ebat olarak 4.3 megapikseldir.



    Iphone 5 bu kulvarda olamaz ekranı FULL HD değildir...

    S4 Google Nexus Ailesine katıldı yani saf Android ile Android güncellemeleri eş zamanlı alacak. Saf Google da cihaz performans uçar. Üstüne birde Kernel optimizasyonu vs. yapıldı mı S4 uçar. ( i9505 için şuan i9500 için birşey mümkün mü daha erken )



    Samsung S4 te birsürü firmware güncellemesi çıkarıyor. Her güncellemede cihaz daha da hızlanmaktadır.

    Değerlendirmeler bu güncellemelerle tekrardan yapılmalıdır.



    Kabaca ifade ettim. Derinlemesine incelemede S4 epey zengin olduğu anlaşılmaktadır.




  • biraz mantıklı olmaya çalışın bari..orada her markanın amiral gemisi ( en iyi telefonları ) karşılaştırılıyor bunun tarihle veya başka bir şeyle alakası yok ??? tarih bakımından baktığınız zaman olaya xperia z de karşılaştırılamaz htc one da.hiç bir telefonu karşılaştırmayalım o zaman aynı tarihte çıkarmasını bekleyelim.
  • Nexus 4 derim Ve cekilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işletim sistemi karşılaştırmana katılıyorum ama düzeltmek istediğim bir husus var ben iphone 3gs kullanıcısım.Telefonumda 800 MHz işlemci ve 216 mb ram var telefonumda rehbere bastığımda direk açılıyor.Kasma namına 0.Ama ben burda başka bir şey izah edicem.Amcamın oğlunda Note 2 var var ve çok kez kullandım.Note 2 de rehberi 1 sn geç açılması telefonun suçu olamaz.Android çünkü yazılım bakımından ağır (modifiye edilebilir) bir işletim sistemi.iSO öyle değil tek kalıp halinde sadece duvar kağıdını değiştirebilir bir işletim sistemi telefon tabiki takılmaz tabiki kasmaz.Apple'ın 2ghz işlemci koymasına gerek yok ki veya 2-3GB RAM'e ne gereği var ki zaten işletim sistemi hafif işlemci ram oyunlara yetsin yeter gayet mantıklı.Ama android öyle değil isteyen kişinin istediği gibi modifiye edebildiği bir işletim sistemi.Şimdi konuyu şu tarafa çekeyim.Arkadaşımda Samsung Galaxy Ace S5830 var.Benim iphone 3GS'imle neredeyse aynı özelliklere sahip.Ve Galaxy Ace androidi taşıyamıyor ve telefon saf android kullanıyor.Örnek verecek olursak grafik bakımından 2D grafiklere sahip boyut olarak küçük bir oyun olan Jetpack bende kasma eseri olmak sızın oynanıyor ama Galaxy Ace sn'de 1-2 kez takılıyor.İşte vurgu yapmak istediğim nokta bu.Donanım olarak S4'e iso 6 atılsa yeminle i5'i 4'e katlar.Şu noktaya da parmak basayım bende işletim sistemi farklı olan telefonların karşılaştırılmasına karşıyım.Ama bu testler bize donanımın gerçeklerini gösteriyor.Ama ne kadar karşılaştırma yapılırsa yapılsın tercih hakkı insanların elinde.

    zaman ayırdığınız için teşekkürler..




  • bu kadar boş işler görmedim ben arkadaş. dünya çapında bir sürü kanal takip ediyorum youtube üzerinde kimse bizimkiler gibi yok ddr3 bellek yok gorilla glass 2 bu kadar detaya girmiyor. 2gb ram işte, gorilla glass cam işte. sanki telefonu alacak adam ddr3'e bakıyor ya. ddr3'ün yapıp ddr2'nin yapamadığı ne yapacaksınız telefonla çok merak ediyorum. donanımhaber hakikaten çok boş işlerle uğraşmaya başladı bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thindark

