Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Mini ile Sony Xperia SP arasında kaldım... [LG Optimus G olacak gibi :D]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu sıralar telefon almayı düşünüyorum ve almışken de 1000 TL civarı ve beni uzun süre götürebilecek bir telefon arıyordum.
    Ve en sonunda da bu iki telefon yani Samsung Galaxy S4 Mini ile Sony Xperia SP arasında kaldım...

ikisini kıyasladım
    http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9190-Galaxy-S4-mini-vs-Sony-Xperia-SP

burada yazmayan ve bence önemli olan sar değerlerine de baktım. (Bizim için SAR EU ya bakılıyor sanırım)

Samsung Galaxy S4 Mini -> SAR EU 0.33 W/kg (head) 0.32 W/kg (body)
    Sony Xperia SP -> SAR EU 0.79 W/kg (head) / SAR US 0.63 W/kg (head) - 1.08 W/kg (body)

ve kameralarını kıyasladım.
    http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=5364&idPhone2=5375

22 Ağustos itibariyle de son fiyatları
    Vatan Computer
    Samsung Galaxy S4 Mini -> 1.199 TL
    Sony Xperia SP -> 1.249 TL

Sar ve Kamera açısından Galaxy S4 daha iyi gibi ama herkesde Samsung var ayrıca Sony daha dayanıklı telefon olunca kararsız kaldım.
    Sizin önerileriniz ne olur bu iki seçenek için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdOfWeB -- 22 Ağustos 2013; 14:11:14 >

• Teknosa'da LG E975 OPTIMUS G indirim varmış 1300 tl :)
    50-100 tl daha verip yukarıdakiler bırakılıp Optimus G alınır aslında kat kat iyi ram, çekirdek, kamera

1000 tl civarı bakıyordum çıktık yine 1300 e

Bu arada bu 3 cihazın kameraları
    http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=5364&idPhone2=5375&idPhone3=4941

ve LG Optimus G nin SAR değerleri

SAR US 0.58 W/kg (head) 1.08 W/kg (body)
    SAR EU 0.43 W/kg (head) 0.40 W/kg (body)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdOfWeB -- 22 Ağustos 2013; 14:13:12 >

• Sp de adreno 320 gpu varki bu cok iyi,s4 minideki adreno 305 xperis l de var ve 800 lira.ayrica sp deki batarya kaoasitesi ve kasa saglamlıgı s4 den cok ustun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optimus G alma imkanın varken SP de, S4 Mini de alınmaz. Ama beni biraz kasar dersen bütçe, S4 Mini yerine SP alman daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil_dev

Optimus G alma imkanın varken SP de, S4 Mini de alınmaz. Ama beni biraz kasar dersen bütçe, S4 Mini yerine SP alman daha mantıklı.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoRdOfWeB

Şu sıralar telefon almayı düşünüyorum ve almışken de 1000 TL civarı ve beni uzun süre götürebilecek bir telefon arıyordum.
    Ve en sonunda da bu iki telefon yani Samsung Galaxy S4 Mini ile Sony Xperia SP arasında kaldım...

ikisini kıyasladım
    http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9190-Galaxy-S4-mini-vs-Sony-Xperia-SP

burada yazmayan ve bence önemli olan sar değerlerine de baktım. (Bizim için SAR EU ya bakılıyor sanırım)

Sony Xperia SP -> SAR EU 0.79 W/kg (head) / SAR US 0.63 W/kg (head) - 1.08 W/kg (body)

Vatan Computer

Sar ve Kamera açısından Galaxy S4 daha iyi gibi ama herkesde Samsung var ayrıca Sony daha dayanıklı telefon olunca kararsız kaldım.

kliksa da sony garantılı sp 1150 lira bır goz at ıstersen kardeş.

• lg optimus çekirdek, ram ve kamera açısından iyi 1500 diye biliyordum fiyatını ondan sp ile s4 mini arasındaydım. Lg yi niye alma diyorsunuz ki? Sar değeri de iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdOfWeB -- 22 Ağustos 2013; 17:35:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben yaklasık 1bucuk sene lg kullandım 2 kez servıse gıttı bırınde camur yapıp kullanıcı hatası dedıler,babamada lg alma hatasında bulundum 9 ayda batarya yedı..

bu demek degılkı lg kotu,bırazda sans ısı.ama benım gorusum lg kagıt ustunde cok ıyı ozellıklerı janjanlı kasalara koyuyor bayada satıyor ama asla kalıte uzun omur yok benım sahsı gorusum sazan fanboylar taarruza gecmesın lutfen.

