Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4'e Android 5.0 Lollipop güncellemesi ülkemize ne zaman gelecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S4'e Android 5.0 Lollipop güncellemesi ülkemize ne zaman gelecek?

Samsung Galaxy S4'e Android 5.0 Lollipop güncellemesi ülkemize ne zaman gelecek?

• En erken Şubat sonu en geç Mart sonu bence. Kimse net bir şey bilmiyor daha. Rusya'ya çıkacağı bile belli değildi.
  • Biran önce gelse yaaa; sabırsızlıkla bekliyoruz...
  • hortlatıyorum.. Gelmedi halen maalesef
  • Samsung s4 kullanıyorum bu 5 surum gelmedimi bide gelince ucretsız olarak yukleyebılıcezmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.caner kullanıcısına yanıt
    Bu ay gelmesini bekliyoruz.Gelince ayarlardan cihaz hakkında seçeneğine girip yazılım güncelleştirmesine basıp ücretsiz yükliyceksin. 3 gb boş yer gerek indirme için bu arada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geldi 2 gün önce ben yükledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

geldi 2 gün önce ben yükledim

Bizim telefonlarmı yalan yoksa ? Gelmedi işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

geldi 2 gün önce ben yükledim

Hangı telefona yukledın gelmedi diyolar

• @dj.caner S4
  • Beyler 1 aya yakındır android 5 kullanıyorum tarayıcı durduruldu hatası alıyorum bazı uygulamalardada hata var görünüş olarak güzel ama rusya sürümünü odin ile yükledim garanti dışı kalmaması için türkiyeye gelince türkiye sürümünü tekrar kurucam ülkemize 1 ayı rahat bulur gelmesi
  • neden bilgilendirme yapmıyor samsung ?
  • sammobile sitesinden rus romunu indirip, odin ile flashlayın ve lolipop kullanın.
  • hadi ya ne zaman gelicek martın ortasındayız
  • Erken gelip sorunli gelmesindense gec gelsin daha iyi. Her android cihazlar icin geçerli

• erken gelme lafina karsiyim samsung bilerek bu sekilde davraniyor yoksa yeni cihazlari nasil satacak
  • ama rusyada fılan cıkardı. satışla ilgili olsaydı hıc bır yerde sımdıye kadar cıkarmazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfs7

ama rusyada fılan cıkardı. satışla ilgili olsaydı hıc bır yerde sımdıye kadar cıkarmazdı

Gelmeyecek bu saatten sonra

• straptezlo S kullanıcısına yanıt
    Farklı ülkenin romunu kurarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmHyp3rioN -- 21 Mayıs 2015; 13:51:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.