Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 için Android 4.2.2 sürümlü yeni üretici yazılımı sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
7.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baycihan

arkadaşlar yükleyen birisi şu sorularımı cevaplayabilirmi? rehber açılma hızı ne alemde hala yavaşmı? birde telefonum şarj kesinlikle usb adaptörlü şarj aletlerinde olmuyor orjinal şarj aletinde dahi olmuyor. biryerlerden galaxy ace sarj aleti buldum orjinal ondan ediyorum. bu sorunda düzelirmi acaba?

dostum rehber,mesajlar ve arama ekranı açılma hızı hala aynı bir değişiklik yok.şarj sorunun düzelme imkanı var yedeklerini alıp dene istersen.
  • Başarılı görünüyor. Daha HTC One a çıkmadı Samsung güncelleme konusunda bir hayli hızlı.
  • Yükleyen varsa sorulari vatmi stabil calisiyor mu ?

• şimdiden üvey evlat konumuna düştü s3. merakla bekliyorum ne derece yenilik geleceğini ama şuanki 4.2.2 yetersiz. samsungun babalığını bu güncellemede göreceğiz.

• S4 almak isteyipte alamayanlara s3 almamak için Bi,neden,kalmadı. Tüm yazılımlar geliyor 4.2.2 ile:)

• bu sızıntı, henüz tam sürüm değil. tam sürüm böyle gelirse felaket. neden derseniz, notification bar s4'te şeffaf iken s3'te hala eski halinde. kamera note 2 kamerası olmuş s4 değil. smart stay, smart scroll yok, s health sanırım yok vesaire vesaire. halbuki denilen s4'te donanımla alakalı olmayan her şeyin s3'e geleceğiydi. bu saydıklarımın hepsi donanımdan bağımsız.
  • yükleyen arkadaşlardan mesaj yazma bölümüne girmelerini isteyeceğim. bende harf rakam diye birşey yok henüz yazı icat edilmemiş, tamamen yontma taş devrinden gelen iletişimi kullanmışlar

anında geri dönüş yapıyorum, en azından Türkçe dil sızıntı çıkana kadar.
  • Yüklemeyin bence
  • S2 kullanıcısı olarak Samsungun desteğine alıştık,bu geleneğine özellikle s serisinde devam ediyor,umarım öylede sürer.Bence daha geliştirilebilir bir güncelleme.

• wipe dan sonra turkce dili kaybedenler telefonu rootlayip ,marketten language enabler i kursunlar.Turkce dili geri getirebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkantasdemir -- 20 Mayıs 2013; 19:17:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4'ün özelliklerini bekleyenlere de anlam vermek güç gerçekten. Adamlar şu anda S3'e bu özellikleri verirse S4'ü nasıl satacak? Biraz mantıklı olalım ya. Aylar sonra verir başka bir güncelleme ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

yükleyen arkadaşlardan mesaj yazma bölümüne girmelerini isteyeceğim. bende harf rakam diye birşey yok henüz yazı icat edilmemiş, tamamen yontma taş devrinden gelen iletişimi kullanmışlar anında geri dönüş yapıyorum, en azından Türkçe dil sızıntı çıkana kadar.

mesaj hariç başka bir sorun bulabildin mi ?

• s3 mini'ye de gelecek mi ?
  • haziranı beklemekte fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: erci501

desene one ve z'ye gelmeden s3'e gelecek güncelleme
    bir markanın veziri diğer markaların padişahlarına eşit gibi oldu :)

Yazılımla getirdikleri kadar götürmesinlerde biraz geç kalmasına razıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 20 Mayıs 2013; 19:50:46 >
  • Ben yazılımı yükledim şuanlık bir sorunla karşılaşmadım.Bu sürüme geçmeden önceki tüm programlarım ve ayarlarım duruyor wipe falan yapmadım antutu testi sonucu olarak 11896 puan aldım karar sizin :)

• torrent den indirmek isteyenler için
    quote:

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=491006&uk=2536203621

• quote:

Orijinalden alıntı: egitimtube

torrent den indirmek isteyenler için
    quote:

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=491006&uk=2536203621

bu arada site çince mavi butonun yanına tıklarsınız.

• acaba s4 te olduğu gibi çift kamera kullandırabilcek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

bu sızıntı, henüz tam sürüm değil. tam sürüm böyle gelirse felaket. neden derseniz, notification bar s4'te şeffaf iken s3'te hala eski halinde. kamera note 2 kamerası olmuş s4 değil. smart stay, smart scroll yok, s health sanırım yok vesaire vesaire. halbuki denilen s4'te donanımla alakalı olmayan her şeyin s3'e geleceğiydi. bu saydıklarımın hepsi donanımdan bağımsız.

inşallah dediğiniz gibi olmaz. Ama bence bu sırf 4.2.2 yi göstermek için sızdırılmış ve resmi dağıtım olmadığı için bu böyle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.