    işletim sistemi karşılaştırmana katılıyorum ama düzeltmek istediğim bir husus var ben iphone 3gs kullanıcısım.Telefonumda 800 MHz işlemci ve 216 mb ram var telefonumda rehbere bastığımda direk açılıyor.Kasma namına 0.Ama ben burda başka bir şey izah edicem.Amcamın oğlunda Note 2 var var ve çok kez kullandım.Note 2 de rehberi 1 sn geç açılması telefonun suçu olamaz.Android çünkü yazılım bakımından ağır (modifiye edilebilir) bir işletim sistemi.iSO öyle değil tek kalıp halinde sadece duvar kağıdını değiştirebilir bir işletim sistemi telefon tabiki takılmaz tabiki kasmaz.Apple'ın 2ghz işlemci koymasına gerek yok ki veya 2-3GB RAM'e ne gereği var ki zaten işletim sistemi hafif işlemci ram oyunlara yetsin yeter gayet mantıklı.Ama android öyle değil isteyen kişinin istediği gibi modifiye edebildiği bir işletim sistemi.Şimdi konuyu şu tarafa çekeyim.Arkadaşımda Samsung Galaxy Ace S5830 var.Benim iphone 3GS'imle neredeyse aynı özelliklere sahip.Ve Galaxy Ace androidi taşıyamıyor ve telefon saf android kullanıyor.Örnek verecek olursak grafik bakımından 2D grafiklere sahip boyut olarak küçük bir oyun olan Jetpack bende kasma eseri olmak sızın oynanıyor ama Galaxy Ace sn'de 1-2 kez takılıyor.İşte vurgu yapmak istediğim nokta bu.Donanım olarak S4'e iso 6 atılsa yeminle i5'i 4'e katlar.Şu noktaya da parmak basayım bende işletim sistemi farklı olan telefonların karşılaştırılmasına karşıyım.Ama bu testler bize donanımın gerçeklerini gösteriyor.Ama ne kadar karşılaştırma yapılırsa yapılsın tercih hakkı insanların elinde.

    zaman ayırdığınız için teşekkürler..

    Note 2 kullandım bizzat ve sonra iphone 5 e geçtim. Note 2 de yani androidde yapabildiğim tüm özelleştirme ve kişiselleştirmelerin hepsini widgetlerde dahil iphone da kullanıyorum ve telefon yinede stabilitesinden bişey kaybetmedi. ve yine note 2 den daha stabil ve performanslı çalışıyor. Üstelik note 2 donanım olarak daha yüksek bir cihaz olmasına rağmen. Yani "ios zaten kısıtlı ve bişey yapamıyorsunuz bu yüzden stabil çalışıyor ve bu yüzden fazla donanıma ihtiyaç yok" düşüncenize kesinlikle katılmıyorum. şuan iphone da jailbreakle ulaştığımız bir çok özelliği ios yakın zamanda kendi bünyesine katacaktır. ama hemen yapmıyorlar nedenmi? çünkü sağlam adımlarla ve temkinli gidiyorlar, stabiliteyi hiçbir koşulda kaybetmek istemiyorlar. jailbreak ise iosun bir deneme tahtası ve test alanı gibi bişey bence, tabi kendi kontrollerindemidir değilmidir onu bilemem ama en azından iosun geleceği ile ilgili eklenebilecek yeni özellikler konusunda jailbreak platformundan ilham aldıkları bir gerçek.

    Ayrıca elinizdeki 3GS in bile dokunmatik ekranın tepki süresi note 2 de dahil tüm android cihazlardan daha iyidir. isterseniz karşılaştırın.Bu durum yazılımsalmı yoksa donanımsalmı bilemiyorum ama konumuz tamamen dokunmatik ekranla kontrol edilen bir cihaz ise kullanım kalitesi anlamında çok önemli bir durum bu. Android cihazlarda önce bunun geliştirilmesi gerekiyor. Bu konu bir kullanıcı olarak benim dikkat ettiğim bir nokta mesela, çünkü o gecikmeyi ben bariz farkedebiliyorum ve beni rahatsız ediyor, ama iphone dan bu anlamda da çok memnunum.

    Sonuç olarak androidde iosda iyiki var , rekabet güzel bişeydir , piyasayı tekelden kurtarır ve gelişimi hızlandırır. Umarız her iki cephede de bu rekabet devam eder , hatta yenileri de katılırda biz de son kullanıcı olarak teknolojinin nimetlerinden daha fazla faydalanırız.

    iyi günler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben fikirlerimi yazıya tam yansıtamamışım galiba benim dikkat çekmek istediğim konu şu Note 2de saf andoid 450 mb civarı ram kullanıyor bu zaten androidin ne kadar geniş bir platform olduğunun göstergesidir.Ben insanların S3 Note 2 S4 gibi cihazların donanımına kalkıp rehber 2 sn bekletiyor diyip telefonu yerden yere vurursanız bende kalkıp iphone un yazılım dandikliğine istediğim kadar laf ederim.Ben niye zil sesimi değiştirmek için uğraşayım ki android gibi tek tuşla yapabilmek varken.Cem Yılmaz'ın dediği gibi iphone kapalı kutudan başka bir şey değil.

    Ben ne kadar kendi düşüncemi savunsam da olayın içine zevk girince istediğim kadar çırpınayım sizin android kullanmanız için zorlayamam.Zaten iphone kullanıcılarının %80-90'nı hava veya başka şeyler için aldığını düşünürsek iphone bu kadar satışı bunun yüzünden yapıyor.

    Ben görüntü kalitesine önem veren birisiyim bu yüzden ekran çözünürlüğü 720p den aşağı hiçbir telefon bana hitap etmiyor.3GS bana hediye geldi o yüzden iphone kullanıyorum bu ay veya temmuzda s3 veya s4 alacağım pişman olacağımı zannetmiyorum.

