Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 için Android 4.2.2 sürümlü yeni üretici yazılımı sızdırıldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
7.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar rom çok iyi haberlerin göstergesi aslnda bu rom haziran ayında çıkacağı için galaxy s4 uygulamaları tam olarak yok ama cogu özelligi gibi onlarda gelecek gözüküyor s planlayıcı felan s4 deki gibi olmus nasıl s3 teki özelliklerin cogu s2 ye geldiyse anlcagınz donanımsal özelliklerin dısında haziran ayında s4 teki cogu özellik gelecek. Roma gelirsek pek tavsiye etmiyorum telefon cok ısınıyor meaajlarda mavi bildirim ışığı yanmiyor yani hataları var henüz en iyisi 4.1.2 te devam edin yüklesemmi diye celiskide kalanlar..

• s3 kullanıcısıyım dün yükledim 4.2.2 yi şarj dayanmıyor kitlenip sürekli kapanıyor eski sürümüne nasıl dönebilirim lütfen yardımmm ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

s3 kullanıcısıyım dün yükledim 4.2.2 yi şarj dayanmıyor kitlenip sürekli kapanıyor eski sürümüne nasıl dönebilirim lütfen yardımmm ?

odini kurup orjinal turkiye firmware sini yukleyebilirsiniz.yukledikten sonra acilmazsa wipe lari yaparsaniz sorun olmaz.( diger seyleri dogru yaptiginizi kabul ediyorum).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 4.2.2 leak sürümünün batarya ömrü 4.1.2 den daha iyi.siz galiba full wipe yapmadan 4.2.2 yi yüklüyorsunuz.ben 4.2.2 sürümünden daha iyi pil süresi aldım.ama ram yönetimi kötü olduğu için 4.1.2 ye geri döndüm.xda da 4.2.2 konusunu takip ederseniz ordaki çoğu kullanıcının leak sürümün batarya ömrü daha iyi dediğini görürsünüz.eğer 4.2.2 yi beğenip sadece pil ömründen şikayetçiyseniz megawipe ile telefonu tamamen temizleyip romu tekrar yükleyin.

• arkadaslar bende samsung tap2 7.0 var bugunguncelleme geldi guncelledikten sonra surumu 4.1.2 oldu ve isaretleri buyudu ve yerdegistirdi bunu geri alma gibi bi sansimiz varmi acil yardim

• Fabrika ayarlarına geri dön dedim ve Dil seçeneğinde Türkçe kayboldu dil paketi yüklemem gerekiyormuş bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

• Arkadaşlar,şu root dosyasını biri upload edebilir mi? Ben bulamadımda
  • quote:

Fabrika ayarlarına geri dön dedim ve Dil seçeneğinde Türkçe kayboldu dil paketi yüklemem gerekiyormuş bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Rootlayip marketten language enabler yukleyin.Turkceyi getirebilirsiniz.

• ''Resmi bir yazılım olsa da henüz dağıtım için hazır halde olmayan paket, aygıtınızın garantisini etkileyebilir '' açıklaması çok faydalı olmuş aynen öyle oluyo :)

• ben bunu yükledikten sonra aramalar da sesim karşıya gitmiyor karşıdaki ses bana gelmiyor yardım lutfen....

• benim s3 var 4.2.2 sürüm ne zaman gelicek temmuz oldu hala birşey yok gelmicekse kendimiz nasıl yüklicez bilgi verin lütfen

• arkadaşlar hot file diye bir siteye giriyor nasıl indirecem tam bilmiyom yardımcı olursanız sevinirim

• Beyler acil yardım ben güncelleyim dedim (telefonunuz modifiye edilmiştir.güncelleme olmaz gibi birşeyler dedi) bu nedır ne yappacagım ben....Yardım....
  • Samsung Galaxy Note 2 kullanıcısıyım. Ve s-voice özelliğini gayet etkin bir şekilde kullanıyorum . İngilizce konuşuyoruz bazen s-voice espriler yapıyor. Gayet eğlenceli hatta bence süper.

• quote:

Samsung Galaxy Note 2 kullanıcısıyım. Ve s-voice özelliğini gayet etkin bir şekilde kullanıyorum . İngilizce konuşuyoruz bazen s-voice espriler yapıyor. Gayet eğlenceli hatta bence süper.

Hll knk spr dvm lafini hiç sevmem ama hll knk spr dvm

• quote:

Orijinalden alıntı: JackieChun

Beyler acil yardım ben güncelleyim dedim (telefonunuz modifiye edilmiştir.güncelleme olmaz gibi birşeyler dedi) bu nedır ne yappacagım ben....Yardım....

Cihaz rootlu

• quote:

arkadaşlar hot file diye bir siteye giriyor nasıl indirecem tam bilmiyom yardımcı olursanız sevinirim

Orda free kısmına tıkla. Bekle ssaniyeler dolduktan sonra download diyeceksin

• Beyler sizce galaxy s3mini iyi bi tel mi

• quote:

Beyler sizce galaxy s3mini iyi bi tel mi

Hayır değil alabiliyorsanız s2 alın derim

• Bu surumu linktenmi i diriyoruz acaba yardimci olurmusunuz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.