Bildirim
Samsung Galaxy S4'e Android 5.0 Lollipop güncellemesi ülkemize ne zaman gelecek?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
En erken Şubat sonu en geç Mart sonu bence. Kimse net bir şey bilmiyor daha. Rusya'ya çıkacağı bile belli değildi. -
Biran önce gelse yaaa; sabırsızlıkla bekliyoruz... -
hortlatıyorum.. Gelmedi halen maalesef -
-
Samsung s4 kullanıyorum bu 5 surum gelmedimi bide gelince ucretsız olarak yukleyebılıcezmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ay gelmesini bekliyoruz.Gelince ayarlardan cihaz hakkında seçeneğine girip yazılım güncelleştirmesine basıp ücretsiz yükliyceksin. 3 gb boş yer gerek indirme için bu arada.
geldi 2 gün önce ben yükledim -
quote:
Orijinalden alıntı: drjacob
geldi 2 gün önce ben yükledim
Bizim telefonlarmı yalan yoksa ? Gelmedi işte.. -
quote:
Orijinalden alıntı: drjacob
geldi 2 gün önce ben yükledim
Hangı telefona yukledın gelmedi diyolar
@dj.caner S4 -
Beyler 1 aya yakındır android 5 kullanıyorum tarayıcı durduruldu hatası alıyorum bazı uygulamalardada hata var görünüş olarak güzel ama rusya sürümünü odin ile yükledim garanti dışı kalmaması için türkiyeye gelince türkiye sürümünü tekrar kurucam ülkemize 1 ayı rahat bulur gelmesi -
neden bilgilendirme yapmıyor samsung ? -
sammobile sitesinden rus romunu indirip, odin ile flashlayın ve lolipop kullanın. -
hadi ya ne zaman gelicek martın ortasındayız -
Erken gelip sorunli gelmesindense gec gelsin daha iyi. Her android cihazlar icin geçerli
erken gelme lafina karsiyim samsung bilerek bu sekilde davraniyor yoksa yeni cihazlari nasil satacak -
ama rusyada fılan cıkardı. satışla ilgili olsaydı hıc bır yerde sımdıye kadar cıkarmazdı -
quote:
Orijinalden alıntı: tfs7
ama rusyada fılan cıkardı. satışla ilgili olsaydı hıc bır yerde sımdıye kadar cıkarmazdı
Gelmeyecek bu saatten sonra
Farklı ülkenin romunu kurarız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmHyp3rioN -- 21 Mayıs 2015; 13:51:31 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X