    Rekabet tabiki güzel ama Apple daha köklü bir marka bunu kabul ediyorum. Android in daha geniş bir platform olduğunu söylerken sadece telefon üzerine konuştum. Apple'ın Mac ve diğer cihazları aynı işletim sistemini kullandığı için uygulama bakımından doğal olarak daha iyi.

    Tepki süresi konusuna da dokunayım Note 2'de tepki süresi gecikmesini normal gezerken hissettirmez ama oyunlarda açık bir şekilde gözüküyor.Savunacak bir noktam yok ama neden kaynaklandığını bende çözemedim android uzmanlarına sormak lazım.

    ilerleyen zamanlarda Samsung Apple'ı geçebilir bunu çok rahat söyleyebilirim zaten geçti de ama ABD'de üstünlük hala Apple'ın ellerinde.ABD'de Samsung'un zaten fazla tutacağını düşünmüyorum.

    Sizi aydınlatabiydiysem ne mutlu bana.. ben daha çok iphoneculara farklı bir bakış açısıyla bakmaları için yol göstermek istedim ama sizi de ikna edemedim

    Sizinle konuşmak güzeldi keşke herkes sizin gibi bilinçli olsa..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wesley1905

    iphone kullanıcılarına işiniz gücünüz hava diyen samsung fanboyları , Hava atma amacı samsung ta , terlik kadar telefon gösteriş amacı ve iphone karşısında ki piskolojik ezikliği 1 nebzede olsa pozitife çevirme amacıyla dizayn edilmiş, insanları ekran büyüklüğüyle saçma sapan gereksiz donanım özellikleriyle göz boyayıp satış politikası izliyor, Yaratıcılık apple'dan malzemesi samsung'dan kısaca, metal ile plastik karşılaştırılırmı. Birisi sanat eseri diğeri ticari eser. Birisi tablet versiyorn diğeri cep versiyon telefon. Daha büyük yapmak daha iyi telefon yapmak anlamına gelmez. iPhone iphone dur ve telefonun Mercedesi. Plastik çöple aluminyum kasayı karşılaştırıyorlar onuda geçtim quadcore işlemci var s3de oyunlarda takılma yapıyor samsung fanları kazıklandıklarını yediremiyorlar. Galaxy S2'de 1,2 Ghz çift çekirdek işlemci varmış, yemişim o işlemciyi! Arayüz ve işletim sistemi hantal olduktan işlemci güçlü olsa ne yazar. Zamanında Galaxy S alma gafletine düşmüş biriyim. Neden iPhone 3gs almadım da Galaxy S aldım? Çünkü 1 Ghz işlemci var, daha güçlü diye. Arayacıya dokunduktan sonra açılması için "4 SANİYE" beklediğimi bilirim! Şimdi de elimde 1,4 Ghz işlemcisi olan Galaxy Wonder var, Galaxy S kadar olmasa da bu da kasıyor. (iphone 5 ve 4 de mevcut). Geçenlerde arkadaşımın iPhone 3GS telefonunu aldım. 600 Mhz işlemci ile SAAT GİBİ çalıştığını gördükten sonra Samsung'a neler demedim... Şunu anladımki, iş donanımda değil yazılımda bitiyor. iPhone OS dünyada tartışmasız bir numaradır. Samsung: Teknoloji Üretir. Apple: Teknolojiye Yön verir. Şunu unutmayın ki Apple'ın diğerlerinden farkı hardware değil, software ve tasarımdır. Bu da yaratıcılıktır. Apple'ın bugüne kadar çıkardığı birçok ürün RedDot tasarım ödülleri kazanmıştır. Tüm ürünleri kullanıcıyı yormayan minimal ve kavranması kolaydır. İnsanların beklentileri farklılık gösterebilir, kimi tasarımı ve kullanım kolaylığı değilde hardware olarak güçlü olmasını tercih edebilir. Bu noktada benim tercihim tereddütsüz Apple. Bir kez kulldıktan sonra vazgeçemezsiniz. Hem elmayla armut bir olur mu? :)))


    Sen hiç Iphone 3gs ile youtube'a girip 720p video izlemek istemedinmi ya da bir film sitesine girip film izlemek en basit örneğinden flash player evet üst segment telefon Iphone.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkH3R0

    quote:

