Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 aldım neler yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell T11 telefonu kullanıyordum. Almanyadan Samsung Galaxy S4 aldım. Bu telefonla neler yapabilirim ek özellikler değişik şeyler ilginç şeyler vesaire?

• Ilginç şeyler mi? Telefonu yolda gördüğün kağıt toplayan bir çocuğa hediye edebilirsin. Telefonu mikrodalga fırına atabilirsin . Acaba xperia z gibi su geçirmez mi diye sürahiye atabilirsin. Drop test yapıp galaxy s4 almayı düşünenlere bir fikir verebilirsin. Başka tavsiye gerekiyor mu?
  • Hahahah sesli guldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yapıcağını bilmiyorsan niye aldın s4 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

Turkcell T11 telefonu kullanıyordum. Almanyadan Samsung Galaxy S4 aldım. Bu telefonla neler yapabilirim ek özellikler değişik şeyler ilginç şeyler vesaire?

League of Legends bile oynarsin

Hesabin en son perma yemisti sanirim sonra ne oldu actirttin mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balawitz -- 30 Haziran 2013; 21:15:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

Turkcell T11 telefonu kullanıyordum. Almanyadan Samsung Galaxy S4 aldım. Bu telefonla neler yapabilirim ek özellikler değişik şeyler ilginç şeyler vesaire?

League of Legends bile oynarsin

Hesabin en son perma yemisti sanirim sonra ne oldu actirttin mi

Yok açılmadı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Ilginç şeyler mi? Telefonu yolda gördüğün kağıt toplayan bir çocuğa hediye edebilirsin. Telefonu mikrodalga fırına atabilirsin . Acaba xperia z gibi su geçirmez mi diye sürahiye atabilirsin. Drop test yapıp galaxy s4 almayı düşünenlere bir fikir verebilirsin. Başka tavsiye gerekiyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.