2000 lıraya snapdragon 800 4gb ram 256 gb dahılı hafıza 40 mp kamera bıle lg verse... alıp susu var busu var dıye etrafa gosterıs yapılabılır ama bır apple gıbı bır htc sony gıbı kalıte akmaz urunlerınden.o yuzden optımus volume bılmem kacta yapsa bana gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tav2612 -- 22 Ağustos 2013; 17:59:07 >
  • quote:

lg optimus çekirdek, ram ve kamera açısından iyi 1500 diye biliyordum fiyatını ondan sp ile s4 mini arasındaydım. Lg yi niye alma diyorsunuz ki? Sar değeri de iyi

Ben LG almayın demedim ki. Yalnış okudunuz sanırım. LG Optimus G 1300 TL civarında ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil_dev

quote:

lg optimus çekirdek, ram ve kamera açısından iyi 1500 diye biliyordum fiyatını ondan sp ile s4 mini arasındaydım. Lg yi niye alma diyorsunuz ki? Sar değeri de iyi

Ben LG almayın demedim ki. Yalnış okudunuz sanırım. LG Optimus G 1300 TL civarında ayrıca.

yanlış okumuşum evet, pardon.
    Ben 1000-1200 arasında bakıyordum telefon optimus u da 1500 civarı bildiğim için uzak duruyordum. Sanırım optimus g pro ile karıştırdım
    Dediğiniz gibi 2 gb ram ve dört çekirdek varken diğerlerine bakılmaz sar değeri de iyi sp den şu an aklımda olan optimus g umarım herhangi bir sorunla karşılaşmam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdOfWeB -- 22 Ağustos 2013; 18:55:32 >

• Üstteki mesajımı gördüyseniz ve de Cardfinansınız varsa telefonu 1050 TL ye mal edebilirsiniz ki bu müthiş bir fiyat gerçekten.
  • Off Kliksa çok büyük indirime gitmiş. Ancak ben ayın 25'inden sonra alabileceğim. Umarım devam eder.

Bu arada Optimus G bahsettiğin diğer cihazlardan çok daha iyi. 2 aydır telefon araştırıyorum ve Xperia Z-Optimus G arasında kaldım.
  • LG OPTIMUS G E973 ile LG OPTIMUS G E975 farkı nedir?
    kiyas.la da 973 ile kıyaslayabiliyorum orada da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The BlackMamba 24

Off Kliksa çok büyük indirime gitmiş. Ancak ben ayın 25'inden sonra alabileceğim. Umarım devam eder.

Bu arada Optimus G bahsettiğin diğer cihazlardan çok daha iyi. 2 aydır telefon araştırıyorum ve Xperia Z-Optimus G arasında kaldım.

Xperia z..

• quote:

Şu sıralar telefon almayı düşünüyorum ve almışken de 1000 TL civarı ve beni uzun süre götürebilecek bir telefon arıyordum.

ikisini kıyasladım

Vatan Computer

note 2 düşünmezmisin nette 1100-1200 e bulunuyor hepsi buradada falan ama kurumsal mağazalarda 1300-1400 falan :)

• sherseri.gnc S kullanıcısına yanıt
    Optimus G nin Note II den artısı flash var, 4g destekliyor, 100Mbps aktarım hızı var, MP yüksek...

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-Note-II-N7100-vs-LG-Optimus-G-E973
  • quote:

Optimus G nin Note II den artısı flash var, 4g destekliyor, 100Mbps aktarım hızı var, MP yüksek...

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-Note-II-N7100-vs-LG-Optimus-G-E973

Flash sorun degil 4g de suan turkıyede yok ama aktarımm hızı baya fark yaratıyor ben olsam kı bende g ile note 2 arasında kaldım aynı bütçeyle note 2 Alcam s-Pen cok güzel. Ve lgye ne kadar güvenilir belli olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: The BlackMamba 24

Off Kliksa çok büyük indirime gitmiş. Ancak ben ayın 25'inden sonra alabileceğim. Umarım devam eder.

Xperia z..

Bence g z nın su gecırmemesıne guvenmeyın ekranında istediğiniz verimi alamayabılırsınız ayrıca su geçirenler çıktı

• cumartesi ve pazar teknosa'nın turuncu indirim günü bakalım hangi telefonlar indirime gircek,bende en fazla 1500 TL bütçem var hepinizin yorumlarını okudum kafam iyice karıştı napcam bilmiyorum :D 6 Eylül'de IPHONE 5s cıkıyomus acaba fiyatı ne olur ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.