    Orijinalden alıntı: Wesley1905

    iphone kullanıcılarına işiniz gücünüz hava diyen samsung fanboyları , Hava atma amacı samsung ta , terlik kadar telefon gösteriş amacı ve iphone karşısında ki piskolojik ezikliği 1 nebzede olsa pozitife çevirme amacıyla dizayn edilmiş, insanları ekran büyüklüğüyle saçma sapan gereksiz donanım özellikleriyle göz boyayıp satış politikası izliyor, Yaratıcılık apple'dan malzemesi samsung'dan kısaca, metal ile plastik karşılaştırılırmı. Birisi sanat eseri diğeri ticari eser. Birisi tablet versiyorn diğeri cep versiyon telefon. Daha büyük yapmak daha iyi telefon yapmak anlamına gelmez. iPhone iphone dur ve telefonun Mercedesi. Plastik çöple aluminyum kasayı karşılaştırıyorlar onuda geçtim quadcore işlemci var s3de oyunlarda takılma yapıyor samsung fanları kazıklandıklarını yediremiyorlar. Galaxy S2'de 1,2 Ghz çift çekirdek işlemci varmış, yemişim o işlemciyi! Arayüz ve işletim sistemi hantal olduktan işlemci güçlü olsa ne yazar. Zamanında Galaxy S alma gafletine düşmüş biriyim. Neden iPhone 3gs almadım da Galaxy S aldım? Çünkü 1 Ghz işlemci var, daha güçlü diye. Arayacıya dokunduktan sonra açılması için "4 SANİYE" beklediğimi bilirim! Şimdi de elimde 1,4 Ghz işlemcisi olan Galaxy Wonder var, Galaxy S kadar olmasa da bu da kasıyor. (iphone 5 ve 4 de mevcut). Geçenlerde arkadaşımın iPhone 3GS telefonunu aldım. 600 Mhz işlemci ile SAAT GİBİ çalıştığını gördükten sonra Samsung'a neler demedim... Şunu anladımki, iş donanımda değil yazılımda bitiyor. iPhone OS dünyada tartışmasız bir numaradır. Samsung: Teknoloji Üretir. Apple: Teknolojiye Yön verir. Şunu unutmayın ki Apple'ın diğerlerinden farkı hardware değil, software ve tasarımdır. Bu da yaratıcılıktır. Apple'ın bugüne kadar çıkardığı birçok ürün RedDot tasarım ödülleri kazanmıştır. Tüm ürünleri kullanıcıyı yormayan minimal ve kavranması kolaydır. İnsanların beklentileri farklılık gösterebilir, kimi tasarımı ve kullanım kolaylığı değilde hardware olarak güçlü olmasını tercih edebilir. Bu noktada benim tercihim tereddütsüz Apple. Bir kez kulldıktan sonra vazgeçemezsiniz. Hem elmayla armut bir olur mu? :)))


    Sen hiç Iphone 3gs ile youtube'a girip 720p video izlemek istemedinmi ya da bir film sitesine girip film izlemek en basit örneğinden flash player evet üst segment telefon Iphone.

    Apple kullananlara bana müzik atar mısın diye sormak lazım :D




  • Şimdi arkadaşlar tavsiyeniz nedir htc one mı yoksa S4 mü yada iphone 5s i mi beklesem şu kafam iyice karıştı tavsiyeniz nedir arkadaşlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuncayeren

    Şimdi arkadaşlar tavsiyeniz nedir htc one mı yoksa S4 mü yada iphone 5s i mi beklesem şu kafam iyice karıştı tavsiyeniz nedir arkadaşlar

    5s i bekle s4 al
  • quote:

    Orijinalden alıntı: multiTYRT


    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Erdi abi agzina saglik. Samsung, efsane bir telefon hazirlamis. Hadi HTC One neyse de Xperia Z ve iPhone 5 e gecmis olsun.

    Sadece Xperia Z ye geçmiş olsun. 5S gelince görürüz iphone-sgs4 karşılaştımasını

    Hadi gel iddaya girelim ben iphone 5s s4 den iyi olmayacak diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia z nin su gecirmez olmasi beni cezbediyor adrenalin seven biri olarak..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

    s4 iphone kullananlar cesaretiniz varsa suya atın telefonu der giderim.

    Iphone 5 ile Samsung Galaxy S4 arasındaki en BÜYÜK fark:

    Iphone 5 i klozete düşürür ve yanlışlıkla sifonu çekerseniz lağıma gider. Verdiğiniz paralar ota püsüre yolculuğa çıkar.

    Galaxy S4 ü klozete düşürür ve yanlışlıkla ya da doğrulukla fark etmez sifonu çekerseniz hiçbir yere gitmez. Çünkü 50 numara özel yapım terlik gibidir.
  • Bu ülkede teknoloji bize haram, fiyatlara bakın yahu!

  • ben sunu söyeleyim samsung galaxy s4 aldım ve hiç memnun değilim pili yarım gün yetmiyor ve telefon aşırı ısınma yapıyor. 1080p videolarda takılma yapıyor. alacaksanız ya htc one ya da sony xperia z alın derim. saygılar

  • Öyle bir video yapmışsınız ki note 2 yi satıp s4 almayı düşündüm :(
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.